Сергей
Шеф-повар
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 45 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5652562
Опыт работы
Шеф кухар
с 08.2022 по 02.2023
(6 месяцев)
Ресторан Кадор, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 05.2022 по 08.2022
(3 месяца)
Ресторан Фамілія, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд Шеф, розробка нових страв меню.
Особистий кухар
с 02.2021 по 02.2022
(1 год)
Сім`я, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досвід роботи особистим кухарем.
Шеф кухар
с 08.2020 по 02.2021
(6 месяцев)
готель Тавель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 08.2019 по 03.2020
(7 месяцев)
Ресторан "Boho", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 03.2018 по 05.2019
(1 год 2 месяца)
ТОВ "АКУРАТ", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 01.2015 по 01.2016
(1 год)
City Hotel ресторан Матіс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 01.2013 по 01.2015
(2 года)
Розважальний комплекс Indigo ambitious project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар стартап проектів
с 01.2012 по 01.2013
(1 год)
Ресторан "Аркан" (Івано-Франківська обл.); ресторан-кафе "Бекфіл" (м.Київ); ресторан "Чеський Сладек" (м.Севастополь), Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
с 05.2011 по 10.2011
(5 месяцев)
Ресторани Пивний сад, Трюм, Пінокіо., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф Кухар
с 01.2010 по 05.2011
(1 год 4 месяца)
Ресторан Айкон, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар, Керуючий виробничою частиною розважального комплексу
с 01.2006 по 01.2010
(4 года)
Арена Інтертеймент, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ВПУ№3
КУХАР, Київ
Среднее специальное, с 1993 по 1995 (1 год 9 месяцев)
Дополнительная информация
Професійні навички
Навички роботи з комп'ютером
Вільний користувач ПК (Microsoft Office)
Знання програми R-Keeper
Знаю і готую кухні: українська, українська сучасна, італійська, німецька, французька, американська.(25 років досвіду)
Запуск кухні різного рівня (від фаст-фуд до ресторану високої кухні з нуля)
Перезапуск закладів
Розробка меню і технологічних карт. Вміння вести облікову документацію (товарообіг, товарні залишки, ефективний контроль собівартості та продажних цін).
Навчаю кухарів готувати і працювати в сучасному ресторані на будь-якому процесі: хоспер, тандир, піч на дровах, мангал та всі основні процеси ресторану.
Організація і оперативне управління виробництвом ресторану.
Організатор роботи персоналу за командним принципом
Керівник (володіння практичними методиками управління)
Експлуатація СУЧАСНОГО ресторанного обладнання
Знання мов
Англійська - початківець
Українська - вільно
Додаткова інформація
Досвід роботи в ресторанному бізнесі 25 років (20 років шеф-кухарем) .
Володію в повному обсязі знаннями і навичками в сфері забезпечення ефективної виробничої діяльності сучасного ресторану.
Особисті якості: самодисципліна професіонала; вимогливість в рамках компетенції; доброзичливість, комунікабельність.
Похожие кандидаты
Кухар-універсал, шеф, кондитер, сушист, піцамейкер
30000 грн, Киев
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Киев
Шеф-повар
Киев
Шеф-кухар
Киев
Шеф-повар
Киев