Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 PRO

Сергій

Начальник, майстер виробництва, цеху, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Днепр, Киев, Львов, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший фахівець із складського обліку

с 03.2021 по наст. время (3 года 2 месяца)
ТОВ "Метінвест Січсталь", Кривий Ріг (Металургійна промисловість, металообробка)

Управління процесами складської логістики. Прийомка, перевірка, розташування на складі ТМЦ згідно договорів постачання. Видача ТМЦ зі складу в роботу підрядним організаціям. Облік ТМЦ в системі 1С. Перевірка і підготовка супроводжуючих документів. Проведення інвентаризації.

Старший майстер меблевого цеху

с 05.2020 по 09.2020 (4 месяца)
ДП Ламелла, Тячів (Будівельна промисловість, деревообробка)

Планування і виробництво меблів з деревини.Складання графіків виробництва.Керівництво дільницями(70 чол.).Розподіл робіт по дільницям і верстатам.Виготовлення продукції згідно графіка виробництва.Контроль якості.Виконання заходів з Охорони праці.Забезпечення дільниць сировиною та ТМЦ.Розрахунок і контроль собівартості продукції.Впровадження заходів бережливого виробництва. Співпраця з суміжними службами(охорона праці,логістика,якість і т.ін.).

Начальник цеху

с 06.2007 по 02.2020 (12 лет 8 месяцев)
Криворізький ремонтно-механічний завод, Кривий Ріг (Виробництво запасних частин для гірничого обладнання, виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва, виробництво столярних виробів)

Виробництво дерев'яних та металевих моделей за кресленнями,виробництво дитячих майданчиків,виробництво столярних виробів і меблів.Керівництво трьома дільницями(85 чол.):дільниця дерев'яних моделей,дільниця металевих моделей,малярна дільниця.Знання технології деревообробки та металообробки на верстатах.Знання роботи деревообробного і металообробного обладнання.Розрахунок і контроль собівартості продукції.Знання нормативних актів з охорони праці.Контроль якості продукції.Розробка графіків виробництва продукції.Складання заявок на закупівлю матеріалів.Розробка і втілення проекту заміни аспіраційних верстатів.Розробка і втілення проекту заміни пилорами.Розробка і втілення проекту ввода в експлуатацію п'ятикоординатного центру для виготовлення моделей.Подання,розробка,захист і втілення інвестиційних проектів на закупівлю обладнання і капітальні ремонти.Підбір і навчання кадрів на виробництво.Втілення інструментів бережливого виробництва 5С,Lean.Знання технології обробки деревини,фанери. Втілення системи відстежування моделі в 1С8 з нуля.Втілення технології виготовлення продукції по цеху в 1С8 з нуля.Досвід оптимізації виробництва і бюджетування.Співпраця з суміжними службами(логістика,якість,фінанси,економічна безпека та ін.).

Заступник начальника цеху

с 10.2005 по 06.2007 (1 год 8 месяцев)
ПАО Криворізький завод гірничого обладнання, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва.Виробництво запчастин для гірничого обладнання.)

Виробництво дерев'яних і металевих моделей за технологічними і машинобудівними кресленнями.Виробництво столярних виробів і меблів з деревини.Знання технології деревообробки і металообробки.Виконання актів з охорони праці.
Розробка і виконання графіків виготовлення продукції.Зменшення собівартості продукції.Зменшення розходу енергоносіїв.Подання заявок на закупівлю необхідних матеріалів для виробництва.Технічно правильна експлуатація обладнання.Контроль виконання графіків ППР.

Майстер дільниці

с 12.2001 по 10.2005 (3 года 10 месяцев)
ПАО Криворізький завод гірничого обладнання, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва)

Виробництво дерев'яних моделей у зазначені терміни.Технологія деревообробки на деревообробних верстатах.Виконання нормативних актів з охорони праці.Керівництво дільницею.Закриття нарядів за виконану роботу.Табельний облік.

Модельник дерев'яних моделей

с 09.1995 по 12.2001 (6 лет 3 месяца)
Криворізький ремонтно-механічний завод, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва)

Виробництво дерев'яних моделей за кресленнями, виробництво столярних виробів, виробництво меблів.Обробка деревини на деревообробних верстатах.Технологія деревообробки.Знання нормативних актів з охорони праці.Заміна майстра дільниці.

Образование

Криворізький Технічний університет

Механікомашинобудівний, Кривий Ріг
Высшее, с 1995 по 2001 (5 лет 10 месяцев)

Виробництво гірничого обладнання та ремонт гірничих машин.Спеціальність-інженер-механік.

Професійно-технічне училище 29

Модельник дерев'яних моделей, Кривий Ріг
Среднее специальное, с 1994 по 1995 (9 месяцев)

Виготовлення дерев'яних моделей за кресленнями.Технологія обробки деревини на деревообробних верстатах.Економіка підприємства.Охорона праці на виробництві.

Дополнительное образование и сертификаты

Ефективні інструменти управління охороною праці

2011,1місяць

Курс Публічні виступи-інструмент впливу лідера

2017

Тренінг Публічні виступи на робочих сборах

2019

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Outlook Планування Управління виробництвом Охорона праці Керівник колективу Експлуатація обладнання Оптимізація виробничих процесів Якість продукції

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Аналітичний склад розуму.Чесність.Вміння працювати в команді.Нестандартне мислення.Наполегливість.Комунікабельність.Пунктуальність.Самостійність прийняття рішень.Готовність до зміни сфери діяльності.
Переїзд до міст Львів,Київ,Дніпро та інші.
Тел. Водафон-[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: