Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2022 PRO

Яна

Менеджер, управитель систем якості (НАССР, ISO 22000, 9001), 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Сумы
Готов работать:
Киев, Сумы, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер (управитель) систем якості

с 10.2018 по наст. время (5 лет 7 месяцев)
ФОП Кульомза Р. М., Суми (Харчова промисловість)

- Розробка, впровадження, сертифікація та вдосконалення системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР, ISO 22 000, ISO 9001) на підприємстві згідно діючого законодавства.
- Ведення документації системи НАССР (ISO 22 000, ISO 9001) та забезпечення її постійного функціонування.
- Взаємодія з органами сертифікації з питань, пов'язаних із системою менеджменту якості та безпечності на підприємстві.
- Підготовка та проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів. Контроль виконання коригувальних дій за результатами аудитів.
- Робота з рекламаціями.
- Проведення вхідного контролю сировини та допоміжних матеріалів.
- Проведення контролю на всіх етапах технологічного процесу.
- Аналіз ризиків і управління ризиками, контроль усунення невідповідностей, впровадження і контроль ефективності коригувальних дій.
- Контроль дотримання санітарних правил на підприємстві.
- Проведення навчання персоналу щодо вимог системи НАССР та вимог санітарії та гігієни на підприємстві.
- Забезпечення своєчасного проведення періодичних лабораторних досліджень готової продукції в акредитованій лабораторії.
- Розробка ТУ та іншої нормативної документації харчового виробництва.
- Організація та контроль забезпечення підприємства актуальними нормативними документами. Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів.

Бухгалтер

с 03.2016 по 06.2017 (1 год 3 месяца)
Укркоопспілка, Прилуки (Роздрібна торгівля, сфера обслуговування)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку, ведення первинної документації та касових операцій. Ведення податкової звітності. Облік розрахунків з постачальниками. Розрахунок лікарняних і відпускних. Розрахунок та видача заробітної плати співробітникам. Виконання доручень головного бухгалтера.

Інженер з якості

с 06.2013 по 01.2015 (1 год 7 месяцев)
ТОВ “Журавка”, Прилуки (Харчова промисловість)

- Розробка, впровадження, сертифікація та вдосконалення системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР, ISO 22 000, ISO 9001) на підприємстві згідно діючого законодавства.
- Ведення документації системи НАССР (ISO 22 000, ISO 9001) та забезпечення її постійного функціонування.
- Підготовка та проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів. Контроль виконання коригувальних дій за результатами аудитів.
- Робота з рекламаціями.
- Контроль дотримання санітарних правил на підприємстві.
- Взаємодія з органами сертифікації з питань, пов'язаних із системою менеджменту якості та безпечності на підприємстві.

Образование

Полтавський університет економіки і торгівлі

Міжнародні економічні відносини, Полтава
Высшее, с 2017 по 2019 (1 год 8 месяцев)

Ступінь вищої освіти - магістр.

Сумський національний аграрний університет

Технологія зберігання, консервування та переробки молока, Суми
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет 2 месяца)

Ступінь вищої освіти - спеціаліст.

Дополнительное образование и сертификаты

Національний університет харчових технологій; "Програма внутрішніх аудиторів систем безпечності харчових продуктів"

2019 р., 5 днів

"ISO для HoReCa: розробка та впровадження системи"

2019, 2 дні

"Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів"

2020, 1 день

Сумська Торгово-Промислова Палата; "Обізнаний підприємець - легкі перевірки"

2020, 1 день

"Підготовка підприємств харчової промисловості до виконання вимог законодавства України та ЄС щодо безпеки продуктів харчування"

2020, 1 день

Тренінг для тренерів з підготовки бізнесу до державних перевірок у сфері безпечності аграрної та харчової продукції"

2020, 5 днів

"Вимоги стандарту ДСТУ ISO 22 000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів"

2021, 2 дні

"Національний підхід до впровадження системи НАССР в школах та дитячих садках"

2021, 1 день

Знания и навыки

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Розробка та впровадження системи НАССР (ISO 22 000, ISO 9001) Розробка та актуалізація нормативних документів харчового виробн Знання багатьох технологічних процесів харчового виробництва

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Професійні навички:
-знання систем якості та безпечності харчових продуктів;
-знання міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22 000/НАССР;
-знання діючого харчового законодавства;
-знання методології проведення внутрішніх і зовнішніх аудитів;
-наявність сертифікатів компетентності аудитора у сфері громадського харчування, закладах ресторанного господарства та на виробничих підприємствах;
-досвід роботи в харчовій промисловості у відділі якості;
-практичні навики розробки та впровадження внутрішніх стандартів підприємства, ТУ та іншої нормативної документації харчового виробництва;
-практичні навики проведення оцінки ризиків з безпечності продуктів, розробки та впровадження заходів, спрямованих на їх зниження;
-знання методології розробки та впровадження системи НАССР у сфері виробництва харчових продуктів, громадського харчування та закладах ресторанного господарства;
- знання багатьох технологічних процесів харчового виробництва від сировини до кінцевого продукту;
-досвід взаємодії з органами стандартизації, метрології та сертифікації;
-уміння працювати в команді;
-грамотна письмова і усна мова;
-знання мов: українська — рідна; російська – вільно володію; англійська – базовий рівень.

Особисті якості:
-чесність, відповідальність, організованість, уважність до деталей;
-уміння виконувати декілька задач одночасно, прагнення до постійного підвищення свого професійного рівня, комунікабельність;
-бажання працювати в сфері якості та безпечності харчових продуктів.

Додаткова інформація:
Сімейний стан: заміжня
Діти: не маю
Можливість відряджень: так
Хобі: читання
Водійське посвідчення: категорія "В"

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты