Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 апреля 2024 PRO

Юлія

Директор ресторану, 66 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор ресторану

с 04.2023 по 03.2024 (11 месяцев)
Розлиwine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Restaurant manager

с 10.2022 по 05.2023 (7 месяцев)
Clap restaurant, Dubai, UAE (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча банкетної служби

с 02.2020 по 05.2022 (2 года 3 месяца)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

с 04.2019 по 02.2020 (10 месяцев)
"Corvina", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

с 01.2018 по 03.2019 (1 год 2 месяца)
"Vino Grad", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

с 05.2017 по 01.2018 (8 месяцев)
"Прага", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

с 09.2015 по 04.2017 (1 год 7 месяцев)
" This is Пивбар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В першу чергу в мої обов'язки входило,
безперервний розвиток себе в середині компанії, навчання і любов до того, чим займаюсь.
А також:
- Зустріч і спілкуання з гостями.
- Проведенння атестаціїї офіціантів, та щоденна iндивiдуальна робота над зауваженнями по роботi.
- Підготування презентацій по сервісу, підсумків роботи команди на щотижневе зібрання.
- Швидке вирішення конфліктних ситуацій та робота з зворотнім зв'язком від гостей.
- Ведення ряду таблиць з товарообігу, інвентаризаїї.
- Заявки по поліграфії, текстилю, посуду та канцелярії.
Активна участь в транстформацiї компанії, відвідування всіх тренінгів по сервісу.

Директор ресторану

с 09.2014 по 08.2015 (11 месяцев)
"Батьківська хата", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Запуск ресторану.
- Закупка необхідного інвентаря.
- Робота з постачальниками.
- Введення стандартів обслуговування і навчання персоналу.
- Планування бюджету і товарообігу.
- Проведення щомісячної інвентаризації.
- Складення фонду оплати праці та видача заробітної плати.
- Щомісячна звітнісь, по прибутку і витратам ресторану.
- Контроль списання продукції.

Менеджер ресторану

с 08.2012 по 09.2014 (2 года 1 месяц)
«Батькiвська хата», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З 2010 року, я працювала у цій компанії офіціантом.
Проявила тоді себе, як найпродуктивніший працівник і улюбленицею гостей, доказавши це:
- Найвищим середнім чеком, протягом тривалого часу.
- Перевиповненим планом, який ставили офіціантам на місяць.
- Лідером, серед мотиваційних програм для співробітників.
У 2012 році, мені запропонували посаду менеджера.
В мої обов'язки входило:
- Допомагати і направляти персонал, на продуктивну роботу і гстинне відношення.
- Складення графіків роботи.
- Прийом і організація бенкетів.
- Атестації персоналу.
- Інвентаризація матеріальний цінностей закладу.
- Ведення касової дисципліни, щоденний і щомісячний звіт.

Образование

КНУКіМ

Кіно і ТБ, диктор та ведуча телепрограм, Київ
Высшее, с 2010 по 2015 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Системний сервіс. Сервісна культура. Внутрішній сервіс і стандартизацiя А.Владичинська

2016, 3 мiсяцi

Постійний сервіс. Вимірювання сервісу. Як бути безризиковим для клієнта А. Владичинська

2017, 3 модулi

Формування сервіс-візії і місії компранії, KMBS

2015, 3 місяці

Управління сервісом. Створення системи якісного обслуговування. О. Марусич

2017, 3 модулі

Знания и навыки

MS Office iiko

Знание языков

  • Английский — свободно
  • Польский — свободно
  • Испанский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: