Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ірина

Керуючий менеджер з розвитку, операційний директор

Рассматривает должности:
Керуючий менеджер з розвитку, операційний директор, Керівник напряму, Регіональний менеджер, Директор ресторану, Керуючий мережею закладів харчування
Вид занятости:
полная
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий закладу/мережі

с 05.2019 по 05.2025 (6 лет)
Ресторани Аліни Косічкіной і Дмитрія Заходякина (Holy Burger, Steakhouse, Хлібний), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- планування бюджету продажів і витратної частини, контроль доходів і витрат;
- управління прибутком і обсягом продажів (маржинальний дохід до 65%), управління затратною частиною (підняття операційного прибутку від 7% до 23%);
- забезпечення необхідних умов для безперебійної та ефективної роботи проєкту в мирний час, в період Covid/початку повномасштабної війни;
- формування та впровадження зарплатного проєкту (показник Labor до 16%);
- формування мережевого диска для впорядкованого зберігання всієї документації/ положень/інструкцій з доступом для всіх співробітників об'єктів і офісу;
- координація відділу логістики з операційним відділом для утримання затратної частини по продуктовій і непродуктовій групі для всієї мережі;
- управління якісними показниками, робота зі скаргами, управління командою менеджменту – розвиток 3-х членів команди менеджменту на посаду керівника закладу (Holy Burger i Steakhouse), які наразі продовжують працювати в мережі;
- відкриття і організація простору виробництва для подальшої логістики на всі об’єкти мережі, де зменшили витрати на 300тис.грн/місяць;

Регіональний операційний менеджер

с 05.2016 по 01.2019 (2 года 8 месяцев)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки та досягнення:

- управління прибутком і обсягом продажів з оборотом в середньому 50тис/день (мінімум 7 локацій), за підсумком 2019 року перевиконання плану продажів на 1%;
- перевиконання показника середньої транзакції на 1,2% за підсумком 2019 року;
- планування бюджету продажів і витратної частини по локаціях, контроль їх доходів і витрат;
- забезпечення необхідних умов для безперебійної та ефективної роботи об'єктів;
- управління якісними показниками, робота зі скаргами;
- управління регіональними об'єктами: Полтава, Суми, Бориспіль;
- забезпечення необхідних умов для безперебійної та ефективної роботи об'єктів;
- управління людьми, розвиток складу менеджменту по мережі (7 кандидатів на посаду директора; 6 – су-шефів; 19 менеджерів);
- підписання договору з надання послуг харчування за безготівковим розрахунком з офісними компаніями «Teva», «Порше страхове агентство», «Порше Україна»,
«Порше Мобіліті», «Порше Лізинг Україна», приріст до продажів 1500-1800 транзакцій/щомісяця;
- управління 3-ма цілодобовими об'єктами з серпня 2017р, організація успішної безперебійної роботи ресторану в період Євробачення, Фіналу Ліги чемпіонів 2018року, які перебували на Майдані, ЖД вокзал;
- розробка спільно з ІТ-відділом партійного обліку по руху товарів на програмному рівні і його успішний запуск;
- контроль виконання стандартів роботи з відгуками по мережі, аналіз відгуків, впровадження коригувальних дій;
- координація відділу логістики з операційним відділом для утримання собівартості;

Директор ресторану

с 12.2013 по 05.2016 (2 года 5 месяцев)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки да досягнення:

- виконання фінансових показників (Sales, TC, ATC) на рівні цільових ресторану з потоком ТС 7000 / місяць в період січень-травень 2016 року;
- виконання якісних показників на рівні цільових протягом року ресторану;
- розвиток складу менеджменту (4 кандидати на посаду директора, 2 су-шефи; 5 менеджерів);
- управління ресторанами з доставкою - ультрапродаж понад 9000 транзакцій в місяць

Образование

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Менеджер (управитель) із зовнішньоекономічної діяльності, Київ
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет 6 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Відвідування тренінгів в ТОВ "Сушія": «Фінанси для нефінансистів»; «Збори, що надихають»; «Еволюція і тренди сервісу в рес

травень 2016 - січень 2019

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • MS PowerPoint
  • Brio
  • Orderman
  • FastOperator

Дополнительная информация

Вміння та навички:
- досвід управління об'єктами (мінімум 7 локацій) мережі в обороті по 3000-10000 транзакцій/місяць;
- досвід планування бюджету продажів і витратної частини мережі/об'єктів, контроль їх доходів і витрат;
- досвід впровадження методу контролю якісних показників мережі, робота зі скаргами - досвід відкриття ресторанів на позиції операційного менеджера/директора мережі
- досвід управління 3-ма цілодобовими ресторанами одночасно на позиції операційного менеджера мережі в ТОВ "Сушия";
- досвід розробки партійного обліку по руху товарів на програмному рівні
для забезпечення оборотності складів і його успішний запуск в ТОВ "Сушия"
- досвід координації відділу логістики з операційним відділом, спільні запуски нового меню та утримання собівартості продукції до 30%;
- досвід управління ресторанами в інших містах з забеспеченням доставки
- комп'ютерні навички: MsWord, Excel, Power Point, робота з такими
програмами: 1С8.2.УТП, BRIO KDS, BRIO OTP (One touch pro), BRIO Shopping4, FASTOPERATOR, ORDERMAN, Палтус;
- досвід впровадження мережевого диска для впорядкованого зберігання всієї документації / положень / інструкцій з доступом для всіх співробітників об'єктів і офісу;

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: