Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 ноября 2022 PRO

Оксана

Психолог, рекрутер, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Практичний психолог

с 02.2020 по 08.2021 (1 год 6 месяцев)
Тернопільський дошкільний навчальний заклад 16, Тернопіль (Освіта, наука)

Надання психологічної допомоги усім учасникам освітнього процесу: консультування батьків з питань вікових норм розвитку дитини, корекційні заняття з дітьми за результатами діагностики, з дітьми з особливими освітніми потребами, проведення регулярних тренінгів для педагогічного колективу.

Образование

Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка

Психологія, Тернопіль
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет 3 месяца)

1.09.2014 – 30.06.2018 р. - Закінчила Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Бакалавр; спеціальність – Практична психологія; професійна кваліфікація – Практичний психолог.

З 1.09.2018 по 31.12.2019 р. - Навчалась на магістратурі в Тернопільському національному університеті ім. В. Гнатюка, де здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Магістр; спеціальність – Психологія; професійна кваліфікація – Магістр психології, викладач психологічних дисциплін. (до кінця січня 2020 року отримаю диплом)

Дополнительное образование и сертификаты

курсу «Соціально-психологічний тренінг» (252 год.).

Вересень 2017 р. – травень 2018 р.

«Перша психологічна допомога»

Жовтень 2017 р.

Завершила 3 курси навчання у Школі Християнського аніматора і успішно засвоїла матеріал та навики для праці з дітьми та молоддю,

2015 - 2017 р.

Сертифікат учасника 25 Всеукраїнської науково-практичної конференції УСП «Психотерапія і свобода» (22 год.).

Червень 2019 р.

Навички для психологічного відновлення

2021р. 24 години.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Здатність самостійно планувати, організовувати та здійснювати пс Уміння організовувати та надавати психологічну допомогу Здатність розробляти і проводити різні форми навчальних занять, Вміння розробляти та проводити соціально-психологічний тренінг

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — продвинутый

Дополнительная информация

Досвід роботи:
Березень 2019 р.- Педагогічна практика (розроблення та проведення лекційних, семінарських та лабораторних занять для студентів денної та заочної форми навчання у ТНПУ ім. В. Гнатюка).
Червень-серпень 2018 р.- Працювала оператором call-цетру в компанії «Колумбус».

Січень-лютий 2018 р. -Консультаційна практика у Тернопільському благодійному фонді «Карітас» (навчилась використовувати різні методи, форми та прийоми управлінського консультування).

Червень-серпень 2017, 2018 р.- Працювала аніматором у таборі «Веселі канікули з Богом» (розроблення програми табору, розроблення квестів, безпосередня робота з дітьми).

Лютий-березень 2017 р. - Діагностико-корекційна практика у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 26 (навчилась планувати, організовувати та здійснювати психологічне дослідження, аналізувати та систематизувати одержані результати, формулювати аргументовані висновки та рекомендації, добирати конкретні психокорекційні вправи, розробляти розвивальні програми з метою корекції виявлених порушень).

Освіта:
1.09.2014 – 30.06.2018 р. - Закінчила Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Бакалавр; спеціальність – Практична психологія; професійна кваліфікація – Практичний психолог.

З 1.09.2018 по 31.12.2019 р.Навчалась на магістратурі в Тернопільському національному університеті ім. В. Гнатюка, де здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Магістр; спеціальність – Психологія; професійна кваліфікація – Магістр психології, викладач психологічних дисциплін. (до кінця січня 2020 року отримаю диплом)

Додаткова освіта:

2015 - 2017 р. - Завершила 3 курси навчання у Школі Християнського аніматора і успішно засвоїла матеріал та навики для праці з дітьми та молоддю, а також проведення літніх християнських таборів.

Вересень 2017 р. – травень 2018 р.Отримала сертифікат про успішне завершення курсу «Соціально-психологічний тренінг» (252 год.).
Жовтень 2017 р. -Отримала сертифікат учасника тренінгу «Перша психологічна допомога»

Червень 2019 р. -Отримала сертифікат учасника 25 Всеукраїнської науково-практичної конференції УСП «Психотерапія і свобода» (22 год.).

Професійні навички: здатність самостійно планувати, організовувати та здійснювати психологічне дослідження; уміння організовувати та надавати психологічну допомогу (індивідуальну та групову); навички міжособистісного спілкування та роботи в команді у процесі професійної діяльності; уміння адаптуватися до нових ситуацій та здатність до професійної мобільності.

Особисті якості: наполеглива, відповідальна, ставлю цілі і досягаю їх, активна, творча, прагну до самоактуалізації.

Похожие кандидаты

Психолог, HR-менеджер
Тернополь, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: