Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Віра

Руководитель производства

Рассматривает должности:
Руководитель производства, Керівник заводу
Вид занятости:
полная
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Ирпень
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор виробництва

с 04.2021 по 01.2025 (3 года 9 месяцев)
Хлібні інвестиції, Київ (Харчова промисловість)

•управління виробничо-економічною діяльнистю виробництва;
•виконання планів поставок контрагентам на внутрішній ринок та закордон;
•планування бюджету та контроль за його виконанням, прорахунок сировини на замовлення;
•розробка та впровадження нових видів продукції;
•запуск новинок на лініях;
•контроль санітарного стану та відповідності ХАССПу.

Досягнення:
•перезапуск виробництва у зв'язку з руйнуванням заводу під час бойових дій;
•виведення обсягів виробництва у довоєнний час до 370 тон заморожених н/ф.

Директор ТМ Горбушка

с 06.2020 по 04.2021 (10 месяцев)
ТС Обжора, Одеса (Харчова промисловість)

здійснення керівництва виробничо-господарською діяльністю підприємства;
•розробка та впровадження нових видів продукції;
•управління асортиментною матрицею та ціноутвоненням;
•забезпечення встановленого рівня сервісу та якості.

Досягнення:
•виведення виробництва на чистий прибуток понад 1 000 000 грн. на місяць за 4 місяця

Начальник виробництва

с 09.2019 по 06.2020 (9 месяцев)
ТС ЕКО маркет, Київ (Роздрібна торгівля)

•керування 72 кулінарними цехами, кафетеріями та піцеріями мережі;
•управління асортиментною матрицею, ціноутворенням;
•контроль матеріально-технічного стану цехів, своєчасна їх модернізація, підбір та закупівля обладнання;
•проектування та запуск нових цехів.

Начальник виробництва

с 10.2011 по 09.2019 (7 лет 11 месяцев)
ТС Фуршет, Київ (Роздрібна торгівля)

•керування 32 кондитерськими цехи та 47 пекарнями;
•розробка та впровадження стратегії виробництва, формування асортиментної та цінової політики;
•аналіз фінансово-економічної діяльності за валовим доходом, EBITDAR та EBITDA та розробка заходів щодо їх покращення;
•ціноутворення, розробка та реалізація акцій для підвищення лояльності покупців;
•розробка та впровадження нового асортименту кондитерських та хлібобулочних виробів різної цінової категорії;
•управління ротацією асортиментної матриці;
•стандартизація процесів на виробництві та контроль за їх дотриманням;
•контроль роботи виробничих підрозділів у регіонах, спеціалістів відділу, регіональних технологів та заступників, директорів з виробництва на магазинах;
•пошук постачальників з конкурентними цінами на сировину, проведення переговорів та укладання договорів;
•проведення вузькоспеціалізованих тренінгів та навчань.

Досягнення:
•отримання запланованого доходу шляхом виробництва та продажу хлібобулочної та кондитерської продукції в рамках асортиментної та цінової політик;
•відкриття нових цехів з «0»: підбір технологічного обладнання, погодження проекту, розстановка обладнання, штатний розпис, технологічний запуск цехів.


10.2011 – 03.2012
Фуршет, м.Київ
Керівник проекту раціоналізації хлібобулочного виробництва


01.2011 – 10.2011
Брусничка, м. Донецьк
Технолог виробництва (кулінарія, м'ясо, кондитерський цех та пекарня)


07.2010 – 01.2011
Еко маркет, м.Київ
Керівник хлібо-булочного виробництва

2008-2010
Брусничка, м.Донецьк
Завідуюча виробництвом (кулінарія, м’ясо, кондитерський цех та пекарня)

2007-2008
Обжора, м.Макіївка
Технолог хлібобулочного виробництва

2007-2008 –
Ресторані «Шоколад», м. Донецьк
Кондитер

2000-2007
Мініхлібозавод
Змінний майстер-технолог

1998-2000
Українсько-канадське підприємство «Надія»
Тістоміс, пекар, бригадний пекар

1995-1997
Приватня пекарня
Тістоміс, пекар, старший зміни


Освіта та сертифікація:
•МХПІ - незакінчена вища
•курс з технічного регулювання та санітарно-епідеміологічного та ветеринарного контролю харчової продукції
•курс з виробництва джелато та кондитерських виробів преміум класу компанії Crema Linea-Румунія (2017р).

Додаткова інформація:
•впевнений користувач MS OFFICE, 1С, КУРС, Analizer.Internet
•співпрацюю з провідними фахівцями-технологами міжнародних компаній Puratos, Lesaffre, Master Martini, Zelandia, Backaldrin з розробки та впровадження у виробництво новинок кондитерського та пекарського напрямків;
•робота з натуральними заквасками, з сировиною провідних виробників: Puratos, Lesaffre, Master Martini, Zelandia, Backaldrin, Ireks;
•авторські рецептури кондитерських та пекарських виробів;
•лідерські якості, орієнтованість на результат, відмінні комунікативні та переговорні навички, новаторство, порядність;
•права категорії «В», є авто.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: