Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Дмитрий

Шеф-повар

Вид занятости:
полная
Возраст:
30 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 07.2024 по 07.2024 (меньше месяца)
Вишня, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття фас - фуду на території басейну з загрузкою 300 чоловік. Розроблення меню і пропрацювання з кухарями. Забезпечення перевіреними постачальниками. Консультація по веденню продуктів у коморі, і щоб був товарообіг.

Шеф- кухар

с 08.2023 по наст. время (2 года)
Amici, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

- Оновлення меню
- Розроблення сезонних пропозицій
- Розроблення банкетного меню
- Оновлення ланчів стосовно сезонності
- Складання графіків та контроль годин кухарів
- Делегування задач кухарям
- Навчання кухарів
- Робота в сервіс на видачі
- Робота з постачальниками та фермерами
- Робота з крафтовим виробництвом ( Італійські мокрі сири, та напів фабрикати власного виробництва.
- Робота з фудкостом
- Контролювання таймингу видачі страв
- Відкриття в компанії ще однієї кухні в іншому кафе
- Управління кухарями
- Проведення інвентаризації
-Робота в велику загрузку без затримок

Су- Шеф

с 01.2023 по 07.2023 (6 месяцев)
Atmosfera, Вінниця (Краса, фітнес, спорт)

- Робота на видачі;
- Оновлення позицій в меню;
- Оновлення ланчів;
-Допомога з навчанням кухарів;
-Заміна кухарів на станціях;
- Допомога з підбором обладнення та функціонування його;
- Проведення інвентаризації;
-Допомога зі складанням банкетного меню;
- Заміна Шеф- кухара в його відсутність.
- Робота з офіціантами ( тренінг по сервісу)

Шеф-кухар

с 07.2022 по 07.2022 (меньше месяца)
Vltava, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню

Шеф- кухар

с 06.2022 по 01.2023 (7 месяцев)
One pub, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття закладу;
- Набір та підбір кухарів;
- Розроблення меню;
- Розроблення банкетного меню;
- Ведення ланчів;
-Робота з фермерськими локальними продуктами ;
- Контролювання товарного сусідства та залишків у коморі;
- Ведення робочого часу та графіків кухарів;
- Закупівля продуктів;
-Проведення інвентаризації ;
- Впровадження в закладі Традицій Англійської кухні та споживання алкоголю;

Шеф-кухар

с 06.2022 по 12.2022 (6 месяцев)
Роял паб, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підбір персоналу ;
-Проведення інвентерізацій;
-Робота з постачальниками;
-Складання робочих графіків;
-Закупка і підбір доброякісних продуктів;
-Контрулювання якості Пф та сировини на залишках в коморах;
-Складання нового меню;
-Складання Технологічних карток;
-Робота з Фуд меню;
-Проведення графіків генеральних приберань;
- Робота з бенкетами.
- Сервіс під час проведення концерті від 50 до 200 чоловік.

Шеф-кухар

с 06.2021 по 10.2021 (4 месяца)
Кафе Вінниця, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Розроблення меню ;
Розроблення банкетного меню;
Оновлення меню ланчів;
Оновлення обладнення;
Управління персоналом кухні;
Проведення інвентаризації ;
Робота на видачі;
Розробка технологічних карт;
Облік по залишкам на складі;
Робота з постачальниками;
Закупівля продуктів;
Ведення авторського меню( Сучасна Українська кухня);
Робота з фермерськими продуктами , та їх локальність.
Ребрендинг закладу.

Шеф-кухар

с 02.2021 по 06.2021 (4 месяца)
Ресторан Риба Моя, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з морепродуктами і рибою;
Оновлення Меню;
Робота з постачальниками;
Складання графіків виходу на зміну кухарів;
Проведення інвентаризації ;
Генеральних прибирання ;
Робота на видачі.
Ребрейдінг.
Догляд за живими молюсками.

Шеф- кухар

с 10.2019 по 03.2021 (1 год 5 месяцев)
Ресторація Vltava, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання та оновлення меню закладу;
Складання графіків робочих змін кухарів;
Контроль приготування та видачі страв з кухні до гостя;
Проведення інвентерезації продуктів;
Підміна кухарів на процесах;
Складання меню кожнотежневе на ланчі;
Складання закупок;
Слідкування за залишками продуктів на складних запасах;
Слідкування за робочими годинами всього персоналу;
Навчання персоналу новинок після майстер-класів і оновлення позицій в меню;
Проведення гастровечорів,фуршетів,подарункових і пасхальних корзин;
Робота з постачальниками;
Дотримання товарного сусідства та строків придатності продуктів та н/ф;
Складання меню на банкети з гостями.

Шеф-кухар

с 02.2019 по 09.2019 (7 месяцев)
Кафе Мандрівник, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Розроблення меню (Технологічні картки і технологія приготування).Контролювання і видача готової продукції від кухні до гостя.Робота з постачальниками ;Дотримання товарного сусідства і зберігання Н/ф, а також продуктів.Складання закупівель по залишкам продуктів в кінці робочої зміни.Складання перед замовлення на банкет з гостями. Проведення інвентаризації в кінці місяця.Управління та навчання персоналу . Робота з ферментацією овочів - заготівля соління.

Шеф-кухар

с 08.2018 по 03.2019 (7 месяцев)
Паб Buritos, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з постачальниками, складання закупівель та їхній облік. Управління персоналом(контроль робочого часу).Контроль в якість готової продукції та страв до гостя.Проведення місячної та вибіркової інвентаризації.Товарне сусідство і терміни зберігання продуктів та н/ф. Видача та презентація став.

Кухар гарячого процесу

с 03.2018 по 08.2018 (5 месяцев)
Паста-бар Tamero, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування згідно встановленим технологічним карткам:перших страв,гарнірів,паст,різото,тайської лапші , теплих салатів, стейків- робота з мокрим дозріванням,гарячих страв, бургерів. Дотримання правил зберігання продуктів ;Чистоти робочого місця та обладнення.Робота з Хоспером та Балітором.

Кухар гарячого процесу

с 04.2017 по 03.2018 (11 месяцев)
Ресторан Marmaris, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з морепродуктами та рибою.
Приготування гарячих страв, теплих салатів, перших страв, гарнірів згідно технологічним карткам .Підтримання чистоти робочого місця та процесу ;Правила зберігання продуктів згідно НАССР.

Кухар гарячого процесу

с 02.2017 по 04.2017 (2 месяца)
Ресторан Колиба над Бугом, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача страв Української та Європейської кухні.

Кухар гарячого процесу

с 01.2017 по 02.2017 (1 месяц)
Ресторан Mon blank, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв класичної Французької кухні.

Старший зміни, кухар гарячого процесу

с 10.2016 по 12.2016 (2 месяца)
Паб Biffiter, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих страв ,закусок до пива, ланчів згідно затвердженим тех.картам. Американська і Європейська кухня.

Старший зміни, кухар гарячого процесу

с 01.2016 по 11.2016 (10 месяцев)
Ресторан Гранатовий сад, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв Турецької та Італійської кухні . Відповідальність за приготування страв усіх цехів.

Кухар гарячого цеху

с 09.2015 по 10.2015 (1 месяц)
Кафе The factory, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

ЛюблюРобота з авторською кухнею, модернізованими молекулярними декорами . Страви Американської та Європейської кухні.

Суши мейкер , Пастерь - супник

с 09.2015 по 10.2016 (1 год 1 месяц)
Ресторан Mafia, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування ролів і суши
Приготованя супів і паст
Робота з Японською та Італійською кухнею.

Кухар холодного цеху

с 04.2015 по 07.2015 (3 месяца)
Ресторан Автогриль мисливець, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування салатів, холодних закусок , десертів Європейської кухні.

Монгальщик

с 05.2014 по 08.2014 (3 месяца)
Кафе Княжий град, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв на відкритому вогні

Практикант

с 05.2013 по 08.2013 (3 месяца)
Рестораний комплекс Штхерезада, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Практикант

с 01.2012 по 03.2012 (2 месяца)
Рестораний комлекс Шехерезада, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання кухонних навиків

Образование

Перша Українська Асоціація Шеф кухарів України

Харьков
Среднее, с 2020 по 2021 (1 год 1 месяц)

Асоціація Шеф-кухарів України

Член асоціації Шеф - кухарі України, Киев
Среднее специальное, с 2019 по 2021 (2 года)

ВТЕК КНТЕУ

Виробництво харчової продукції ( Технолог ), Вінниця
Среднее специальное, с 2010 по 2014 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Асоціація Шеф - кухарів України

2019,1 день Гастрономічний саміт у Вінниці

Ratseonal

2016,2-дня

Асоціація Шеф- кухарів України

2019,1 день Мастер- клас Декор страв

Асоціація Шеф- кухарів України

2020,1 день Авторський майстер- клас від Аіка Вейшторта

Асоціація Шеф- кухарів України

2020,1 день Майстер- клас осіннє меню в 6 рук

Асоціація Шеф - кухарів України ,Практичний майстер - клас сезоне меню від Алекса Якутова

2021 , 1 день

Test of: страви на відкритому вогні

2024, 2 дні

Займаюсь відкриттям нових закладів харчування( Ресторани, кафе , швидкого харчування ) . Також проведення консультацій

2019-2024

Знания и навыки

  • MS Word
  • Технологія приготування Sous-vide
  • Приготування в Istoma
  • Приготування Hosper

Рекомендации

  • Сиченко Борис Владимирович

    Сиченко Борис Владимирович

    Бренд-шеф, Ресторан Ренесанс

    Контактные данные скрыты
  • Мозюра Александр

    Мозюра Александр

    Бренд -шеф, Основа

    Контактные данные скрыты

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: