Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2024 PRO

Ірина

Технолог харчової промисловості

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник начальника ВТЛ

с 07.2020 по наст. время (3 года 10 месяцев)
Філія АТ ДПЗКУ "Тернопільський КХП", Тернопіль (Надання послуг із приймання, зберігання і відвантаження зерна та продуктів його переробки)

Образование

ТНТУ ім. І. Пулюя

ФМТ, харчові технології, Тернопіль
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет 3 месяца)

Спеціалізація орієнтована на: отримання глибоких теоретичних знань та практичних навичок у технологіях виробництва різноманітних молочних продуктів – питного молока, кисломолочних напоїв, сметани, морозива, твердих, м’яких та кисломолочних сирів, молочних консервів, вершкового масла, продуктів функціонального та спеціального призначення зі збалансованим складом, а також способів і методів визначення якості та безпечності молочних продуктів, принципів дії технологічного обладнання, систем автоматизації і комп’ютеризації виробничих процесів молочної промисловості, вміння розроблення нормативно-технологічної документації.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Швидко навчаюся, відповідальна та цілеспрямована, привітна, уважна до деталей, комунікабельна, пунктуальна, неконфліктна.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: