Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2024 PRO

Яна

Менеджер, інспектор з персоналу, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець з документообігу

с 11.2019 по 02.2024 (4 года 3 месяца)
Підприємство Сумихімпром, Суми (Пошук персоналу, HR)

Враховуючи тривалий досвід роботи в кадровій системі, починаючи з 2009 року з посади інспектора кадрового забезпечення, потім старшого інспектора та дійшовши до начальника кадрового забезпечення, досить добре орієнтуюсь практично в усіх напрямках кадрової роботи та діловодства, а саме, відбір, прийом, переведення, звільнення працівників, ведення облікової документації, надання довідок будь- якого напрямку кадрової сфери, контроль лікарняних та їх облік, створення наказів, звітів, аналізів з будь-яких кадрових напрямків, проведення первинних бесід, професійної та адаптаційної роботи, навчання з кандидатами та діючими співробітниками, підвищення ефективності їх роботи, проведення атестаційних та кадрових комісій

Образование

Сумський державний педагогічний університет

Філологічний, педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література та мова і література англійська, Суми
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 10 месяцев)

Здобула кваліфікацію вчителя української мови та літератури, зарубіжної літератури та англійської мови і літератури. Англійською мовою володію добре, володію ПК в Microsoft office, Exsell.

Дополнительная информация

Відвідувала семінари, тренінги та курси з кадрової та психологічної підготовки працівників Управління, колегії та засідання Управління МВС України на Південній залізниці, пройшла підвищення кваліфікації в Сумському училищі професійної підготовки працівників поліції, спільно з керівництвом Управління проводила щорічні підсумкові перевірки особового складу відділу, навчання та стрільби. За сумлінне ставлення до виконання своїх обов'язків, неодноразово заохочувалась керівництвом Управління МВС України та відділу. Маю нагрудну відзнаку, подяки та грамоти.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: