Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 марта 2024

Олег

Копірайтер, 13 500 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Умань
Готов работать:
Гайворон

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Уманський Педагогічний Університет імені Павла Тичини

Іноземних мов, Умань
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

Поглибленне вивчення Англійської мови.

Знания и навыки

Викладання для дошкільнят Викладання для дітей та підлітків Онлайн-викладання Google Meet Впевненість

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

-Texts in English are prioritized

Студент, готовий працювати повний робочий день, досвіду роботи не маю, але маю ентузіазм та креативність. Відповідально ставлюсь до роботи та своїх обов'язків. Хочу розвиватись у сфері копірайтингу та написання рецензій до фільмів, серіалів, ігор, та на різні конкретні теми. Наведу декілька прикладів з моїх минулих робіт:

Avengers: The Endgame

- Нарешті подивився фінальну частину саги нескінченності під назвою Месники: Фінал, яка закінчує зроблену за 11 років роботу всієї команди Marvel Studios. Кевін Файгі, Ентоні Руссо і Джо Руссо зробили величезну роботу і зробили свій, мабуть, найбільший внесок у світовий кінематограф. Після виходу Війни Нескінченності було поставлено планку якості, яку (на думку всіх глядачів) неможливо було перевершити, але Marvel зробили фільм на рівень вище, ніж Війна нескінченності.

- Брати Руссо не збрехали, сказавши, що всі трейлери та тизери покажуть тільки 20 хвилин фільму, але навіть за ці 20 хвилин вас будуть переповнювати емоції радості, смутку і навіть великого здивування. Фінал показує те, що ви хотіли побачити раніше в Месниках, а також інших фільмах Marvel. Це такий собі високобюджетний фільм для фанатів, де зібрані всі елементи всіх фільмів. Сюжет продуманий до найдрібніших деталей, акторська гра на висоті як і спецефекти.

- Можливо, це заявка на Оскар, оскільки цей фільм найкращий у своєму роді за останні 10 років. Гумор у цьому фільмі також присутній, хоча його не так багато, як раніше, але сам фільм драматичний і динамічний. А кульмінація фільму нікого не залишить без емоцій. Я плакав, сміявся, радів, переживав і захоплювався тим, що все пов'язано і має логічні дії та наслідки. Така робота гідна оплесків стоячи. Ідіть на фільм з друзями, парами, з сім'єю і я даю вам гарантію, що ви не пошкодуєте витраченого часу. Це шедевр, який повинен побачити весь світ.

Avengers: The Endgame - це логічне завершення всього, що було за 11 років, і початок чогось грандіозного.
---

Cloud Atlas

Що, що ти щойно сказав? Можеш повторити? Ти впевнений, що не говорив цього раніше? Бо мені здається, що я вже таке десь чув, можливо, уві сні, а можливо... У мене дежавю!

Ви коли-небудь замислювалися, що таке дежавю??? Можливо це просто збіг обставин, як всі і думають, а можливо це щось більше?
Кожен напевно замислювався над цим питанням, але ніхто і ніколи не давав відповіді та ніколи не дасть. А чи можливе життя після смерті? Нове життя? Чи вже побудоване тобою життя в минулому?

Нарешті у 2012 році з'явився фільм, який хоч поверхово порушив це питання. Це так званий, не побоюся цього слова, шедевр, який став неймовірним відкриттям для мене і зміг не тільки відкрити очі на багато проблем людства, а також одночасно змусив плакати, хвилюватися, сміятися, замислитися і не розуміти просто нічого.
Кожна секунда, кожна історія (а їх тут 6) захоплює і водночас викликає запаморочення від своїх неочікуваних переходів та сюжетних поворотів.

Фільм порушує всі проблеми людства: від расизму та міжстатевих стосунків до алкоголю та замкнутості в собі. Попри це фільм додає нотки іронічного гумору, вдало в такий спосіб висміюючи людство та його недоліки.

Звісно, є багато речей, які не підвладні логіці, але для цього додано в жанри такий пункт як "фантастика". Це здебільшого вигадана історія, але як же вона схожа на нинішню реальність. Фільм прямо вказує на те, що минуле - це не те, що вже минуло і більше не повернеться, а те, що дає вам змогу зрозуміти, яке майбутнє ви влаштували собі та загалом усьому людству. З цього можна зробити висновок, що минуле це те саме майбутнє, тільки більш вдосконалене? Вирішувати тільки вам ... А може й ні.

Взагалі цей фільм єдиний у своєму роді та до повноцінного незрівнянного шедевра йому забракло лише кілька слів, які б з'єднали повністю цю величезну павутину. Можливо все що зараз вас оточує створили ви, тільки в минулому житті?

І головна проблема яку підняв цей фільм - це хто ми в цьому величезному океані. Чи справді ми просто маленькі краплі, які майже не можуть нічого змінити? Тобто ніхто? Ми не впливаємо один на одного? Еммм... Але що є океан, як не безліч крапель?

---

Якщо вас зацікавили мої рецензії та ви хотіли, щоб я працював саме на вас буду радий вашому повідомленню в Телеграмі - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Рерайтер, оператор ПК
4000 грн, Гайворон, Удаленно

Копірайтер
Гайворон

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: