Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 апреля 2024

Данил

Помічник керівника, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Резюме
Іванов Данило Андрійович

Мета: резюме надається на посаду …

Очікування від роботи: робота повинна бути цікавою, приносити моральне задоволення та грошову винагороду, достойну для проживання (а не існування!) з родиною у великому місті.

Адреса: Одесса
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Дата народження: 04.06.1988 р.

Сімейний стан: одружений, маю доньку 4 роки.

Освіта: вища та професійно технічна.
Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного (2017), курс військової підготовки за спеціальністю «Організація морально-психологічного забезпечення військ (сил)».
Бердянський державний педагогічний університет, напрям «Історія» (2015), бакалавр; кваліфікація – вчитель історії.
Маріупольський професійний ліцей автотранспорту (2006) – слюсар з ремонту автомобілів.

Додаткові відомості: маю водійське посвідчення категорії «В» з 2005 року та кат. «А». Володію прийомами рукопашного бою та самооборони, вмію їх застосовувати в різних ситуаціях. Володію навичками поводження з вогнепальною зброєю, засобами індивідуального захисту, спецзасобами.

Досвід роботи: на даний момент офіцер у запасі, маю 4,5 роки вислуги з військової служби.

Листопад 2006 – листопад 2007 рр. – строкова служба, в/ч 3030 ВВ МВС України, м.Київ, старший стрілець.
З 2008 - липень 2014 інкасатор, старший інкасатор «АТ Ощадбанк»
Липень 2014 – квітень 2016 рр. – служба в БСП «Київщина» та «Миротворець» ГУ УМВС України в Київській обл. на посаді міліціонер. Брав участь в АТО на сході України. За цей час отримав статус Учасника бойових дій.
Жовтень 2016 – грудень 2019 рр. – військовослужбовець за контрактом в/ч А1965 (501 ОБМП), головний сержант взводу снайперів. У 2017 році, пройшовши курс військової підготовки, продовжив службу на офіцерській посаді – заступника командира роти морської піхоти по роботі з особовим складом. Працював за напрямком морально-психологічне забезпечення. На момент закінчення контракту присвоєно звання лейтенанта.

За три роки служби був у трьох ротаціях на Схід України (с. Павлопіль та с. Широкине). Підвищував рівень бойової готовності, залучившись до польових навчань полігонів Рівненської та Херсонської областей. Завдяки військовій службі сформовані мої лідерські якості та якості керівника: навчився працювати з великою кількістю людей (особовий склад роти – близько ста чоловік різного віку, статі та статусу). Отримав можливість деякий час виконувати обов’язки командира роти, що навчило мене бути відповідальним, швидко реагувати на різні ситуації та приймати рішення. Здійснював відбір кандидатів на службу до роти морської піхоти, спілкувався з потенційними бійцями роти, аналізував їх здібності, якості, здійснював перевірку на готовність кандидата знаходитися у зоні бойових дій. Займався аналізом психологічного стану бійців шляхом анкетування, розмови tet-a-tet, аналізував відносини людини з колективом. Довелося також виявляти схильності людей до суїциду, допомагати у подоланні людиною депресивних станів, сприяти вирішенню конфліктних ситуацій. Працював з бійцями, що потрапили до ЗСУ зі строкової служби, допомагав їм адаптуватися до нових умов, спілкувався з їх батьками та родичами.
Займався організацією відпочинку для особового складу, що перебував у зоні бойових дій. Вважаю, що відпочинок є необхідною умовою для успішного виконання поставлених перед бійцями завдань. Так, за півроку перебування у Широкиному, за мого сприяння, військовослужбовці регулярно мали змогу організовано виїжджати до Маріуполя для вирішення власних питань, відпочинку, придбання необхідних речей. За півроку організовано та проведено за моєї участі 4 концерти з відомими особистостями.
Загалом, військова служба навчила мене поєднувати виконання різнопланових завдань (від паперових до роботи у «полях»), завдяки чому я навчився бути витриманим, дисциплінованим, стійким до негативних моментів, врівноваженим.

Інтереси та захоплення: спорт (дзюдо, самбо). За наявності вільного часу відвідую тренажерну залу. Маю знання в галузі культуризму (як у фізичному плані, так і в плані харчування). Останнім часом захопився байк-моторухом, став членом мотоклубу, брав участь в організації відповідних заходів. Маю власний мотоцикл Yamaha. Вільний час присвячую родині та вихованню доньки, яка чекала на мене довгих 4 роки, поки у тата в голові не вимерли останні таргани, що вказували йому йти на пошук екстремальних відчуттів.

Особисті якості: комунікабельний, доброзичливий, відповідальний, ініціативний, дисциплінований, уважний. Маю лідерські якості та навички керування колективом. Характер врівноважений, маю почуття гумору. Шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: