Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2020 PRO

Володимир

Кардіолог, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Лікар-кардіолог, науковий співробітник відділу хронічної ішемічної хвороби

с 11.1992 по 05.2017 (24 года 6 месяцев)
ННЦ «Інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска» НАМНУ, Київ (кардіологія)

лікування хворих, консультативна робота

Образование

Київський інститут фармакології та токсикології

Аспірантура, Київ
Высшее, с 1989 по 1992 (2 года 8 месяцев)

Кандидат медичних наук

Київський медичний інститут

Другий лікувальний факультет, лікувальна справа, Київ
Высшее, с 1983 по 1989 (5 лет 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Неодноразово курси підвищення кваліфікації при КМАПО

2-3 місяці

Знания и навыки

Тести з ДФН (велоергометрія, тредмілл)

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

C U R R I C U L U M V I T A E
Слободський Володимир Анатолійович , 1966 року народження. В 1989 р. з відзнакою закінчив другий лікувальний факультет Київського медичного інституту.
Після закінчення очної аспірантури при Київському інституті фармакології та токсикології НАМНУ в 1992 році захистив кандидатську дисертацію.
З 1992 по 2017 рік працював кардіологом та науковим співробітником відділу хронічної ішемічної хвороби в ННЦ «Інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска» НАМН України. За цей період багаторазово проходив курси підвищення кваліфікації на базі Київської Медичної Академії післядипломної освіти ім.П.Л. Шупика на кафедрі кардіології та функціональних методів дослідження та приймав участь в конференціях, які проводились в ННЦ «Інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска» АМН України. Неодноразово читав лекції лікарям.
Лікар-кардіолог вищої категорії.
За час роботи в інституті кардіології зарекомендував себе як лікар з ґрунтовною теоретичною підготовкою, який якісно лікує будь-яку кардіологічну патологію. Оволодів клініко-інструментальни-ми методами дослідження: електрокардіографія, ультразвукове дослідження серця, стрес-тести з дозованим фізичним навантаженням, фармакологічні тести. П'ятнадцять років консультував в поліклініці ННЦ «Інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска» хворих, які ідуть на МСЕК. В якості лікаря постійно лікував 6-8 хворих одночасно, які перебували на стаціонарному лікуванні.
Після закінчення роботи в інституті працював лікарем невідкладної допомоги та кардіологом в районних поліклініках. Безконфліктний. Консультував в клініці “Добробут”. Хворі практично завжди задоволені моєю роботою (Див. Додаток). Постійно підтримую свої знання на рівні доказової медицини. Англійська на рівні читаю та розмовляю.
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») та [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: