Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024

Володимир

Спеціаліст служби безпеки

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Знання законодавства України Впевненість Пунктуальність Складання процесуальних документів Комунікабельність

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Гребеник Володимир Борисович,
43 роки, не судимий, освіта вища,
зріст 178 см., вага 100 кг.,
прож. м. Київ
м.т. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

В липні 2003 року після закінчення Національного університету внутрішніх справ до травня 2013 року працював на різних оперативних посадах в МВС України.
З листопада 2013 року по жовтень 2015 року працював провідним інженером СБ філії АТ «Ощадбанк» Київської області. Де основними обов’язками було: збереження товарно-матеріальних цінностей, виявлення порушень та їх фіксація з боку операційно-касових працівників та інших працівників установи, відео контроль (PSS), вжиття заходів щодо належної роботи систем: сигналізації, протипожежних, відео, а також займався профілактикою, виявленням та вжиттям заходів реагування по недопущенню співробітниками злочинів загально кримінальної спрямованості (крадіжки, привласнення, шахрайства, підробки тощо), у тому числі проведенням службових розслідувань. Поряд з цим, до обов’язків входило: робота з боржниками, вивчення їх можливостей та супроводження справ при наданні кредитів з виїздом до місця проживання чи ведення бізнесу, пошук боржників та вжиття до них заходів реагування через правоохоронні органи чи методом проведення переговорів. В підпорядкуванні знаходилась охорона, яка інструктувалась, вивчала розпорядчі документи установи, з метою їх дотримання. Також складались та затверджувались графіки роботи охорони.
З жовтня 2015 року працював начальником відділу СБ філії ТОВ «Комплекс Агромарс». У підпорядкуванні 25 охоронників, що табелювались. У процесі діяльності здійснювався контроль за підлеглими, працівниками ТОВ, їх вхід, вихід з території, облік робочого часу тощо та документування пов’язаних з цим порушень. Вживалися заходи щодо збереження товаро- матеріальних цінностей, засобів виробництва згідно з нормативно-правовими актами підприємства (Інструкції, накази, розпорядження, які розроблялись тощо). Вівся контроль у сфері охорони праці, пожежною безпекою та підтримувались у належному стані засоби сигналізації. Вживались заходи по документуванню спільно з ОВС злочинних посягань працівників при обробці ними орендованих земель, крадіжок, шахрайств тощо. Поряд з цим брав участь у інвентаризаціях, ревізіях ввіреного майна, проводив непланові перевірки несення служби працівників охорони, нічні обходи території, приміщень на предмет виявлення незаконного проникнення сторонніх осіб та наявності пломб. У вересні 2016 року звільнився за згодою мторін.
Жовтень 2016 - грудень 2017 роки працював старшим зміни охорони КПП ЖК «Новопечерські Ліпки». В підпорядкуванні було 6 охоронників.
Березень-червень 2019 року перебував на посаді старшого зміни охорони ТОВ «Родина Варта» (контрольно-пропускний режим, недопущення проникнення сторонніх осіб, контроль працівників, їх робочого часу, профілактика вживання алкоголю працівниками, запобігання крадіжок та пошкодження майна) у місті Одеса. Вахтовий метод роботи. Відеонагляд (близько 100 камер, територія десь 80 Га, підпорядкування 20 охоронників). Відеонагляд по програмі ivms.
Вересень - грудень 2020 консорціум "Індустріальна група", головний фахівець відділу моніторингу (приватний будинок).
Контроль доступу постороніх до мешканців будинку, сервісних служб, відвідувачів, персоналу, автотранспорту. Огляд особових речей, транспорту. Зберігання і видача ключів. Реагування на надзвичайні події. Обхід території. Робота на моніторах (понад 30 камер відео спостереження). Ведення службової документації, заповнення журналів.
Січень 2021 - лютий 2022 старший зміни охорони (рецепшн) ЖК Скайлайн. В підпорядкуванні 3 охоронника. Контроль доступу постороніх до мешканців будинку, сервісних служб, відвідувачів, автотранспорту, будівельників. Зберігання і видача ключів. Реагування на надзвичайні події, у т.ч. під час спрацювання пожежної сигналізації, котельної, датчиків води, тиску у квартирах і т.п. Робота зі СКУД, на моніторах (понад 70 камер відео спостереження + магазин Сільпо). Ведення службової документації, заповнення журналів. Знання програм Smart PSS, Эксперт ІР.
Серпень 2023 - січень 2024 - старший групи відеонагляду ТОВ "Томакс 2000". Видеомониторинг по Україні об'єктів, касових зон і працівників, виявлення, припинення та документування крадіжок, шахрайств, як з боку працівників так і відвідувачів, незаконних дій з касою, контроль товарообігу, інкасації, а також зберігання грошових коштів тощо. Документообіг. Робота з архивом, ведення звітності. Робота з програмами Hik Vision, MPOS, FileZilla.

Розуміюсь в підборі та перевірці кандидатів на посади.
Комунікабельний, наполегливий, стриманий, ввічливий, охайний. Швидко вчусь та вмію адаптовуватись. Відсутні проблеми зі здоров’ям та алкоголем.
Вільно володію українською та російськими мовами. Маю навички роботи на комп’ютері (Word, Excel, Outlook, тощо), офісна техніка (принтер, факс, сканер). Розуміюсь в документообігу, ревізіях, інвентарізаціях, службових розслідуваннях тощо.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: