Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 июня 2024 PRO

Борис

Інженер з експлуатації будівель, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завгосп

с 09.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
Школа 3 Д, Львів (Освіта, наука)

Головний інженер

с 08.2017 по 03.2019 (1 год 7 месяцев)
ООО «Управляющая Компания «Арт Резиденс», Москва (Послуги для населення та бізнесу)

Організація і технічне обслуговування інженерних систем, будівельних конструкцій будівель (14 корпусів) елітних житлових апартаментів. Обслуговування індивідуального теплового пункту, систем вентиляції і кондиціонування, електро та водопостачання, протипожежних систем. Збір і передача даних обліку споживання комунальних ресурсів в ресурсопостачальними організації.
Контроль і узгодження проектів індивідуальної обробки, придбаних мешканців апартаментів.

Управляючiй з експлуатацii БЦ, головный iнженер

с 10.2008 по 07.2017 (8 лет 9 месяцев)
Colliers International FM, Москва (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація і контроль роботи інженерних систем бізнес центрів класу А загальною площею від 35 до 100 тис.кв.м (електро, тепло, водопостачання, вентиляції і кондиціонування, протипожежних систем і відеоспостереження, вертикального транспорту); приймання будівлі на стадії передексплуатаційний, технічний супровід і приймання монтажу інженерних систем; організація і контроль роботи по підтриманню загальних зон, приміщень та будівельних конструкцій будівлі в справному стані; проведення сезонних оглядів будівлі, складання планів технічного обслуговування і ремонту інженерних систем і будівельних конструкцій; закупівля необхідних матеріалів для забезпечення експлуатаційних робіт; робота з підрядними організаціями, укладання договорів аутсорсингу на технічне обслуговування інженерних систем; підготовка ТЗ і організація тендерів на укладання договорів з підрядними організаціями; взаємодія з ресурсоснабжающими організаціями;

Інженер, заступник головного інженера

с 05.2002 по 10.2008 (6 лет 5 месяцев)
МЭДОКС, Москва (Придбання нерухомості та її технічне обслуговування)

Технічне обслуговування та експлуатація інженерних систем будівель класу В, В +. Технічна приймання систем тепло- водопостачання, вентиляції і кондиціонування, придбаних будівель. Переукладання і супровід комунальних договорів. Організація і контроль виконання ТО і ППР підрядними організаціями і підлеглим персоналом. Організація навчання та атестації технічного персоналу ПТБ.

Образование

ВЗФЭИ

Финансы и кредит, Москва
Высшее, с 2000 по 2006 (5 лет 6 месяцев)

СВВКИУ

Iнженер-Механик, Серпухов
Высшее, с 1978 по 1983 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

AutoCAD Користувач ПК

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Маю 4 групу до 1000 в з електробезпеки.
Атестований згідно з вимогами охорони праці за програмою підвищення кваліфікації «Охорона праці для працівників організацій» в об'ємі 40 годин. Атестований за програмою «Пожежної-технічний мінімум для керівників, фахівців і відповідальних за пожежну безпеку в організаціях»
Атестований як фахівець, відповідальний за організацію експлуатації ліфтів і ескалаторів.

Маю досвід роботи по організації і керівництву складським комплексом товарно-матеріальних цінностей (одержання, постановка на облік і видача ТМЦ, аудит ТМЦ). Мав в підпорядкуванні двох бухгалтерів і трьох завскладом.

Маю водійське посвідчення категорії В, С. Стаж водіння з 1982 року.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: