Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 июня 2023 PRO

Олена

Менеджер з тендерів, аналітик, фінансист, економіст, автор наукових робіт, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 09.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
ССШ № 17, місто Суми (надання освіти)

Робота в 1С.7: ведення обліку продуктів харчування, ведення руху коштів в банку; формування юридичних та фінансових зобов'язань, платіжних доручень; проведення інвентаризації, робота в системі клієнт-казначейство. Як уповноважена особа здійснюю роботу на майданчиках prozoro (Держзакупівлі, закупки пром юа, смартендер та сам сайт прозоро) 28.12.2021 пройшла тестування на сайті прозоро та маю сертифікат уповноваженої особи. Проводжу підготовку документації для оголошення відкритих торгів, спрощених закупівель, працюю з прозоро маркетом, є досвід проведення закупівлі через запит ціни. Здійснюю кваліфікацію переможця.

Бухгалтер

с 07.2021 по 08.2021 (1 месяц)
АТ "Сумигаз", місто Суми (постачання природного газу)

Ведення обліку ТМЦ, МШП, ОЗ, касові видатки, командировки

Головний бухгалтер

с 08.2018 по 05.2021 (2 года 9 месяцев)
Сумський ДНЗ 40 "Дельфін", Суми (Надання дошкільної освіти)

Робота в 1С.7: ведення обліку ТМЦ, необоротних активів; ведення руху коштів в банку; формування юридичних та фінансових зобов'язань, платіжних доручень; проведення інвентаризації, нарахування амортизації; робота в системі клієнт-казначейство; робота на майданчиках prozoro, e-data; подання фінансової та бюджетної звітності на сайті "Є-дата" та в програмі "М.Е.Doc"; ведення обліку та розподілу кошторисних призначень; розробка договорів, перевірка проектно-кошторисниої документації під час проведення ремонтних робіт; та багато іншого - поставлені завдання завжди виконуються.
Також робота в сфері публічних закупівель від особи замовника (сайт Держзакупівлі онлайн, Закупки пром юа, Прозоро, Смарттендер). Оголошення відкритих торгів, спрощених закупівель. підготовка документації до оголошення, встановлення кваліфікації переможця, ведення тендерних договорів. Паралельно був досвід підготовки та подачі до участі в тендері документів.

Економіст

с 08.2017 по 08.2018 (1 год)
Концерн "Нікмас", Суми (Машинобудування)

Робота 1С:8. Аналіз та формування зведеного Фонду оплати праці, нарахування мотиваційних виплат. Ведення кадрового обліку.

Образование

Українська академія банківської справи НБУ

Банківська справа, Суми
Высшее, с 2011 по 2017 (5 лет 6 месяцев)

Магістр з напрямку фінанси і кредит

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

MS Excel M.E.Doc Користувач 1С 1С:Бухгалтерія Економічний аналіз банку Самомотивація Клієнт-Банк Економічний аналіз виробництва План-факторний аналіз Економічний аналіз продажу Бюджетування

Дополнительная информация

В пошуках додаткового заробітку в сфері фінансів. Також розглядаю повний перехід на віддалену роботу, офіційне працевлаштування.
Протягом 9-ти років виконую на замовлення студентам дипломні, курсові, розрахункові та аналітичні роботи. Унікальність робіт від 90%.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: