Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 PRO

Олександр

Психолог-педагог, тренер, 13 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Львов, Удаленно, Харьков, Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 09.1999 по 05.2006 (6 лет 8 месяцев)
Интернат №21 "Пуща-Водиця", Київ (Освіта, наука)

Спортивна секція "Хардокс", творчий гурток "Феноменальні шахмати"

Образование

Чернігівський педагогічний університет

Шкільна психологія, Чернігів
Высшее, с 1997 по 1998 (9 месяцев)

Дополнительная информация

Перша загальна інформаія.
Как разработчик большого творческого проекта «Планета будущего» (что-то наподобие проекта «Венера» Жака Фреско), нахожусь в активном поиске: прогрессивного издателя, креативного продюсера или заинтересованного инвестора, в совместной реализации серии популярных книг, по уровню поднятых тем, претендующих на Нобелевскую премию по литературе. В проекте 12-ть книг по психологии и философии людей ближайшего будущего, как в нашей стране, так и в мире. Подняты четыре креативные темы: «Партум-школа будущего», «Субъективная медицина», «Новая политическая доктрина» и «Люди-тор». Все книги имеют новый жанр «партум футуре» (творчество будущего), что позволяет нам совершить революционный переворот на книжном рынке. Книги эпохи «модерна» были вчера. Сегодня книжный рынок завален книгами «постмодерна» (достоинство сильной и яркой личности современного мира). Завтра умные люди поймут, что всё это личностное многообразие, - это путь назад, к нашим диким инстинктам. И придут к необходимости переоценки ценностей или переходу от человека-личности, к людям творческого достоинства. Мы можем быть первыми, кто откроет для всего мира, новую эру людей-тор с развитым: интеллектом, креативом и феноменом. С уважением, Александр Васильевич Гален.
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Друга загальна інформація.
Розумні люди кажуть: «Для того щоб бути вище своїх конкурентів, треба мати дві речі: хороший маркетинг і нові освітні технології (НОТ)». Якщо вас інтересують нові технології в галузі освіті, прошу до предметної розмови. Сьогодні в приватних і альтернативних школах (методика Марії Монтессорі), наряду з загальноосвітньою програмою, є достатньо професіонально підготовлена факультативна програма «Академія інтелектуального розвитку «Смартум». Як креативний (розробник нових тем) психолог, я пропоную почати освоювати «нові землі» на базі «Академії розвитку творчого потенціалу «Креатсоф» («Творча мудрість»). Хай програма «Смартум» виховує успішну особистість на «інтелектуальному полі» («однокрилі діти»), а ми перейдемо на друге «поле» і будемо виховувати творчу індивідуальність: творця, новатора, дослідника, винахідника, прогресора. Що дозволяє нам значно зменшити психічне навантаження при навчанні і збільшити ефективність мозку дитини, за рахунок виховання «двокрилих дітей» (узгоджена робота двох півкуль мозку). Програму «Креатсоф» можна впроваджувати в школі паралельно загальноосвітній програмі, або ввести спеціальні факультативні заняття, для того щоб дитина вчилась творчо мислити. В ідеальному варіанті, спочатку в першому і другому класі можна навчити дитину «літати», а далі, на базі креативного розуму, вчити інтелектуальним здібностям. Можу сам створити експериментальний клас творчого напрямку. Або підготувати ваших вихователів-тренерів по програмі «Креатсоф», як в очному, так і в «онлайн» варіанті. Для мене головне, щоб ви мали розуміння де старі технології інтелектуального напрямку, а де нові, або креативні розробки для дітей завтрашнього дня. А то в програмі «Смартум» є нова технологія («ментальна арифметика»), але не має розуміння того, що це креативний перехід з інтелектуального формату, на більш високий, творчий рівень мислення. Програма «Креатсоф» має велику кількість тренувально-творчих факультативів (ТТФ), розроблених спеціально для виховання дітей високих стандартів. Всі питання готовий обговорити предметно і з повним розумінням теми.
До речі, винахідник і бізнесмен Ілон Маск створив свою школу прогресивного розвитку, яку назвав «Аd Astra» («До зірок»). В України ми можемо розробити і впровадити в життя свою програму виховання «двокрилих дітей» майбутнього, яка не має аналогів як у нас, так і за кордоном.

З повагою, Олександр Васильович Гален.
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») тел.моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: