Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 января 2023 PRO

Наталия

Юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Коростень

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрисконсульт, менеджер по тендерним продажам

с 05.2021 по наст. время (3 года 1 месяц)
Приватне акціонерне товариство "Коростенський завод "Янтар", Коростень (Виробництво та реалізація лакофарбової продукції)

Підготовка договорів щодо продажу продукції.
Працюю на торгових платформах Prozorro, Dzo та Smart Tender. Основні обов'язки: аналіз тендерів (перевірка платоспроможності та юридичного статусу контрагентів через OpenDataBot та YouControl), підготовка тендерної документації, участь в аукціонах.
Оскарження тендерної документації учасників конкурентів та в разі визначення тендерної пропозиції переможною, підготовка договорів з контрагентами.

Державний виконавець

с 01.2011 по 05.2021 (10 лет 4 месяца)
ВДВС ГТУЮ у Житомирський області, Лугини (Примусове виконання рішень)

Примусове виконання судових рішень, нотаріальних написів, постанов про адміністративні правопорушення, стягнення аліментів, кредитних боргів. Працювала в АСВП (автоматизована система виконавчих проваджень), державних реєстрах нерухомого та рухомого майна та в державному реєстрі обтяжень.
Проводила розрахунок заборгованості по аліментам та направляла відповідні постанови про притягнення до відповідальності щодо боржників, що ухиляються від сплати аліментів. Маю досвід роботи з державними установами та установами, підприємствами та організаціями різних форм власності.

Образование

НУБІП

Юридичний,Правознавство, Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Маю водійські права категорії "В".
Окрім основної роботи займаюся підготовкою позовних заяв (розлучення, аліменти) до суду. Це основне моє хоббі, що дає можливіть не втратити свої професійні навички та завжди бути вкурсі останніх змін в законодавстві. В цій роботі для мене є основним та найважливішим моментом є можливість надання інформації та професійної допомоги людині, що звернулась до мене від початку звернення і повний супровід та допомога на всіх етапах.
Основні мої переваги:чесність,стрессостійкість, вміння знаходити підхід майже до кожної людини, саморозвиток.
Основні професійні якості: націленість на результат, вміння знаходити шляхи правильного вирішення ситуацій,вміння працювати в колективі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: