Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Аня

Оператор ПК, бухгалтер, касир, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Нікіфорова Ганна Вікторівна
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження : 07 вересня 1983 року
Електронна адреса : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місце проживання : смт. Вороновица

Освіта :
01.09.1998 по 30.06.2001 р.- Вінницьке вище професійне училище № 4 за спеціальністю "Оператор Електронно обчислювальних машин (ЕОМ) бухгалтер
З 01.09.2001 по 30.06.2005 р.- Київський інститут Банківської справи за напрямком "економіка і підприємництво", кваліфікація бакалавра з банківської справи.
Досвід роботи:
з березня 2022 по листопад 2022 р. - АТ "Укрпошта"
Основні обов'язки: перерахунок готівкових коштів (лишків) зданих з відділень пошти, та пакування готівки на відділення згідно заявок. Ведення касової книги.
з листопада 2019 по травень 2021 (дикретна відпустка) ТОВ "Рост Лімітед" - економіст.
Основні обов'язки: виписка продукції та ТТН на магазини підприємства та оптових клієнтів. Виписка доручень. Приймання готівки від покупців. Приймання участі у проведенні щорічної інвентаризації окремих складів.
з 14 травня 2013 року по жовтень 2018 р. (більше 6 років) - ТОВ "ПТАХОФАБРИКА "ПОДІЛЛЯ" - бухгалтер по реалізації продукції підприємства.
Основні обов'язки: виписка видаткових накладних, товарно транспортних накладних, виписка доручень. Приймання та видача готівки, інкасування готівкових коштів в банк. Проведення аналізу реалізації за попередні періоди, звірка з контрагентами (акти звірок).
З 24.12.2012 по 30.04.2013 рр. - Вінницький районний автобусний парк № 1 - бухгалтер.
Основні обов'язки: виписка накладних, ТТН, здача звітності у відповідні органи.
З 01.08.2005 по 25.05.2012 р.р - ПАТ "ПРОМІНВЕСТБАНК" - економіст.
Основні обов'язки: ведення економічного аналізу по відділенням банку, складання звіту витрат/доходів банку. Складання і ведення договорів на обслуговування у структурі підприємства. Звірка з клієнтами банку. Оформлення довготрермінових депозитів юридичних осіб та їх ведення.
Професійні та інші навички: Впевнений користувач на ПК, (Word. Excel, Outlook, 1С Підприємство, Internet. Вміння користуватись оргтехнікою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: