Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 PRO

Сергій

Юрист

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний юрискосульт

с 07.2004 по наст. время (19 лет 10 месяцев)
КМАМ ім. Р.М. Глієра, Київ (Освіта, наука)

Надаю юридичну, практичну допомогу, працівникам, викладачам, студентам та іншим особам по трудовому, господарському, цивільному праву, а також по галузевому законодавству про освіту, вищу освіту.
Розробляю проекти наказів для відділу кадрів: про прийняття, звільнення, переведення, працівників, накладання адміністративного стягнення:
- проекти наказів на факультеті у навчальному відділі щодо відрахування, поновлення, переведення студентів, надання академічної відпустки та повторного навчання, розкладу занять тощо.
Готую проекти й супроводжую господарські договори на придбання, товарів, робіт і послуг, договорів оренди, суборенди (нежилих приміщень) та додаткові угоди про розривання, зміну, продовження договорів, а також веду переговори з контрагентами та представниками організацій на предмет укладання договорів, угод:
- договори щодо навчання студентів, які навчаються за кошти фізичних, юридичних осіб.
Складаю посадові інструкції для працівників, а також положення про відповідні відділи, підрозділи тощо.
Є досвіт у судових справах. Виступаю позивачем, відповідачем у трудових, цивільних, господарських справах. Готую апеляційні оскарження рішення суду першої інстанції шляхом подачі апеляційних скарг тощо.
Веду претензійно –позовну роботу щодо контрагентів.
Готую відповіді на запити правоохоронних органів або інших державних органів, юридичних, фізичних осіб.
Складаю листи, скарги, претензії, а також даю відповіді на них відповідно до запиту.
Розробляю і готую колективні договори, правила внутрішнього трудового розпорядку до підписання сторонами, а також здійснюю їх реєстрацію в установленому законом порядку. За потреби і необхідності змінюю КВЕДи підприємства.
Взаємодію з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури, молоді та спорту України, Міністерством соціальної політики України, Київською міською державною адміністрацією, районними радами м. Києва.
Реорганізував навчальний заклад шляхом перетворення з училища у інститут, а потім перейменування його в академію. Написав Статут підприємства та подав його на затвердження в КМДА в установленому законом порядку. Після затвердження його рішенням у подальшому зареєстрував підприємство в ЄДР в установленому законом порядку. У подальшому видавав накази пов’язані реорганізацією, перейменуванням. Виготовляв печатки і штампи підприємства.
Разом з тим у зв’язку з реорганізацією, зміною назви навчального закладу готував і оформляв документи і проводив відповідні зміни з профспілковим комітетом працівників академії, профспілковим комітетом студентів академії в Міністерстві юстиції України.
До посадових обов’язків, дорученої роботи відношусь професійно, відповідально. Доручену роботу виконую особисто без передоручення у встановлені сторонами терміни.
Умію зберігати трудову та іншу комерційну таємницю.
________________________________________

Образование

НАВС України

Правознавство, Київ
Высшее, с 1996 по 2001 (4 года 6 месяцев)

Юрист цивільного права

Дополнительное образование и сертификаты

Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій у справах захисту населення від Чорнорбильської катасрофи

2002, 2 місяці

Знания и навыки

Користувач ПК Впевненість Управління справами Верховної Ради України

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Навички стосунки з комерційними фірмами в тому числі з іноземними, державними організаціями

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: