Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2024 PRO

Дар'я

Маркетолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Днепр, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Маркетолог

с 01.2020 по наст. время (4 года 5 месяцев)
Delfast Bikes, Інші країни (Автобізнес та автосервіс)

Delfast - український стартап із офісами у Києві та Лос-Анджелесі. Хоча моя позиція дуже cross-functional і я постійно комунікую із різними відділами (product, IT, Sales, Logistics), все ж більшість часу я проводжу саме із американькою командою маркетингу та піар. Я відповідаю за увесь контент, який бачить клієнт - як онлайн, так і офлайн.

Роль та обов'язки:
- Керую річним календарем контенту та квартальним плануванням, стежу за виконанням плану, втілюючи теми контенту в життя за допомогою письмового та візуального контенту, включаючи розробку веб-сайту та розробку контенту для всіх каналів охоплення.
- Провожу дослідження конкурентів, щоб визначити, який фокус контенту може мати бренд, щоб залишатися актуальним і відповідати потребам споживачів. Реалізую стратегічні ідеї, запропоновані командою.
- Пропоную теми контенту та інтегрую їх у план, основуючись на показниках найефективніших типів контенту на веб-сайті, у соціальних мережах та імейл.
- Створюю веб-сторінки, брошури та інші креативні матеріали, керуючи командою дизайнерів та копірайтерів.
- Разом із маркетинг та піар командою створюю нові колаборації із інфлюенсерами, контент-кріейторами та ін.
- Керую аутсорс SMM-командою, кожного місяця генерую загальні ідеї та інфоприводи, тим самим створюючи напрям та спрямованість бренду. Відповідаю за голос бренду в усіх комунікаціях.
- Керую продакшн-командою в Україні та США. Відповідаю за генерацію ідей, розкадровку, вибір моделі, управління проектом та іншу підтримку на знімальному майданчику та віддалену, якщо це необхідно.
- Займаюся підтримкою дилерських продажів, що включає виготовлення брошур і реагування на нові потреби від наших партнерів, щойно вони виникають.
- Допомогаю піар-відділу із івентами, що включає генерацію ідей для виставок та інших заходів; тісно співпрацюю із усією командою маркетингу та командрю дизайнеров, щоб втілити концепції в життя.
- Тісно співпрацюю з e-comm менеджером, щоб втілити в життя нову функціональність на сайті delfastbikes.com, створити нову рекламу для таргетинга тощо. Уся активність, що сприяє продажам продуктів.

Head of SMM and Production

с 03.2018 по 01.2020 (1 год 10 месяцев)
Toyota Автоарт, Харків (Автобізнес та автосервіс)

Створила абсолютно нову сучасну стратегію комунікації у соціальних мережах дилера: фейсбук та інстаграм. Вирішила наголосити на локальності: знайомі для харків'ян місця на фотографіях та колаборації з популярними харківськими блогерами та діячами мистецтва, спорту, музики тощо. Водночас будували ком'юніті, клуб для харківських фанатів Toyota.

Раніше соцмережі велися для галочки і, в основному, для оповіщення клієнтів про акції салону. У результаті було створено повноцінний канал комунікації, який забрав на себе частину функціоналу відділу продажів. Клієнти почали записуватись на тест-драйв, на сервіс, отримувати онлайн-підтримку від відділу сервісу та продажу.

Запустила таргетинг з метою генерації заявок на тест-драйв та охоплення.

Імпортер ставив у план активностей багато відео, тому під проект зібрала продакшн-команду. Посіли призове місце серед усіх дилерів країни за іміджевий ролик.

Також допомагала у ре-дизайні поліграфічних матеріалів та графічного дизайну. Банери на сайт, білборди, сертифікати та різні види флаєрів, буклети, сувенірна продукція та ін.

Marketing Team Lead

с 09.2017 по 01.2020 (2 года 4 месяца)
WeCreate.it digital-agency, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Очолювала маркетингову digital-команду, яка займається PR-кампаніями та онлайн-маркетингом для брендів. За час роботи моїми клієнтами були: оф.дилер Lexus, оф.дилер Toyota, мережа бутиків Juliette Lingerie, мережа бутиків moda in та локальні бренди. Відповідала за маркетинг-стратегію, онлайн-просування у соціальних мережах та офлайн (івенти, мк та інше)
Співпрацювала також із компаніями з США, Нью-Йорк та Англія, Лондон (спеціалізація - медицина та косметологія).

З 2019 року створила production-команду, що займається продюсуванням та зйомкою реклами. Серед замовників: представники Toyota, Land Rover, Jaguar.

Контент-менеджер

с 03.2014 по 08.2017 (3 года 5 месяцев)
мережа FreshLine, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Була частиною маркетинг-команди мережі FreshLine. Власноруч та за допомогою підрядників робила текстовий, фото- та відеоконтент для усіх соцмереж компанії. Допомагла в організації івенту на більше ніж 500 чоловік в люксовому 5-зірковому Kharkiv Palace Hotel.

Образование

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

MBA, Харків
Высшее, с 2018 по 2019 (1 год 3 месяца)

НТУ "ХПІ"

Фінанси та банківська справа, Харків
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет 3 месяца)

Здобула диплом з відзнакою за спеціальністю "Фінанси та кредит"

Дополнительное образование и сертификаты

ESL London English training program

3 місяці

Основи інформаційної безпеки від Prometheus

1 місяць

Знания и навыки

MS Office Adobe Photoshop Google Analytics Google Ads Facebook Ads Manager Facebook Adobe Lightroom Уміння аналізувати Google Adobe Реклама iWork

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — свободно
  • Испанский — начинающий

Дополнительная информация

У 2016 році за версією видання "Новое время" мій Instagram-аккаунт був визнаний одним з найкращих в Україні. Як influencer співпрацювала з Jacobs, Jaguar, Land Rover, Нова Пошта. Була запрошена на Bukovel Instacamp, провела декілька мк по digital-маркетингу та фото.

Організувала івент для Jaguar та Land Rover з локальними фотографами у міському аеропорту.

Працюю фотографом для брендів на фрилансі.

Допомагала розробити текстовий контент для нової fashion-платформи офіційного стиліста Vogue USA Арнольда Мілдфорта.

Є водійське посвідчення із категоріями A, B

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: