Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2023 PRO

Сергій

Системний адміністратор (Windows), інженер КС

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер-електронік

с 08.2021 по наст. время (2 года 10 месяцев)
АТ "Черкасигаз", Черкаси (Енергетика)

Адміністрування серверу IP телефонії ASTERISK на базі Cent OS. Менеджмент SIP акаунтів користувачів телефонії. Створення внутрішніх груп SIP користувачів. Налаштування зовнішніх груп SIP-trunks для маршрутизації дзвінків на Укртелеком. Налаштування та підтримка VoIP GSM шлюзів. Налаштування та підримка IP VoIP телефонів Grandstream GRP 1610, 2612, 2612P, 2615, 2616 у кількості понад 200 шт. Віддалена підтримка телефонії по районах. Налаштування хмарної АТС Укртелекому для роботи телефонії по районах. Модернізація локальної мережі для якісного під'єднання телефонів. Ведення технічної документації щодо виставлених телефонів, SIP акаунтів, внутрішніх та зовнішніх груп користувачів.

Системний адміністратор WINDOWS

с 03.2021 по 08.2021 (5 месяцев)
ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА, Черкаси (Державні організації)

Підтримка користувачів Windows, повна апаратна підтримка персональних комп'ютерів служби. Підтримка електронного документообігу "Мегаполіс". Підтримка файлового сховища на базі FreeNas. Налаштування роутеру MikroTik. Підтримка локальної мережі. Адміністрування акаунтів електронної пошти та системи електронного документообігу.

Інженер з комп’ютерних систем

с 09.2020 по 12.2020 (3 месяца)
ПП Медгарант, Черкассы (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Повна апаратна підтримка ПК та мережі Ethernet. Підтримка користувачів Windows. Встановлення та підтримка ПЗ для взаємодії ПК з медичним обладнанням, таких як "Унімед", "ClinicCards". Прокладання та налаштування нової локальної мережі установи. встановлення та налаштування активного мережевого обладнання Mikrotik, D-Link, точок доступу TP-Link. Адміністрування системи відеонагляду Dahua. Налаштування клієнтів перегляду відеонагляду на мобільних пристроях.

IT-Security Manager

с 05.2019 по 02.2020 (9 месяцев)
MEV LLC, Черкассы (IT)

Системний адміністратор MAC-OS. Обслуговування та підтримка техніки Apple на базі MAC-OS. Підтримка мережі Ethernet, безпровідних точок доступу UniFi, налаштування керованих комутаторів EDGE-CORE та D-Link через TelNet. Налаштування V-Lan мереж, налаштування маршрутизаторів MikroTik. Планування та проектування інфраструктури нових офісів компанії. Проектування локальних мереж. Обслуговування, монтаж та налаштування систем безпеки: відеонагляд (камери та відеорегістратор бренду Dahua), налаштування відеорегістраторів, систем контролю доступу ZK-Teck. Акаунт менеджмент: створення та видалення облікових записів хмарних сервісів таких как G-Suite, Harvest. По сумісництву Спеціаліст з питань Охорони праці.

Системний адміністратор Windows

с 12.2018 по 05.2019 (5 месяцев)
Logistics Company, Черкассы (Транспорт, логістика)

Повна апаратна підтримка ПК та мережі Ethernet. Підтримка користувачів Windows. Підтримка та налаштування хмарної IP телефонії на базі телефонів Policom IP 550 з оригінальної прошивкою. Організація робочих місць нових офісів. Прокладка мережі Ethernet. Встановлення та налаштування керованого та не керованого мережевого обладнання: Mikrotik, D-Link.

Інженер з комп’ютерних систем за сумісництвом

с 12.2016 по 12.2018 (2 года)
ТОВ Черкасигаз Збут, Черкассы (Енергетика)

Повна апаратна підтримка ПК та мережі Ethernet. Модульний ремонт комп'ютерів. Підтримка користувачів Windows. Встановлення та підтримка ПЗ з обліку природного газу для населення. Обслуговування принтерів та БФП Canon, HP. Заміна витратних матеріалів.

Інженер-електронік

с 04.2013 по 12.2018 (5 лет 8 месяцев)
АТ Черкасигаз, Черкассы (Енергетика)

Досвід повної апаратної підтримки великого парку ПК (більш ніж 600 одиниць) у відділі АСУ. Досвід прокладки та обслуговування локальних та оптоволоконних магістральних мереж. Діагностика ПК та усунення неполадок. Заміна комплектуючих ПК. Організація нових робочих місць. Встановлення ОС. Адміністрування IP телефонії на базі ASTERISK (створення SIP акаунтів, налаштування груп SIP клієнтів, налаштування та підтримка IP телефонів GRANDSTREAM GRP2612P та FRP2615). Заміна витратних матеріалів принтерів та БФП Canon, HP. Маю нагороду у вигляді Почесної грамоти виданої у 2017 році.

Образование

ХНУ им В. Н. Каразина

Кафедра КС, Харьков
Высшее, с 2003 по 2009 (5 лет 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

ЧДТУ, кафедра КС

2004, 12 місяців

Дополнительная информация

Займаюсь музикою. Навчався в музичній школі. У 2009 році грав в оркестрі Черкаського народного хору, ударні інструменти.
Маю водійське посвідчення категорії В.
Перебуваю на військовому обліку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: