Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 PRO

Юлія

Економіст, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Желтые Воды

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Державний соціальний інспектор

с 09.2020 по наст. время (3 года 8 месяцев)
Управління праці та соціального захисту населення, Жёлтые Воды (Державні організації)

Функціональні обов'язки: перевірка достовірності та повноти інформації про майновий стан осіб, верифікація інформації осіб, які входять до складу сім‘ї, що звертаються за призначенням державної соціальної допомоги; проведення перевірок одержувачів держ. соц. допомоги; складання актів за підсумками перевірки з висновками надання держ. соц. допомоги; надання консультації, роз'яснень та рекомендації з питань призначення держ. соц. допомоги; співпраця з державними органами, виконання інших обов'язки відповідно до законодавства.

Провідний спеціаліст

с 05.2018 по 09.2020 (2 года 4 месяца)
Управління праці та соціального захисту населення, Жовті Води (Державні організації)

Функціональні обов'язки: надання консультацый та здійснення прийому документів від громадян на отримання всіх видів соціальної допомоги, здійснення перевірки правильності заповнення заяв та надання допомоги в їх заповненні, формування повного пакету документів на отримання всіх видів соціальної допомоги, введення журналу реєстрації прийнятих заяв та документів, формування особових справ.

Спеціаліст по кредитуванню

с 12.2017 по 05.2018 (5 месяцев)
OTP BANK, Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: активний продаж банківських послуг, кредитування фізичних осіб по класифікації - споживче кредитування, оформлення карткових кредитів фізичним особам, супроводження та обслуговування оформлених кредитних договорів, робота з проблемною заборгованістю.

Заступник начальника

с 11.2010 по 10.2016 (5 лет 11 месяцев)
АТ «Дельта Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: організація якісного обслуговування клієнтів, організація, забезпечення та контроль виконання працівниками відділення банку планів та рішень, організація роботи працівників відділення , щодо залучення нових клієнтів та підтримання рівня продаж існуючим клієнтам, контроль та активне проведення телемаркетингу, забезпечення первинного контролю банківських операцій, контроль відкриття поточних і вкладних
рахунків, моніторинг договорів банківського вкладу, контроль роботи
терміналів cash-in, контроль за проведенням валютних операцій.

Головний економіст

с 09.2010 по 11.2010 (2 месяца)
АТ «Дельта Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: оформлення кредитних та депозитних продуктів організація якісного обслуговування клієнтів та підтримання рівня продажу банківських продуктів, складання та подання звітів, контроль відкриття поточних і вкладних рахунків, проведення моніторингу строків закінчення депозитів, робота з проблемною заборгованістю, проведення консультування клієнтів по всіх продуктах банку та залучення нових клієнтів, створення та проведення банківських проводок .

Економіст

с 08.2009 по 09.2010 (1 год 1 месяц)
АТ «Дельта Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: оформлення кредитних та депозитних продуктів, супроводження та обслуговування кредитних та депозитних продуктів, робота з проблемною заборгованістю, створення банківських проводок, консультація клієнтів та активне залучення існуючих та нових клієнтів до банківських послуг, оформлення прибуткових та видаткових касових документів, приймання заяв від клієнтів та передання в роботу відповідальним особам, активне проведення телемаркетингу.

Офіс – менеджер

с 07.2008 по 02.2009 (7 месяцев)
ЗАТ «Приват Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: робота з документами (організація внутрішнього та зовнішнього документообігу), прийом телефонних дзвінків, факсів та делегування на відповідальних працівників, забезпечення життєдіяльності офісу, планування та організація зустрічей керівника та нарад, ведення та оформлення протоколів нарад, ведення архіву, кадрова робота (ведення табелю персоналу), забезпечення життєдіяльності офісу

Спеціаліст по банківському обслуговуванні фізичних осіб

с 08.2006 по 07.2008 (1 год 11 месяцев)
ЗАТ «Приват Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: активний продаж банківських послуг,
кредитування фізичних осіб по класифікації - споживче кредитування, оформлення карткових кредитів фізичним особам, супроводження та обслуговування оформлених кредитних договорів, робота з проблемною заборгованістю.

Образование

Міжрегіональна Академія управління

Управління персоналом і економіка праці, Кривий Ріг
Высшее, с 2005 по 2008 (2 года 9 месяцев)

Жовтоводський промисловий технікум ДНУ

Економіка підприємства, Жовті Води
Среднее специальное, с 2002 по 2004 (1 год 9 месяцев)

Знания и навыки

Google Цифрова грамотність Граматично правильне мовлення

Дополнительная информация

Ціль: Маю бажання працювати та вдосконалювати свої знання в дружньому колективі.
Досягнення : Десять років банківського стажу за які відбувався кар’єрний ріст, постійно розвивалася та вдосконалювала свої знання на тренінгах та курсах. Була нагороджена грамотою «Кращий заступник начальника відділення Дельта Банку 2011 року».
Особисті властивості: вміння працювати з великими об’ємами інформації, відповідальність, цілеспрямованість, стресостійкість, комунікабельність, здібність доводити почате до кінця, пунктуальність,маю організаторські здібності.

Похожие кандидаты

Економіст
15000 грн, Желтые Воды, Удаленно

Экономист, обліковець
10000 грн, Желтые Воды, Удаленно

Економіст
10000 грн, Желтые Воды, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: