- PRO
Yana
Операційний директор
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5995425/
Опыт работы
Операційний директор та керівник проєкту
с 01.2023 по 03.2024
(1 год 2 месяца)
Благодійний проєкт, Анталия (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)
Менеджер HIVE DUTY (department of one of the restaurants )
с 04.2022 по 01.2023
(9 месяцев)
Village Ribby Hall( відомий 5-зіркового курорту в Англії), Preston (Готельно-ресторанний бізнес)
Як заступник General Manager відповідала за повсякденну роботу ресторану The HIVE ,та всі операційні процеси .
Допомогала команді керівництва в досягненні операційних цілей бізнесу та забезпечувала жорсткий контроль над витратами відповідно до прибутків і збитків.
Переконувалася, що всі цілі та стандарти компанії щодо охорони праці та безпеки харчових продуктів досягнуті.
Відповідала за контроль виконання усіх стандартах «обслуговування, впродовж усієї роботи та разом із командою керівництва; продовжувала вдосконалювати загальні професійні стандарти.
Ефективно спілкувалась з усіма сферами загального бізнесу, щоб сприяти високим стандартам у Ribby Hall Village.
Переконувалась, що HIVE працює з максимальним потенціалом
Керуючий готелем
с 03.2020 по 02.2022
(1 год 11 месяцев)
California 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-взаємодія з перевіряючими та контролюючими органами контроль розробки фірмового стилю та сайту закладу
- розробка маркетингової стратегії, стратегії ціноутворення та продажу закладу,
- взаємодія з постачальниками та підрядниками
-розробка внутрішньокорпоративних стандартів систем навчання, мотивації та атестації персоналу, проведення тренінгів з сервісу, етикету, продажу, розробка штатного розкладу, комплексу положень та посадових інструкцій, організація технологічних процесів відпрацювання системи взаємодії служб підрозділу.
-активна презентація готелю на майданчиках online бронювання, підвищення рейтингу та оцінки закладу, обробки відкритих джерел даних, адресних розсилок, просування в соціальних мережах, спеціальні заходи та пропозиції;
-планерки, щоденні та щомісячні форми звітності, календарне планування, визначення необхідного обсягу продукції, контроль за якістю виконання робіт.
-котроль фінансових потоків, підвищення рівня лояльності та задоволеності гостей.
- забезпечення прибутковості підприємства
- робота в преміум сигменті, з VIP гостями.
Володію стандартами роботи всіх служб готелю та ресторану (НАССР)
Директор з бронювання та продажу
с 03.2018 по 03.2020
(2 года)
Apartments&Hotels, Tel-Aviv (Туризм)
-Повне супроводження гостей від пошуку до виселення.
- Організація, контроль та координація роботи.
персоналу (менеджерів бронювання).
- Контроль ведення звітності з бронюванням.
- контроль потокового та перспективного завантаження готелю.
- Контроль оплати готельних послуг агентами та корпорантами, гостями.
- Контроль інформаційного наповнення каналів збуту.
- формування бази даних існуючих партнерів та потенційних клієнтів.
- аналіз роботи туристичних агенцій, зустрічі з представниками та розробка плану оптимізації співробітництва
- робота з Booking.com, Expedia Group ,Agoda,Airbnb , Tripadvisor.
контроль за наповненням сайту, моніторинг конкурентів, робота в extranet, документообіг
- просування та реклама сайту в Google Ads, Яндекс.Дірект.
-Створення та ведення соц.сторінок, просування та таргетована та контекстна реклама.
- формування тарифів готелю, розробка спеціальних
пропозицій.
- робота з договорами (агентськими, корпоративними), укладання договорів.
- робота з провайдером GDS. Розробка пропозицій, цін, документообігу.
- Вирішення конфліктних ситуацій з партнерами, гостями.
Керуючий рестораном
с 11.2015 по 01.2018
(2 года 2 месяца)
Patio de Fiori (ресторан высокої кухні ), Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
-створення концепції ресторану
-розробка бізнес плану ресторану, розробка та опрацювання основного та сезонного меню.
- складання винної карти
-оформлення дозвільних документів
-підведення комунікацій
-контроль будівельно-оздоблювальних робіт на всіх етапах
-закупівля механічного, електромеханічного та проміжного обладнання
-пошук та відбір постачальників
-впровадження програми обліку підприємства
-створення калькуляційних та технологічних карт.
-управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, навчання, мотивація персоналу, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників).
-ведення та робота з клієнтською базою
-пошук корпоративних клієнтів
-контроль якості роботи всіх підрозділів підприємства
-контроль документообігу підприємства, проведення аналізів (АВС тощо)
-збільшення продажів та продуктивності, планування бюджету
-підприємства, контроль за виконання всіх статей бюджету.
-проведення тренінгів для персоналу.
Директор готельно -ресторанного комплекса
с 05.2011 по 10.2015
(4 года 5 месяцев)
Готель -ресторан "Святоград ", Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
персоналу
- Організація безперебійної роботи з постачальниками
- економічне планування
- Складання фінансової звітності
- організація та координація роботи підприємства
- рекламна компанія (розробка та впровадження)
- вирішення питань із перевіряючими органами
- Отримання необхідної документації для роботи підприємства
- Підвищення рівня обслуговування
- пошук нових рішень для залучення клієнтів
- робота із залучення нових тур.операторів
-організація та контроль роботи ресторану
-розробка меню
-Контроль роботи бухгалтерії: надходження коштів та рівень продажів;
-Робота з документообігом (розробка посадових інструкцій, технологій, первинних документів)
-Розробка та організація системи звітності щодо виконання планових економічних показників (обсяг продажів за окремими позиціями асортименту; обсяг продажів на офіціанта; середній чек на гостя/стіл, середній чек від загального обсягу продажів на офіціанта; і т.д.)
- Надання місячних звітів засновникам закладу.
-Досягнення: Організація роботи ресторану "з нуля"
Адміністратор готельно- туристичного комплекса
с 02.2009 по 05.2011
(2 года 3 месяца)
Готельно рестораний комплекс "Святоград", Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Посадові обов'язки та досягнення:
Обов'язки:
- прийом та розселення, а також супровідна робота з гостями;
- бронювання, продаж готельних та додаткових послуг;
- робота з обслуговуючим та технічним персоналом;
- контроль та якість прибирання номерного фонду (готельні номери та котеджі на території комплексу) та своєчасним його наданням;
- взаємодія з роботою ресторану та контроль якості обслуговування гостей готелю;
- контроль та облік миючих засобів та інвентарю готелю (робота з пральною, постачальниками тощо)
Досягнення: отримання посади керуючого директора готелю та ресторану.
Образование
Донбаська державна машинобудівна академія
Менеджмент, Донецьк
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Kyiv -Mohyla Business School
(2016,3 месяца)
Курси готельєрства Костянтина Харського
6 месяцев
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- 1С
- Пользователь Internet
- MS Outlook
- Adobe Photoshop
- R-Keeper
- КОМПАС
- iiko
- Booking.com
- Expedia
- OtelMS
Знание языков
- Английский — продвинутый
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Польский — начинающий
Рекомендации
Попов Вячеслав Вячеславович
Власник, Готельно рестораний комплекс "Святоград "
Дополнительная информация
Про мене:
Стриманість в емоціях, енергійність, розважливість, комунікабельність, об'єктивність у прийнятті рішень, схильність до новаторства, хороші організаторські та лідерські здібності, висока працездатність, грамотна мова, аналітичний склад розуму, ініціативність, активна життєва позиція, оптимізм.
Про себе; спорт, подорожі, читання літератури. Шкідливих звичок не маю. Водійські права категорії В, особистий автомобіль.
Другие резюме этого кандидата
Рассматривает должности: General Manager hotel and restaurant, Керуючий рестораном
Другие страны
Yana Nahorna Restaurant, hotel general manager Full-time, part-time, online. Age: 35 years old The city of Preston Contact Information Phone: Email: Experience: My work experience in England started...
Похожие кандидаты
-
Керівник заводу
Другие страны -
Директор підприємства
Другие страны, Киев -
Операційний директор
150000 грн, Другие страны, Киев, Удаленно -
Chief operating officer
Другие страны, Ивано-Франковск , еще 7 городов -
Виконавчий директор, керівник групи, відділу, хабу
Другие страны, Киев, Черкассы