Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 октября 2022 PRO

Дмитро

Адвокат, юрист, менеджер, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист

с 07.2021 по 08.2021 (1 месяц)
ТОВ "Полтавамехсервіс", Полтава (Ремонт і технічне обслуговування інших транспортних засобів (основний); виробництво залізничних локомотивів і рухомого складу; оптова торгівля машинами й устаткованням для добувної промисловості та будівництва; надання в оренду інших машин, та інше...)

Підготовка та оформлення договорів щодо виконання робіт/надання послуг, договорів купівлі-продажу, оренди/суборенди та ін., підготовка висновків про їх доцільність та юридичну відповідність, методичне керівництво правовою роботою на підприємстві. Підготовка та оформлення документів для участі в проведенні закупівель. Підготовка та оформлення наказів на прийом та/або звільнення працівників, наказів на відрядження працівників.

Засновник, керуючий бюро

с 03.2019 по наст. время (5 лет 3 месяца)
Адвокатське бюро "ДАВИДЕНКО ДМИТРО І ПАРТНЕРИ", Полтава (Юриспруденція)

Юрист І категорії тендерно-договірного відділу

с 05.2013 по 01.2016 (2 года 8 месяцев)
Служба автомобільних доріг у Полтавській області, Полтава (управління автомобільними дорогами загального користування, організація будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автодоріг та їх складових, організація та проведення публічних закупівель робіт/послуг; та інше)

Адвокат за договором

с 01.2013 по наст. время (11 лет 5 месяцев)
Регіональний центр з надання БВПД у Полтавській обл., Полтава (Юриспруденція)

Захист прав, свобод і законних інтересів людини та громадянина, захист від обвинувачення, представництво інтересів фізичних і юридичних осіб в судах, інших державних органах та перед посадовими особами, а також ін. обов'язки по наданню професійної правничої допомоги.

Юрист претензійно-позовної групи

с 08.2010 по 11.2011 (1 год 3 месяца)
АТ "Полтавагаз", Полтава (розподіл природного газу населенню, установам, організаціям бюджетної сфери та промисловим споживачам, та інше)

Образование

НЮАУ ім. Ярослава Мудрого

Право, правознавство, Полтава
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Windows Операційні системи HTML CSS

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Рекомендации

  • Буглак Валентина Вікторівна

    Буглак Валентина Вікторівна

    Викладач, юрист, практикуючий адвокат, Полтавський юридичний інститут НЮАУ ім. Ярослава Мудрого

    Контактные данные скрыты
  • Дроменко Людмила Василівна

    Дроменко Людмила Василівна

    Юрист, практикуючий адвокат

    Контактные данные скрыты
  • Панасюк Олександр Анатолійович

    Панасюк Олександр Анатолійович

    Викладач, юрист, практикуючий адвокат

    Контактные данные скрыты
  • Зварищук Едуард Степанович

    Зварищук Едуард Степанович

    Юрист, практикуючий адвокат

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Відповідальний, компетентний, цілеспрямований, розсудливий, старанний, комунікабельний, дисциплінований, подобається працювати в колективі та приймати нестандартні (креативні) рішення, маю організаційні та лідерські здібності.

Добре розвинуті навички багатозадачності, планування часу шляхом розстановки пріоритетів, вміння акумулювати увагу та зусилля для продуктивної роботи в обмежені терміни.

Вільно орієнтуюсь в законодавчій базі. Маю посвідчення водія та досвід керування автомобілем. Готовий до відряджень. Шкідливих звичок не маю.

Маю грунтовні теоретичні та практичні знання договірної та претензійно-позовної роботи підприємства, установи, організації, роботи з установчими документами, роботи з комерційними та державними закупівлями, кадрової роботи;

Здатний провести швидкий правовий аналіз проблеми і пошук можливих декількох способів її вирішення після дослідження законодавчих та/або підзаконних актів, ознайомлення з відповідною судовою практикою, та/або іншої інформації правового характеру;

Здобув вагомий досвід з:

- надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, правовий супровід діяльності фізичних осіб і юридичних осіб, у тому числі державних установ;

- складання та подання заяв, клопотань, відзивів, письмових пояснень, заперечень, апеляційних та/або касаційних скарг, інших документів процесуального характеру;

- представництва інтересів фізичних і юридичних осіб в судах під час здійснення цивільного, господарського, адміністративного судочинства, а також в інших державних органах, перед фізичними та юридичними особами;

- захисту прав, свобод і законних інтересів підозрюваного, обвинуваченого, підсудного, засудженого, виправданого, особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного чи виховного характеру або вирішується питання про їх застосування у кримінальному провадженні, особи, стосовно якої розглядається питання про видачу іноземній державі (екстрадицію), а також особи, яка притягається до адміністративної відповідальності під час розгляду справи про адміністративне правопорушення;

- інших видів адвокатської діяльності у відповідності до профільного закону.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: