Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2020

Юлия

Провідний фахівець з дозвільної документації для ритейлу (бізнес), 17 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Демчук Юлії Миколаївни
Дата народження:
Сімейний стан: незаміжня
Телефон:
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:

З грудня 2005 р. по березень 2008р. працювала на посаді головного спеціаліста служби у справах дітей Монастирищенської районної державної адміністрації Черкаської області.
З квітня 2008р. по листопад 2008р. працювала на посаді завідувача сектором з питань опіки і піклування при службі у справах дітей Монастирищенської районної державної адміністрації Черкаської області.
З листопада 2008 р. по лютий 2009 р. працювала в ТОВ „РУШ” магазин „Єва” на посаді інспектора з інвентаризації 2 категорії.
З жовтня 2010р. по березень 2011р. працювала на посаді провідного спеціаліста відділу обліку за надходження коштів від орендної плати Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З квітня 2011р. по лютий 2013р. працювала на посаді головного спеціаліста відділу обліку за надходження коштів від орендної плати Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З березень 2013р. по травень 2013р. працювала на посаді головного спеціаліста відділу укладення договорів оренди нерухомого державного майна Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З червня 2013р. по листопад 2015р. працювала на посаді заступника начальника відділу укладення договорів оренди нерухомого державного майна Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З грудня 2015р. по грудень 2017 року у зв’язку із реорганізацією Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву працювала на посаді головного спеціаліста відділу укладення договорів оренди державного майна.
З січня 2018р. по серпень 2018 р. працювала на посаді завідувача сектору Відділу управління майном Національного авіаційного університету.
З листопада 2018р. по лютий 2019 р. працювала на посаді інженера 1 категорії відділу укладення та супроводження договорів оренди, нежилих будинків Філії – Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк».
З лютого 2019 по вересень 2019 працювала на посаді фахівця по роботі з персоналом Державного підприємства «Управління справами Фонду державного майна України».
З вересня 2019р. по 06.12.2019 працювала в Комунальному підприємстві «Київжитлоспецексплуатація» на посаді інспектора 1 категорії відділу контролю експлуатації нежилих будинків та виконання договорів оренди.

Освіта:
2000-2005 р. - Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини за спеціальністю „Фінанси” та здобула кваліфікацію економіст.

2009-2010 р. – Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького, магістратура і отримала повну вищу освіту за спеціальністю „Педагогіка вищої школи” та здобула кваліфікацію викладача університетів та вищих навчальних закладів.

Додаткова інформація:
Вільно володію українською і російською мовами. Працюю на персональному комп’ютері. Знання (Word, Excel, Internet Explorer).

Особисті характеристики: компетентність, цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, наполеглива у досягненні потрібних результатів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам