Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2024 PRO

Сергій

Керівник відділу "Кулінарія", 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий кафе

с 04.2019 по 03.2020 (11 месяцев)
Кафе "Хочу Їсти", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління колективом, складання бюджету підприємства, мотивація, складання меню,калькуляцій,розрахунок вартості страви з урахуванням фут-коста,набір персоналу,Організація розважальних заходів,робота з постачальниками, інвентаризації.

Завідувач виробництвом.

с 04.2018 по 01.2019 (9 месяцев)
ПАТ "ФитапиПром", Житомир (Виробництво і торгівля харчових добавок.)

Начальник виробництва

с 04.2015 по 09.2017 (2 года 5 месяцев)
ПАТ "Житомирский маслозавод", Житомир (Громадське харчування і торгівля.)

Образование

Полтавський кооперативний університет

Товарознавство продовольчих і не продовольчих товарів., Полтава
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Житомирський кооперативний тєкономіко-правовий технікум.

Технік-технолог. Технологія приготування їжи., Житомир
Среднее специальное, с 1994 по 1997 (3 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word iiko Інвентаризація Оперативне прийняття рішень Розробка систем мотивації Керівництво колективом: облік кадрів, проведення зборів. Взаємодія з держ. органами. Кулінарія Складання технологічних карт Складання графіків виходу на роботу. Запуск об'єктів з нуля. Робота з товаром: мерчандайзинг, замовлення та прийом товару. Аналіз продажів, контроль товарообігу. Складання бюджету підприємства. Ведення звітності по бізнес процесам. Контроль виконання плану. Інкасація Касова дисципліна Прийняття рішення по товарному асортименту, внутрішній организ. Складання заявок на необхідні товари та послуги. Прийом товару за кількістю і якістю. Проведення санітарних днів і генеральних прибирань. Формування націнки та моніторинг ситуації у конкурентів. Розрахунок з / п з урахуванням мотивацій. Складання актів списання з псування товарів і опрацювання страв.

Дополнительная информация

Професійні навики:
Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів і роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні);
Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв;
Складання технологічних карт, актів списання;
Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань;
Напрямок діяльності кухарів на забезпечення ритмічного випуску страв належної якості та асортименту відповідно до виробничого завдання;
Проведення співбесіди та прийом на роботу кухарів з подальшим навчанням технології приготування страв;
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізація);
Контроль цін;
Складання графіка виходу на роботу;
Уміння складання технологічних карт;
Контроль правильності експлуатації обладнання та ін. основних засобів;
Є досвід відкриття закладу з нуля.
Ініціативний , комунікабельний , доброзичливий, націлений на результат , відповідальний, стресостійкий, енергійний. Є водійське посвідчення кат. "В", стаж водіння 16 років.
Хобі: самоосвіта, історія, політичне життя країни.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: