Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 января 2020

Марина

Переводчик английского

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Експерт з моніторингу та оцінки Чернівецького підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування

с 02.2019 по 12.2019 (10 месяцев)
Центр розвитку місцевого самоврядування, Черновцы (Сприяння процесам добровільного об`єднання територіальних громад)

Образование

Чернівецький університет імені Юрія Федьковича

Факультет іноземних мов, "Філологія", Черновцы
Высшее, с 2013 по 2018 (5 лет 3 месяца)

Дополнительная информация

Сандецька Марина В’ячеславівна

Домашня адреса:
вул. Герцена, 91 А
58000, Чернівці
моб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Дата народження: 26 січня 1996 року
Вчений ступінь: «Магістр», спеціальність «Філологія», освітня програма « Англійсько-український переклад та переклад з другої іноземної мови»
Стаж роботи: 2 роки;


ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД

01/12/2017
25/12/2018Посада: лаборант кафедри комунікативної лінгвістики та перекладу;
Відповідальна за постійний зв’язок з учбовою частиною і деканатом факультету іноземних мов з питань розкладу занять, заліків, екзаменів. Щомісячно здає звіт (відомості) щодо обліку робочого часу науково-педагогічних працівників. Бере участь у підготовці учбових матеріалів кафедри. Слідкує за станом учбових приміщень, меблів та іншого обладнання . Лаборант із вищою освітою у разі необхідності замінює викладача та виконує його навчальні обов’язки. За доручення завідувача кафедри , заступника завідувача кафедри готує навчальну документацію до початку семестру, поточні звітні дані і матеріали до річного звіту про діяльність кафедри, веде облік виконання членами кафедри розпоряджень адміністрації.
Бере участь у набиранні та розмножуванні навчальних матеріалів за дорученням завідувача кафедри або його заступника.
Бере участь у заходах кафедри з виховної роботи. Виконує поточну роботу за дорученням завідувача кафедри і його заступника.

11/02/2019
30/12/2019Посада: Експерт з моніторингу та оцінки Чернівецького підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування
Відповідальна за введення нових даних про заходи та учасників у систему моніторингу та на веб-сторінку Установи із відображенням точної інформації та у відповідності до встановлених керівних принципів системи моніторингу; оновлення даних про заходи, включаючи завантаження звітів про заходи, фотографій та додавання зовнішніх медіа-посилань за їх наявності після проведення заходу; аналіз даних про заходи та учасників відповідно до запитів головного офісу; сприяння розповсюдженню та збір анкет оцінювання заходу, введення даних анкет у систему після заходів.


ОСВІТА

-Кадубовецька загальноосвітня школа I-III ступенів ;
-Чернівецький університет імені Юрія Федьковича, факультет іноземних мов, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти «Бакалавр», напрям підготовки « Філологія», професійна кваліфікація « бакалавр філології, перекладач англійської мови»;
-Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, факультет іноземних мов, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти «Магістр» спеціальність – «Філологія», спеціалізація «035.04 германські мови та літератури (переклад включно)», освітня програма « Англійсько-український переклад та переклад з другої іноземної мови»


ІНША ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

-2014 – працювала в США, штат Вісконсін протягом трьох місяців за програмою Work/Travel у компанії Great Wolf Lodge, де практикувала та удосконалювала англійську мову за допомогою спілкування з носіями мови.

НАВИЧКИ

Володіння мовами: українською, англійською та російською – відмінно, французькою- добре.
Комп’ютерні навички: MS Word, Excel, Power Point, Internet – відмінно.
Пунктуальність, уважність до дрібниць, відповідальність, організація і планування робочого часу, прояв гнучкості, комунікабельність, тайм менеджмент, стресостійкість, висока працездатність, прагнення до вдосконалення, націленість на результат, організованість, здатність працювати з великою кількість інформації, ініціативність, вимогливість до себе, вміння успішно працювати при багатозадачності.
Готова до відряджень до Києва та інших регіонів України, у тому числі для участі у семінарах та навчаннях.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: