Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2023 PRO

Сергей

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар

с 08.2022 по 02.2023 (6 месяцев)
Ресторан Кадор, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 05.2022 по 08.2022 (3 месяца)
Ресторан Фамілія, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд Шеф, розробка нових страв меню.

Особистий кухар

с 02.2021 по 02.2022 (1 год)
Сім`я, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи особистим кухарем.

Шеф кухар

с 08.2020 по 02.2021 (6 месяцев)
готель Тавель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 08.2019 по 03.2020 (7 месяцев)
Ресторан "Boho", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 03.2018 по 05.2019 (1 год 2 месяца)
ТОВ "АКУРАТ", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 01.2015 по 01.2016 (1 год)
City Hotel ресторан Матіс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 01.2013 по 01.2015 (2 года)
Розважальний комплекс Indigo ambitious project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар стартап проектів

с 01.2012 по 01.2013 (1 год)
Ресторан "Аркан" (Івано-Франківська обл.); ресторан-кафе "Бекфіл" (м.Київ); ресторан "Чеський Сладек" (м.Севастополь), Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

с 05.2011 по 10.2011 (5 месяцев)
Ресторани Пивний сад, Трюм, Пінокіо., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф Кухар

с 01.2010 по 05.2011 (1 год 4 месяца)
Ресторан Айкон, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар, Керуючий виробничою частиною розважального комплексу

с 01.2006 по 01.2010 (4 года)
Арена Інтертеймент, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ВПУ№3

КУХАР, Київ
Среднее специальное, с 1993 по 1995 (1 год 9 месяцев)

Дополнительная информация

Професійні навички
Навички роботи з комп'ютером
Вільний користувач ПК (Microsoft Office)
Знання програми R-Keeper
Знаю і готую кухні: українська, українська сучасна, італійська, німецька, французька, американська.(25 років досвіду)
Запуск кухні різного рівня (від фаст-фуд до ресторану високої кухні з нуля)
Перезапуск закладів
Розробка меню і технологічних карт. Вміння вести облікову документацію (товарообіг, товарні залишки, ефективний контроль собівартості та продажних цін).
Навчаю кухарів готувати і працювати в сучасному ресторані на будь-якому процесі: хоспер, тандир, піч на дровах, мангал та всі основні процеси ресторану.
Організація і оперативне управління виробництвом ресторану.
Організатор роботи персоналу за командним принципом
Керівник (володіння практичними методиками управління)
Експлуатація СУЧАСНОГО ресторанного обладнання
Знання мов
Англійська - початківець
Українська - вільно

Додаткова інформація
Досвід роботи в ресторанному бізнесі 25 років (20 років шеф-кухарем) .
Володію в повному обсязі знаннями і навичками в сфері забезпечення ефективної виробничої діяльності сучасного ресторану.
Особисті якості: самодисципліна професіонала; вимогливість в рамках компетенції; доброзичливість, комунікабельність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: