- PRO
Ирина
Головной технолог м'ясо-ковбасного виробництва
- Рассматривает должности:
- Головной технолог м'ясо-ковбасного виробництва, Технолог харчової промисловості, Керівник виробництва
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 56 лет
- Город проживания:
- Каменское
- Готов работать:
- Днепр, Запорожье, Каменское, Киев, Одесса, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6023929/
Опыт работы
Головний технолог
с 04.2021 по 09.2023
(2 года 5 месяцев)
ТОВ"МК РІАЛ", Харківська обл (Харчова промисловість)
Підвищення прибутковості компанії за рахунок поліпшення якості виробництва ( контроль за дотриманням якості технологічних процесів) та розробка нових видів продукції (нового асортименту з урахуванням національних локальних уподобань).
Складання планів, організація їх виконання;
Аналітика та оптимізація асортименту та чіткого складського товарного запасу;
Розробка та впровадження форм звітності виробничої документації починаючи з убою свинини до випуску готової продукції включаючи виробництво сирокопчених та сиров'ялених виробів, розробка посадових інструкцій та технологічних карт, опис бізнес-процесів.
Контактна особа тел.[
Директор, головний технолог.
с 07.2018 по 11.2019
(1 год 4 месяца)
ТОВ" Фермер Богатирьов МК", Білорусь (Харчова промисловість)
Запуск нового підприємства із нуля.
Обов'язки:
Управління процесом виробництва;
Організація праці, підбір та навчання персоналу, формування команди.
Директор з виробництва, головний технолог
с 08.2017 по 07.2018
(11 месяцев)
ООО "Багдановичьский мясокомбинат" Россия Свердловская обл, Россия (Харчова промисловість)
Запуск нового підприємства із нуля.
Обов'язки:
Формування команди;
Організація праці, підбір та навчання персоналу на всіх етапах відпрацювання, та виготовлення продукції;
Управління процесом виробництва;Розробка нових видів продукції;
Складання планів, організація їх виконання Контатна особа директор Різьков Олександр Якович [
Рекомендації
Главный технолог
с 08.2015 по 08.2016
(1 год)
МПК "Особа" Казахстан Кустанайская обл., Казахстан (Харчова промисловість)
Ціль посади: підвищення прибутковості компанії за рахунок покращення якості виробництва.
Обов'язки:*Управління процесом виробництва;
Операційне управління підприємством;
Розробка нових видів продукції;
Складання планів, організація їх виконання;
Контактна особа директор МПЦ Смадіярів Булат [
Директор, голавний технолог.
с 05.2012 по 05.2014
(2 года)
Казахстан МПК"Silla", Актюбинськ (Харчова промисловість)
Управління процесом виробництва;
Організація праці, підбір та навчання персоналу. Операційне управління підприємством. Розробка нових видів продукції;
Складання планів, організація їх виконання.Розробка та впровадження форм звітності виробничої документації, розробка посадових інструкцій та опис бізнес-процесів;
Розробка нового асортименту з урахуванням національних локальних уподобань.
Впровадження нових технологій виробництва на підприємстві;
Навчання виробничого персоналу.Поліпшення якості продукції.
Є лист подяки від власників підприємства за вагомий внесок у розвиток підприємства.
Контактна особа - Позднишева Ольга Іванівна +30999308973 директор з підготовки та розвитку персоналу
Главный технолог
с 08.2007 по 04.2012
(4 года 8 месяцев)
МПК"Дніпро" торгова марка "Покровський двір", Дніпро (Харчова промисловість)
Мета посади: покращення якості виробництва, відпрацювання та запуск нових видів вареної, напівкопченої, варено-копченої та сирокопченої продукції.
Обов'язки:
Керівництво всіма виробничими та технологічними процесами; Впровадження нових видів продукції;
Вхідний контроль якості сировини та продукції, що випускається; Контроль ведення технологічного процесу;
Виробничий контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
Досягнення:
Виведення м/к на кращі показники якості на рівні області;*2 рази комбінат займав перше місце у передачі «Знак якості» у м.Києві.* Нагороджена міністерством Аграрної політики України почесною грамотою, на честь професійного свята - Дня працівника харчової промисловості. Нагороджена почесною грамотою головного управління агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації за вагомий особливий внесок у розвиток харчової промисловості області, досягнення високих показників у виробництві, високий професій.
Контактна особа Сидоренко Дмитро Володимирович [
Менеджер-технолог
с 01.2002 по 08.2007
(5 лет 7 месяцев)
ТОВ "Меліса", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Проведення VIP-переговорів з клієнтами та постачальниками спецій та інгредієнтів;
Впровадження спецій та інгредієнтів зі застосуванням нових технологій;
Розробка рецептур на основі спецій та прянощів провідних фірм України та європейських стран.
Досягнення:
Успішна робота з розвитку продажів у регіоні (самостійна організація процесів продажу та процесу закупівель у компанії).
Образование
Український державний університет харчових технологій (Київ)
Технологія м'яса та м'ясного виробництва, Киев
Высшее, с 1988 по 1994 (6 лет)
Похожие кандидаты
-
Технолог
Киев -
Директор з виробництва
Киев -
Керівник виробництва
Харьков, Другие страны, Удаленно -
Керівник цеху, дільниці, виробництва, технолог (гофровиробництво)
Винница, Житомир , еще 8 городов -
Технолог
30000 грн, Харьков -
Главный технолог предприятия
16000 грн, Харьков