Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Наталія

Инженер-эколог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город проживания:
Зеньков
Готов работать:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Сумський національний аграрний університет

Агротехнологій та природокористування, Екологія, Суми
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет 3 месяца)

Дополнительная информация

Резюме
Гончарова Наталія Вікторівна

Дата народження: 03.11.1996
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: Зайняття вакантної посади Еколог для втілення набутих теоретичних знань та практичного досвіду, а також власного професійного розвитку, отримання задоволення від виконуваної роботи та досягнення успіхів у кар’єрі.

Освіта:
вересень 2014 р. – грудень 2019 р. Сумський національний аграрний університет, факультет Агротехнологій та природокористування , спеціальність «Екологія», денна форма навчання (диплом магістра з відзнакою).

вересень 2019 р. – грудень 2020р. Полтавський національний педагогічний університет, факультет Історії та географії, спеціальність «Географія», заочна форма навчання.

Досвід практичної роботи:
травень – липень 2017 рік – проходження навчальної практики на посаді спеціаліста у відділі Природно-заповідного фонду та довкілля Департаменту екології та охорони природних ресурсів Сумської обласної державної адміністрації.

червень – серпень 2019 рік - проходження виробничої практики на посаді спеціаліста у відділі Природно-заповідного фонду та довкілля Департаменту екології та охорони природних ресурсів Сумської обласної державної адміністрації.

Функціональні обов’язки під час проходження практики:
Друкувала охоронні зобов’язання на кожен створений об’єкт.
створювала листи – супровіди для відправлення у відповідні установи, районні державні адміністрації, селищні ради .
Відповідала на лист у Шостинську ВП ГУНП в Сумській області на прохання надати в чергову частину розташування на території м. Шостка ботанічних пам`яток природи місцевого значення, що відносяться до ПЗФ.
Оновлювала положення категорій ПЗФ Лебединського р-ну.

Серпень 2016 рік
Серпень 2017 рік – Працювала вихователем ОДЮТ «Еколог» (с. Міські Млини Полтавської обл.)

Професійні навики:
володіння комп’ютером (MS Office (Excel, Word)), інтернет;
знання Законодавства України (Закон про охорону навколишнього середовища, Закон про державну службу, Закон про запобігання корупції);
володіння основами екологічного права;
аналіз стану міських екосистем;
проведення моніторингу стану довкілля;
здатність застосовувати професійні знання й практичні навички у процесі розв’язання практичних завдань;
вміння ефективно користуватися (https://courses.prometheus.org.ua, http://irbis-nbuv.gov.ua/, http://wdc.org.ua);

Знання іноземних мов:
Англійська – B1 (Intermediate / Середній рівень)

Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, організаторські здібності, добропорядність, здатність швидко опановувати нові знання, уміння працювати в команді, творчий підхід до виконання поставлених завдань.

Додаткова інформація:
Сімейний стан – неодружена. Можливість відряджень: так. Вид зайнятості: повна зайнятість. Брала участь у наукових конференціях, була учасницею Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт за галуззю знань «Екологія».
Мотиваційний лист
Доброго дня! Я - Гончарова Наталія Вікторівна, випускниця Сумського національного аграрного університету, факультету Агротехнологій та природокористування за спеціальністю Екологія. Займалася науковою роботою. Приймала участь у різноманітних університетських конференціях, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, а саме стала переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за галуззю знань «Екологія» та здобула диплом III ступеня за роботу «Особливості популяційної структури рідкісного виду Лілії Лісової в умовах національного природного парку «Деснянсько-Старогутський»» у 2018 році (м. Полтава). Також, здобула сертифікат за роботу Популяції Пальчатокорінника м`ясочервоного в антропогенному середовищі у 2019 році (м. Одеса). За роки навчання я двічі проходила практику у Сумській обласній державній адміністрації у Департаменті екології та охорони природніх ресурсів у відділі природно-заповідного фонду. За сумлінне виконання обов`язків та успішне набуття фахових знань і навичок була нагороджена грамотою під час проходження виробничої практики.
Улітку 2019 року поступила в Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка за заочну форму навчання факультет Історії та географії, спеціальність Географія. Закінчила СНА університет у 2019 році з відзнакою (додаток додається). Маю мету працювати у сфері Екологія .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: