Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2020 PRO

Владислав

Теплоэнергетик, инженер-проектировщик, энергоаудитор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Практикант

с 09.2019 по наст. время (4 года 8 месяцев)
ХАЕС, Нетешин (Практика)

Проходження переддипломної бакалаврської і магістерської практики.

Образование

НТУУ "Київський політехнічний інститут"

Теплоенергетичний, Атомна Енергетика, Киев
Высшее, с 2014 по 2018 (3 года 10 месяцев)

В 2018 році захистив дипломну роботу на тему «Алгоритм керування аваріями з течією теплоносія другого контуру» за що було присвоєно кваліфікацію технік-енергетик та степінь бакалавра. Наразі завершую свою магістерську дисертацію по темі «Підвищення інформаційної безпеки на основі аналізу інцидентів на ядерних об'єктах». Паралельно проходжу практику на Хмельницькій АЕС, для збору матеріалів та інформації. Швидко вивчу все необхідне, що буде потрібно для роботи.

Дополнительное образование и сертификаты

Весняна школа "НАЕК Енергоатом"

6 месяцев

Знания и навыки

AutoCAD MS Word Користувач ПК MS PowerPoint КОМПАС-3D Ansys

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Я, Калабський Владислав Вікторович, студент 6 курсу Національного технічного університету України «КПІ», спеціальність «Атомна енергетика».

За характером відповідальний, чесний, цілеспрямований, товариський. Завжди знайду спільну мову в колективі. Добре володію ПК.

Неодноразово успішно завершував навчальні курси «Весняна школа НАЕК Енергоатом " за що отримував серфітикат.

Вуз навчив справлятись з труднощами, вміння вирішувати поставленні перед мною задачі, проявляти творчий підхід до вирішення проблем, обирати найбільш оптимальне і якісне рішення.

Мав досвід роботи в КОМПАС-3D, ANSYS. Спокійно користуюсь Microsoft Word, Microsoft PowerPoint та ін. Опановую AutoCad.

Є величезне бажання працювати на результат!

Мною було вивчено велику кількість дисциплін, починаючи від елементарної ядерної фізики, до алгоритмів керування важкими аваріями на АЕС. На данний час найбільше часу витрачаю на збір матеріалів для захисту майбутньої магістерської дисертації на підприємстві ВП «Хмельницька АЕС». Ще з моменту навчання в школі ядерна фізика, та взагалі атомна енергетика справляла на мене велике враження, через що й я обрав данну спеціальність.

Я дуже зацікавлений щоб знайти посаду що пов'язана з енергетикою, адже саме про таку роботу я й мріяв, навчаючись в університеті. Тут ніколи не бракувало професіоналів у своїй справі і саме тому я хочу долучитись до них, почерпнути тих знань та стати таким же професіоналом.

Вважаю, що володіння такими важливими якостями, як відповідальність, цілеспрямованість, працьовитість і завзятість, допоможе мені успішно проявити себе в роботі.

Якщо вас зацікавило моє резюме - відпишіть будь ласка, або телефонуйте [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Дякую за увагу, та зі свого боку обіцяю, що зроблю все можливе, щоб виправдати вашу довіру.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: