Игорь
Фахівець систем безпечності харчової продукції (ISO 22000, HACCP), 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Сумы
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5822055
Опыт работы
Головний технолог з кормовиробництва
с 07.2016 по наст. время
(7 лет 11 месяцев)
ФГ "НАТОН", Cумы (Сільське господарство, птахівництво)
Організація виробництва кормів
Завідуючий лабораторією
с 11.2013 по 06.2016
(2 года 7 месяцев)
ТОВ "АВІС УКРАЇНА", Cумы (Сільське господарство, птахівництво)
Створив і атестував лабораторію
Образование
Сумський національний аграрний університет
Біолого-технологічний, Суми
Высшее, с 2004 по 2010 (5 лет 5 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
й
Бульченко Ігор Олександрович
Контакти:
Тел. моб.: [
Особисті відомості:
Дата народження
29.04.1987
Місце проживання:
м. Суми
Досвід роботи:
09.2008 г. – 11.2010 г.
Сумський міськи центр еколого-натуралістичної освіти учнівської молоді, керівник гуртка.
11.2010 — 11.2013
Аспірантура Сумського національного аграрного університету, аспірант.
11.2013 — 01.2015
ТОВ «АВІС-УКРАЇНА», лаборант
01.2015 — 04.2015
ТОВ «АВІС-УКРАЇНА», старший лаборант
05.2015 — 10.2015
ТОВ «АВІС-УКРАЇНА», виконуючий обовʼязки завідючого лабораторією хіміко-токсикологічного аналізу кормів.
10.2015 — 06.2016
ТОВ «АВІС-УКРАЇНА», завідючий лабораторією хіміко-токсикологічного аналізу кормів, керівник групи внутрішнього аудиту.
07.2016 — до тепер
ФГ «НАТОН», головний технолог з виробництва кормів
Базова освіта:
2004 г. – 2010 г.
Сумський національний аграрний університет
Факультет:
Біолого-технологічний
Спеціальність
Технологія виробництва і переобки продукції твааринництва
Додаткова освіта
11.2010 — 11.2013
Аспірантура Сумського національного аграрного університету. Кандидат сільськогосподарських наук, спеціальність «Генетика»
09.2017
ДП «Сумистандартметрологія». Закінчив теоретичне навчання за курсом «Внутрішній аудит системи управління безпечністю харчових продуктів: організація та порядок проведення».
Додаткові відомості:
англійська мова — спілкування на побутові і наукові теми (біологія, тваринництво).
PC — впевнений користувач, встановлення та налаштування операційних систем Windows, linux (ubuntu, debian linux Mint), офісні пакети, браузери, електронна пошта та ін.
Під час роботи в ТОВ «АВІС-УКРАЇНА» приймав активну участь в розробці та впроваденні системи HACCP, був розробником документації системи управління безпечністю харчових продуктів, а також створив і організував лабораторію хіміко-токсикологічного аналізу кормів (планування приміщень, підбір обладнання, навчання персоналу, атестація лабораторії)
Другие резюме этого кандидата
Сумы, Удаленно
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
Образование: 09.2004 - 02.2010: Технология производства и переработки продукции животноводства (Сумской национальный аграрный университет, Суиы). С 2010 по 2013 учился в аспирантуре Сумского национального аграрного...
Сумы
Высшее образование · Полная занятость
- Главный технолог по производству комбикорма, ФХ "НАТОН", 7 лет 11 месяцев
Похожие кандидаты
Фахівець з якості
Сумы
Технолог пищевого производства, упаковщик
20000 грн, Сумы
Інженер з якості
Сумы
Інженер з якості
10000 грн, Сумы
Инженер-технолог по качеству
10000 грн, Сумы, Удаленно
Продавець, товарознавець, інженер-технолог харчової промисловості, пекар, кондитер
10000 грн, Сумы