Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 декабря 2019

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5874207

Секретар, військовий обліковець, кадровик, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

інспектор з ведення військового обліку

с 03.2017 по 04.2019 (2 года 1 месяц)
Давидівська сільська рада ОТГ, с.Давидів (Державні організації)

- ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних за підприємством у мирний час і на період мобілізації та воєнного часу.
-планування роботи на рік і квартал щодо ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання за підприємством військовозобов’язаних у мирний час і на період мобілізації та воєнного часу.
-приймаючи на роботу громадян, перевіряти наявність у них військово-облікових документів (у військовозобов’язаних — військових квитків або тимчасових посвідчень, виданих замість військових квитків, у призовників — посвідчень про приписку до призовних дільниць) і встановлювати, чи перебувають вони на військовому обліку у військовому комісаріаті.
-забезпечувати повноту і якість обліку всіх військовозобов’язаних і призовників підприємства за правилами і формами, установленими Міністерством оборони і Державною службою статистики України. Систематично звіряти особові картки працівників і тих, хто навчається, із записами у військових квитках та посвідченнях про приписку до призовних дільниць і подає ці картки не рідше одного разу на рік до військових комісаріатів.
-постійно вести зміни у військовозобов’язаних і призовників сімейного стану, адреси місця проживання, службового становища, технічної підготовки, освіти і в п’ятиденний строк вносить ці зміни до особових карток та повідомляти про них у відповідні військові комісаріати у семиденний строк.
-приймати під розписку від військовозобов’язаних і призовників військово-облікові документи для подання у військові комісаріати, звіряння з особовими картками, списками військовозобов’язаних і призовників та для інших потреб.
-у 15-денний термін оформлювати бронювання вперше прийнятих або призначених на нові посади військовозобов’язаних, а також при зміні у них військово-облікових ознак (склад, військово-облікова спеціальність (ВОС), ступінь придатності до військової служби, вік, тощо), якщо вони підлягають бронюванню згідно з переліком та повідомляють про це військові комісаріати.
-вести облік та забезпечувати зберігання бланків спеціального військового обліку.
-подавати щороку в грудні до військового комісаріату список юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці, якщо є така категорія призовників, якщо нема — письмово повідомляє про це військовий комісаріат.
-забезпечувати оповіщення військовозобов’язаних і призовників на вимогу військових комісаріатів і сприяє їхньому вчасному прибуттю за викликом.
-у семиденний строк повідомляти у військові комісаріати про військовозобов’язаних і призовників, прийнятих на роботу (навчання) чи звільнених із роботи (відрахованих із навчального закладу).
Березень 2018р. нагороджена грамотою Пустомитівської Районної Державної Адміністрації Львівської області

Образование

Академія праці і соціальних відносин

Соціального управління, спеціаліст соціальної роботи, Київ
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Спеціальні знання та навики:
впевнений користувач ПК: MICROSOFT OFFICCE, MICROSOFT EXCEL, MICROSOFT WORD, Edata та ін., навики планування, організації та контролю роботи, інтернет- як упевнений користувач, українська мова (рідна), російська (вільно), англійська (базова).

Особисті якості:
комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, доброзичливість, порядність, гнучкість, креативність, вміння працювати як в команді так і індивідуально.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: