Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 июня 2020 PRO

Світлана

Вчитель хімії, біології, природознавства та основ здоров'я, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город проживания:
Рубежное
Готов работать:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

вчитель хімії, біології, природознавства та основ здоров'я

с 08.1996 по наст. время (27 лет 10 месяцев)
Загальна спеціалізована школа I-III ступенів №10 Рубіжанської міської ради, Рубіжне (вчителювання)

Надавати якісні знання підліткам середнього та старшого віку, формувати загальнонавчальні та особистісні якості, формувати учнівський колектив, вчити засобам навчання на основі компетентностного підходу до навчання з метою формування патріотичноспрямованної суспільно-активної особистості громадянина України, здатного до конкуренції на теренах європейського та вітчизняного ринку праці.
Маю 23 роки педагогічного стажу та 17 років стажу роботи класним керівником з учнями середнього та старшого віку. Маю 3 роки роботи у пришкільному дитячому таборі. У 2001, 2006, 2011 та 2016 роках успішно склала атестацію з професійних якостей та підвищила свою категорію з рівня спеціаласта II категорії до рівня спеціаліста вищої категорії, яку успішно підтвердила у 2016 році. Протягом своєї роботи підвищувала кваліфікаційний та компетентностний рівні на курсах педагогічної майстерноісті при інститутах післядипломної освіти при Луганському інституті післядипломної педагогічної освіти та при педагогічному інституті м. Старобільськ Луганської області. Регулярно під час своєї діяльності проводжу відкриті уроки для колег та методистів, а також позакласні та позашкільні заходи. Кожного року піблікую розробки своїх уроків та заходів на Всеукраїнському методичному порталі. У 2013 році розробка мого уроку для учнів 9 класів "Окисно-відновні реакції" з комплектом матеріалів для тестового контролю, відеоматеріалами та презентацією зайняла 1 місце на Всеукраїнському конкурсі методичних розробок уроків та заходів при видавництві "Перше вересня" в категорії "Застосування новітніх технологій та формування компетентностей в учнів на уроках хімії". Кожного року готую учнів 7-11 класів для участі в міських та обласних олімпіадах з хімії, маю призерів та переможців олімпіад міського та обласного рівней. Займаюсь якісною підготовкою учнів 11 класів до ЗНО з хімії. Маю відсоток якості навчання учнів на уроках: хімії-65%, природознавства-96%, основ здоров'я-98% (відсоток якості є показником оцінок достатнього та високого рівней). Постійно розвиваю свою професійну компетенцію, дисциплінована, об'єктивна, пунктуальна, легко знаходжу спільну мову з людьми, маю якості організатора, не маю поганих звичок.

Образование

Луганський педагогічний інститут імені Т.Г. Шевченка

Факультут природничих наук, вчитель хімії та біології, Луганськ
Высшее, с 1988 по 1996 (7 лет 10 месяцев)

Закінчила інститут з рівнем спеціаліст, захистила дипломну роботу з теми "Лікарські рослини-антиалергени Луганської області"

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення педагогічної майстерності вчителя хімії

2003, 2009, 2014, 2019 тривалістю по 180 годин

Курси підвищення педагогічної майстерності вчителя біології

2019 тривалістю 180 годин

Курси підвищення педагогічної майстерності вчителя основ здоров'я

2014 тривалістю 180 годин

Курси педагогічної майстерності "Форми та методи колективної праці для досягнення успіху в роботі та навчанні"

2016 тривалістю 18 годин

Знания и навыки

Користувач ПК Вміння планувати свою діялність Складання планів-конспектів тезами та схемами Формулювання мети діяльності

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Маю курси користувача ПК.
Маю курси педагогічної майстерності "Форми та методи колективної праці для досягнення успіху в роботі та навчанні".
Маю відзнаки та грамоти за успішну педагогічну діяльність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: