Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 марта 2023 PRO

Володимир

Інженер з охорони праці, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Гірничий інженер

с 08.2011 по 10.2022 (11 лет 2 месяца)
ДТЄК ШУ "Першотравенське", Першотравенськ (Гірнича промисловість)

-Координація та контроль діяльності працівників підприємства, які займаються підземною роботую – видобування вугілля та корисних копалин.
-Організація роботи шляхом розподіл об’єму навантаження на кожну зміну гірничих відповідно до діючої технічної документації.
- Надання виробничих завдань бригадам та забезпечення їх виконання відповідно до графіків виробництва, діючим нормам і умовам оплати праці.
- Створення умов (було впроваджено систему 5С-система організації та раціоналізації робочого місця (робочого простору), один з інструментів бережливого виробництва) для ефективного виконання робочими ділянки норм виробітку, виробничих завдань для сприяння впровадженню нової техніки і технології.

- Проведення тренінгів і виробничого інструктажу для підземних гірничих, з метою їх подальшого дотримання техніки безпеки в шахті, правил технічної експлуатації спеціалізованого обладнання та економного використання сировини і матеріалів.

- Приймати учать при розробці нових і вдосконаленні діючих технологічних процесів і режимів виробництва, таких як вдосконалення паспортів видобутку вугілля, додатків аєрогазового і протипожежного захисту.

- Контроль за дотриманням умов техніки безпеки гірничими на робочих місцях, безпеки технологічних процесів (машин, механізмів, устаткування та інших засобів виробництва) на відповідність вимогам нормативних актів з охорони праці

-Підготовка звітів після виходу з шахти кожної бригади гірничих, для керівника дільниці, щодо виконаного об’єму робіт за зміну.

Образование

Національний гірничий університет

Охорона праці в гірничому виробництві, Дніпро
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 10 месяцев)

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Навички роботи з комп’ютером
Користуюся комп'ютером 15 років для набору текстів і дозвілля. Добре працюю в текстових і графічних редакторах.
Знання мов

Українська — вільно
Російська — вище середнього
Англійська — середній

Водійське посвідчення категорії В.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: