Сергій
Керівник відділу "Кулінарія", 25 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 47 лет
- Город:
- Житомир
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5794363
Опыт работы
Керуючий кафе
с 04.2019 по 03.2020
(11 месяцев)
Кафе "Хочу Їсти", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління колективом, складання бюджету підприємства, мотивація, складання меню,калькуляцій,розрахунок вартості страви з урахуванням фут-коста,набір персоналу,Організація розважальних заходів,робота з постачальниками, інвентаризації.
Завідувач виробництвом.
с 04.2018 по 01.2019
(9 месяцев)
ПАТ "ФитапиПром", Житомир (Виробництво і торгівля харчових добавок.)
Начальник виробництва
с 04.2015 по 09.2017
(2 года 5 месяцев)
ПАТ "Житомирский маслозавод", Житомир (Громадське харчування і торгівля.)
Образование
Полтавський кооперативний університет
Товарознавство продовольчих і не продовольчих товарів., Полтава
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)
Житомирський кооперативний тєкономіко-правовий технікум.
Технік-технолог. Технологія приготування їжи., Житомир
Среднее специальное, с 1994 по 1997 (3 года)
Знания и навыки
Дополнительная информация
Професійні навики:
Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів і роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні);
Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв;
Складання технологічних карт, актів списання;
Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань;
Напрямок діяльності кухарів на забезпечення ритмічного випуску страв належної якості та асортименту відповідно до виробничого завдання;
Проведення співбесіди та прийом на роботу кухарів з подальшим навчанням технології приготування страв;
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізація);
Контроль цін;
Складання графіка виходу на роботу;
Уміння складання технологічних карт;
Контроль правильності експлуатації обладнання та ін. основних засобів;
Є досвід відкриття закладу з нуля.
Ініціативний , комунікабельний , доброзичливий, націлений на результат , відповідальний, стресостійкий, енергійний. Є водійське посвідчення кат. "В", стаж водіння 16 років.
Хобі: самоосвіта, історія, політичне життя країни.
Другие резюме этого кандидата
35 000 грн
Житомир
Высшее образование · Полная занятость
- Директор, Кафе "Хочу Їсти", 11 месяцев
Похожие кандидаты
Начальник відділу, заступник директора, директор
Житомир, Днепр
,
еще 4 города
Керівник, комерційний директор, керуючий відділу, філії, мережі магазинів
Житомир, Винница
,
еще 4 города
Комерційний директор, начальник відділу
22000 грн, Житомир
Керівник відділу продажу, філії, начальник виробництва
Житомир, Киев
,
еще 2 города
Керівник, директор філії, начальник відділення
20000 грн, Житомир
Начальник виробництва, керівник підрозділу
Житомир, Коростышев