Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 ноября 2020 PRO

Владислав

Журналіст, редактор сайту, 9 500 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Удаленно, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Журналіст-фрілансер

с 09.2019 по наст. время (4 года 9 месяцев)
Інформаційне агентство "Нова Доба", Черкаси (Інформаціне агентство)

Написання власних матеріалів, коректорська вичитка та літредагування текстів, створення та ведення сторінок в соцмережах, фото та відеознімання, допомога в організації та проведенні медіа-заходів, консультації з усього вищезазначеного.

Коректор, кореспондент газети і сайту, редактор сайту

с 06.2006 по 08.2019 (13 лет 2 месяца)
Черкаська обласна газета "Нова Доба", сайт "Нова Доба", Черкаси (ЗМІ, медіа)

Починав з відділу коректури та літредагування. Маю 3-річний досвід роботи на посаді коректора. Потім став кореспондентом дитячої газети "Новачок". Згодом - головним редактором цього видання. Одночасно працював і в "Новій Добі" кореспондентом. Після закриття "Новачка" повністю перейшов на роботу в "Нову Добу". Протягом тривалого часу в провідній регіональній газеті доводилося здобувати, обробляти і готувати до публікації інформацію практично будь-якого рівня складності та тематики. Матеріали ілюстрував власними фото. Паралельно працював і на сайті "Нова Доба". Спочатку був контент-менеджером, під час останньої Революції перейшов у відділі оперативних новин. Потім близько двох років виконував обов'язки головного редактора сайту.

Образование

ЧНУ імені Б. Хмельницького

Інститут української філології та соціальних комунікацій, магістр філології, викладач української мови та літератури, Черкаси
Высшее, с 2004 по 2005 (9 месяцев)

Базова філологічна освіта дала можливість не лише досконало вивчити українську мову, а й надала необхідну інтелектульну та психологічну базу для того, щоб цілком впевнено відчувати себе в роботі з будь-якою інформацією і усвідомлено вести діалог зі спеціалістами будь-якого рівня, що вважаю надзвичайно важливим в роботі журналіста.

Знания и навыки

MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Adobe Premiere Pro Фотографія Ведення соціальних мереж Adobe Водійські права кат. B Водіння авто

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Вважаю себе людиною публічною, активною, яка постійно цікавиться життям, що відбувається навколо, перебуває в курсі подій міста, області та країни. Захоплююся і вмію фотографувати, знімаю відео, пишу блоги, багато читаю як сучасної літератури так і класики. Я людина принципова, маю свій власний погляд на світ і те, що відбувається в ньому. Разом з тим, не вважаю за потрібне комусь нав*язувати свої ідеали чи переконання. З однаковою повагою ставлюся до будь-яких представників нинішнього багатоманітного суспільства. Неконфліктний, готовий до компромісного вирішення спірних питань, якщо вони не зачіпають моїх базових моральних і релігійних переконань. Християнин. В людях ціную чесність, правдивість, щирість в межах розумного. А загалом... моя сторінка в ФБ відкрита, достатньо зайти і погортати її, щоб зрозуміти, хто я є, та й Черкаси таааакеее маленьке місто))

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: