Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 PRO

Юлія

Юрист, помічник юриста, юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний спіціаліст відділу організації та контролю за виконанням рішень

с 06.2020 по 09.2020 (3 месяца)
Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області. Південно-Східне міжрегіональне управління, Дніпро (Юриспруденція)

Участь у проведенні комплексних, цільових, контрольних та виїзних перевірок, здійснення контролю за діяльністю роботи органів державної виконавчої служби.
Забезпечення виконання доручень безпосереднього керівництва, щодо усунення причин та умов, які сприяють вчиненю протиправних дій(бездіяльність) з боку посадових осіб органів державної виконавчої служби.
Сприяння організації та забезпеченню в межах своїх повноважень взаємодію Департамента ДВС Міністерства юстиції України із структурними підрозділами в апараті.
Розгляд звернень громадян та юридичних осіб з питань, що відносяться до компетенції відділу,надання методичної та практичної допомоги органам ДВС з питань, що належить до компетенції відділу.

Державний виконавець

с 12.2005 по 02.2010 (4 года 2 месяца)
Державна виконавча служба у Самарському районі м. Дніпропетровська, Дніпро (Юриспруденція)

Неодноразові участі у тематичних семінарах з питань ефективності діяльності судових та виконавчих органів, що організовувалися Департаментом державної виконавчої служби.
Досвід судових процесів.
Виконання судових рішень щодо стягнення:
штрафів, аліментів, кримінальних збитків, виконання написів нотаріусів, стягнення на користь держави, фізичних осіб, юридичних осіб (накази Господарського суду), роз'яснювально - правова робота з відвідувачами (боржниками та стягувачами, їх представниками), представництво інтересів виконавчої служби в судах, органах прокуратури,правоохоронних та інших органах у міру необхідності.
Також виконання іншої работи, передбаченої діючим законодавством, посадовою інструкцією і наказами вищестоящого керівництва, стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб на користь пенсійного фонду, державних та комерційних банків України.
Обов'язкова перевірка бухгалтерій підприємств щодо виконання ними рішень та наказів суду.
Опис та арешт рухомого та нерухомого майна фізичних та юридичних осіб, з подальшою реалізацією.

Образование

Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім.С.В.Литвиненка, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

"Правознавство", "Правоохоронна діяльність" кваліфікація юрист, Дніпро
Высшее, с 2003 по 2009 (6 лет)

с 01/2003г. по 01/2005г.
Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В.Литвиненка за спеціальністю "Правознавство" кваліфікація юриста(молодший спеціаліст).
с 08/2006г. по 06/2008г. Дніпропетровський державний УВС України,базова вища за кваліфікацією бакалавр з права.
08/2008г. по 06/2009г. Дніпропетровський державний УВС України,повна вища за спеціальністю "Правоохоронна діяльність"кваліфікація юриста.

Знания и навыки

Пользователь ПК

Дополнительная информация

Відповідальне ставлення до
роботи, амбітність, комунікабельність,
орієнтовна на результат,системний підхід до вирішення юридичних завдань,здатність до швидкого навчання

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: