Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2020 PRO

Елена

Головний бухгалтер, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
61 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 08.2010 по 11.2019 (9 лет 3 месяца)
ТОВ "Навітел Україна", Київ (Оптова торгівля ПО, товаром та навігація)

Ведення всіх участків бухгалтерського обліку, (зовнішньоєкономічна діяльнісь,зарплата, та податки, основні засоби, МНМА та МБП, розподілений ПДВ,формування калькуляцій по ПО, роялті, накладні , рахунки, акти виконаних робіт, податкові накладні, товар , доходи та витрати робота з контрагентами, формування та подача звітності,робота з кліент банком, ведення кадрового обліку, робота з договорами, формування архіву бухгалтерських та юридичних документів та інше. Спочатку підприємство мало назву ТОВ "Центр Навігаційних Технологій" , а потім ТОВ "Навітел Україна"

Головний бухгалтер

с 10.2008 по 07.2010 (1 год 9 месяцев)
ТОВ "Дабл ю Джей Україна, Київ (Оптова торгівля зерновими культурами та роздрібна торгівля продуктами харчування та битовою хімією.)

В підпорядкуванні було 2 бухгалтери. Ведення зовнішньоекономічної діяльності,( експорт зернових), формування податкових накладних, відшкодавання ПДВ, робота з контрагентами, контроль та перевірка правильності первиних документів та касових операцій, проведення інвентаризацій товарів та основних засобів, формування та сдача всіх видів звітності, накази та інше.

Головний бухгалтер

с 04.2006 по 09.2008 (2 года 5 месяцев)
ТОВ "Будіндустріал Сервіс", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення всіх участків бухгалтерського обліку, ,формування та подача, звітності ведення кадрового обліку( табелі, накази, графіки відпусток, штатний розпис, та інше) единий бухгалтер.

Головний буїгалтер

с 01.2004 по 07.2008 (4 года 6 месяцев)
ТОВ "Догуш", Київ (Капітальне будівництво)

В підпорядкуванні було 9 бухгалтерів.Контроль всіх участків бухгалтерського обліку, формування головної книги, формування та подача всіх видів звітності, учась в інвентиризації, відшкодування ПДВ, контроль за діяльністью складів, накази по підприємству та інше.

Головний буїгалтер, фінансовий директор

с 12.1998 по 12.2003 (5 лет)
АО КЕМЗ, Київ (Виробництво.)

Металообробка, литейне виробництво,капітальне будівництво, 2 бухгалтера в підпорякуванні . Фінансовий директор, голова ревізійної комісії, приймала активну участь в виведені заводу зі стану банкротства, розробка бізнес плану,робота з кредитами та інвестиціями та інше.

Головний бухгалтер

с 03.1995 по 07.2000 (5 лет 4 месяца)
КФ АО "Хвиля", Київ (Цінні папери, оптова торгівля)

Ведення всіх участків бухгалтерського обліку, формування та подпча всіх видів звітності, кадрова робота, робота з договорами та цінними паперами, та інше.

Образование

Київський політехнічний інститут

Устаткування та технологія зварювального виробництва, Київ
Высшее, с 1979 по 1985 (5 лет 9 месяцев)

В 1992 році отримала освіту бухгалтера, в 1997році отримала освіту аудитора, та сертифікат аудитора, в 2002р продовжила сертифікат аудитора. Займалась аудиторською практикою.

Дополнительное образование и сертификаты

Аудиторська палата України

1997, 6 місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc Пользователь Internet Клиент-Банк Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерия 1С:Бухгалтерія 1С:Підприємство MS Outlook Бухгалтерский учет Бухгалтерський облік 1С УТП Налоговая отчетность Налоговый учет Ведение отчетности Организаторские способности Управленческие навыки Планирование

Дополнительная информация

Маю досвід роботи головного бухгалтера в різних галузях таких як будівництво,виробництво,оптова тогівля, роздрібна торгівля, різноманітні послуги,громадські та неприбуткові організації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: