Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5812287/

Електромонтер, енергетик, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Долина

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Волковецький Тарас Русланович
Адреса:77523, Івано-Франківська обл., Долинський район,
с. Діброва (Солуківська сільська рада), вул. Зарічна 32
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») , ел. пошта [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата
народження:10.03.1991 р. Вік 28 років.

Мета: Працевлаштування за професією електромонтера чи енергетика.
Освіта:
1998 – 2002Початкова школа №8 у м. Долина.
2002 – 2009Навчався у Долинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням предметів.
2009 – 2014Національний університет “Львівська політехніка”, інститут енергетики та систем керування, напрямок ”Електромеханіка”, спеціальність Електромеханічні системи автоматизації та електропривод, отримав диплом бакалавра.
2014Закінчив Національний університет “Львівська політехніка” інститут енергетики та систем керування, напрямок ”Електромеханіка”, спеціальність Електромеханічні системи автоматизації та електропривод отримаю диплом спеціаліста.
Досягнення:Рейтинг протягом навчання становив 80 балів зі 100. Отримував стипендію протягом всього періоду навчання. Протягом навчання сумлінно виконував навчальний план, займався вдосконаленням своїх знань в галузі напівпровідникової, електронної техніки, отримав ґрунтовні знання з автоматизованого електроприводу, налаштування приводів та ознайомився з структурою сучасного АСУТП. Перед захистом бакалаврської кваліфікаційної роботи пройшов переддипломну практику на підприємстві: НГВУ «Долинанафтогаз».

За період проходження практики ознайомився з технологічним процесом. Дізнався про особливості авоматизованого нафтоперекачувального обладнання. Дізнався про проблеми і перспективи розвитку даної галузі нафтопереробної промисловості в регіоні. Перед захистом диплому спеціаліста пройшов практику в ТзОВ «Галичфарм».
Досвід роботи:З 29 квітня 2015 р. по серпень 2016 р. працював електромонтером в ТзОВ «Уніплит». На даному підприємстві займаються виготовленням фанерних плит ДВП, а також обробкою деревини в деревообробному цеху. Я працював в деревообробному цеху. Робота полягає у забезпеченні надійної роботи деревообробних верстатів. Як електромонтер виконував роботи з прокладання електропроводки в коробах, стінах, монтаж розподільчих коробок та пристроїв захисту. Навчився перевіряти справність роботи пускачів, запобіжників, автоматичних вимикачів та інших електротехнічних пристроїв. Виконував роботи з перевірки справності роботи двигунів, замінював підшипники. Оскільки працював позмінно то в мої обов'язки входить робота слюсаря, яку навчився сумлінно виконувати. У наявності є третя група допуску з електробезпеки (до 1000 В), а також допуск до робіт на висоті.
6 березня 2017 р. влаштувався в Долинський РЕМ АТ «Прикарпаття обленерго», електромонтером з випробувань та вимірювань ремонтно-експлуатаційна дільниця ВДЕО. Протягом більш як двох років роботи в обленерго покращив свої навики роботи електромонтера. Виконувавав роботи на лініях електропередач, ЗРУ, ВРУ, КТП, ЩТП. Займався як монтажем так і поточним чи плановим ремонтом електрообладнання.
Виконував трасування, відшукання пошкоджень кабельних ліній електропередач, здійснював їх ремонт. В домашніх умовах вмію прокласти проводи в будинку чи квартирі зробити розводку.
Допомагав вести деяку технічну документацію, а саме, виробляв погодження щодо розкопки кабельних ліній для подальшого ремонту. Вмію читати електричні схеми та креслення.

Навички та
вміння:Володіння ПК на середньому рівні, знання програм, які призначені для виконання різних математичних інженерних обчислень, а саме програма MathCAD. Також володіння программою «Компас». Знаю офісних програм Word, Exel.
Знання мов:Українська – рідна мова, Російська – вільно, Польска – середній, Англійська – достатній для розуміння і читання чи перекладу технічного тексту.


Ділові якості: Мені притаманні такі риси характеру: рішучість, щирість,уважність до інших, ініціативність, відповідальність, дисциплінованість, сумлінно виконую посталені переді мною завдання, швидко вчусь і звикаю до нового, комунікабельний, маю велике бажання працювати і вдосконалювати свої вміння.
Посвідчення
водія:Категорія В з 2010 року.

Сімейний
стан:Одружений з жовтня 2017 року.
Хобі та
інтереси:Вести активний відпочинок, люблю кататись на ковзанах, грати у волейбол, футбол. Цікавлюсь новітніми досягненнями у галузі науки і техніки. Люблю подорожувати і відвідувати історичні місця.



Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: