Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5648106

Директор підприємства, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Монастырище
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

фiнансовий директор, виконавчий директор ( сумicництво)

с 09.2009 по 02.2015 (5 лет 5 месяцев)
SA UPET , Румунiя, Тирговiште (виробництво бурових установок для бурiння та ремонту скважин)

розробка та змiни облiкової полiтики,розробка та реалiзацiя програми роботи з банками( BCR (комерцiйний банк Румунiї, Райффайзен, Юнiкредит), планування та оптимiзацiя податкiв та обов*язкових платежiв,аналiз собiвартостi та iнше. Oсновнi досягнення: зменшенi накладнi витрати з 650% до 400%, отриманий кредит у сумі 15 000 000 євро та кредитна лiнiя у сумі
5 000 000 євро для забезпечення текучих витрат; повернення на розрахунковий рахунок 500 000 лей (приблизно 110 тис.євро) зайво спаченого ЄСВ); проведено аналіз ПДВ, що дозволило збільшити суму бюджетного відшкодування майже на 250 000 євро; знижена собівартість на 30 % та інше.

Голова правління , фінансовий директор ( сумісництво)

с 09.2005 по 09.2009 (4 года)
ВАТ Монастирищенський Ордена Трудового Червоного Прапора машинобудівний завод, Монастирище (виробництво парових та водогрійних котлів та транспортабельних котельних установок)

організація, забезпечення та контроль діяльності підприємства; організація ефективної взаємодії між спеціалістами усіх структурних підрозділів; аудит фінансово-економічного стану підприємства; стратегічне планування розвитку підприємства, бюджетування та контроль за виконанням; аналіз собівартості та організація міроприємств для її зменшення; пряма взаємодія з контролюючими
органами та участь у всіх судових процесах та засіданнях та інше. Основні досягнення: проведена повна інвентаризація активів та зобов'язань підприємства, готової продукції та незавершеного виробництва, що дозволило привести у відповідність фактичну наявність активів і зобов'язань із їх відображенням у фінансовій звітності; зменшена собівартість на 20%, накладні витрати на 150%; розроблений та реалізований замовнику новий вид обладнання ( Польща); вихід на ринок Грузії та Азербайджану; рестуктуровані пільгові пенсії, що дозволило запобігти арешту майна та інше.

Головний бухгалтер

с 01.2002 по 09.2005 (3 года 8 месяцев)
ПОВ Преміум-Пак-Україна ( зі 100% іноземними інвестиціями Ліхтенштейн, Гейдельберг), Монастирище (виробництво упаковки для харчових та нехарчових видів продукції)

Організація бухгалтерського обліку з нуля; реєстрація установчих документів; реєстрація іноземних інвестицій у органах державної влади згідно Законодавства; розробка норм затрат ТМЦ та труда для виробництва продукції, ведення усіх ланок бухобліку та в якості економіста, а також HR спеціаліста на протязі 1 року; складання та подання усіх фінансових та податкових звітів згідно законодавства України та засновникам; застосування програми 1-с підприємство ( бухгалтерія+ виробництво). Основні досягнення: успішно застосована програма 1-с (бухгалтерія, склади, норми витрат, собівартість, її аналіз, брак, зарплата); затверджені та втілені норми затрат; відсутність порушень податкового законодавства за період роботи та інше.

Заступник головного бухгалтера

с 08.2000 по 01.2002 (1 год 5 месяцев)
ВАТ ТЕКОМ, Монастирище (виробництво парових та водогрійних котлів та транспортабельних котельних установок)

зведення обліку усіх відділів підприємства (фінансовий, відділ ТМЦ, відділ нарахування зарплати, відділ формування собівартості, економічний відділ); формування та подача усіх бухгалтерських та податкових звітів та декларацій; подання усіх звітів до Мінпромполітики; трансформація рахунків бухгалтерського обліку та фінансової звітності згідно із законодавством України. Основні досягнення: проведена ревізія баланса підприємства, виявлені та виправлені помилки згідно із законодавством; проведена трансформація бухрахунків та фінзвітності згідно із законодавством; проведено навчання бухгалтерів для роботи по новому законодавству.

Бухгалтер

с 04.1999 по 08.2000 (1 год 4 месяца)
ДП Житлокомунгосп ВАТ ТЕКОМ, Монастирище (надання послуг у сфері житлово-комунального господарства)

ведення затрат , пов'язаних із ремонтними роботами житлового господарства та транспортних затрат.

Бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності

с 04.1998 по 12.1998 (8 месяцев)
Відділення Промінвестбанку у м. Монастирище, Монастирище (Фінанси, банки, страхування)

формування та подання в Національний банк звітів по кредитам фізичних осіб та ПП.

Образование

Уманська сільськогосподарська академія

Бухгалтерський облік та аудит, Умань
Высшее, с 1991 по 1997 (6 лет 1 месяц)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Висока ділова активність та працездатність, аналітичне мислення, відповідальність за результати роботи, здатність формування команди для реалізації проектів, висока ступінь стійкості до стресів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: