Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024

Віктор

Директор елеватору

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Умань
Готов работать:
Винница, Днепр, Одесса, Харьков, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта
30.06.2003р
Вінницький державний технічний університет
«Електронні прилади та пристрої»
Досвід роботи
21.06.2019р - 22.11.2019р.
ПОВ «МКХП»
Посада: Заступник директора підприємства.
Запуск елеватору (с нуля) після тривалого простою. Організація повного комплексу процесів приймання, чистки та відвантаження продукції на елеваторі. Побудував ефективну роботу на всіх етапах роботи елеватора (прийомка автотранспорту 100 машин, та погрузла корабля 3 000тон. зерна в сутки) з мінімальною кількістю працівників. Підбір, навчання, розстановка і мотивація персоналу. Оптимізація персоналу з урахуванням сезонності робіт. Управління колективом, постановка завдань і контроль їх виконання.
Робота з підрядними компаніями, укладення договорів.
Взаємодія з контролюючими та адміністративними органами району.
Оптимізація витрат компанії.
Формування та підтримка позитивного іміджу компанії в регіоні
20.11.2017р.- 28.12.2018р.
ПрАТ «Полтавське ХХП»
Посада: Провідний інженер / інженер енергетик / механік/ головний енергетик. Карлівської дільниці (Полтавська обл.).
Участь у розробці проектів ремонту елеватора. Контроль за ходом виконання ремонтів. Проведення пуско - налагоджувальних робіт та введення в експлуатацію. Організація роботи елеватора, підбір та навчання персоналу. Планування бюджету на наступний маркетинговий рік. Взаємодія з контролюючими органами.
Забезпечував постійну технічну готовність та безперебійну роботу машин, механізмів, автотранспорту та інших засобів механізації в управлінні шляхом своєчасного планово-запобіжного ремонту, технічного обслуговування та діагностики. Відповідав та забезпечував підприємство необхідними матеріалами.
Керував плануванням роботи технічної служби
Робота з підрядними компаніями, проведення переговорів, підписання договорів з замовниками, узгодження проектної, кошторисної документації.
Оптимізація витрат компанії.
Аналіз проектно-кошторисної документації, запланованих витрат.
25.08.2016р – 13.11.2017р.
ПрАТ «Полтавське ХХП»
Посада: Провідний інженер / інженер енергетик / механік. Сіверської дільниці (Донецька обл.).
Участь у розробці проектів ремонту та модернізації елеватора. Контроль за ходом виконання ремонтів. Проведення пуско - налагоджувальних робіт та введення в експлуатацію. Організація роботи елеватора, підбір та навчання персоналу. Планування бюджету на наступний маркетинговий рік. Планування виробничої діяльності, оперативне управління елеватором в відсутність начальника дільниці. Керівництво виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю виробництва. Організація всіх підрозділів виробництва і забезпечення їх продуктивної роботи. Оптимізація витрат на виробництві. Організація та контроль на виробництві виконання вимог техніки безпеки і протипожежної безпеки, виробничої санітарії. Забезпечення та контроль виконання показників роботи.
Технологічні процеси: приймання, сушіння , очистка, зберігання, активне вентилювання, відвантаження як автотранспортом так і ж/д. Взаємодія з контролюючими органами. Забезпечував постійну технічну готовність та безперебійну роботу машин, механізмів, автотранспорту та інших засобів механізації в управлінні. Відповідав та забезпечував підприємство необхідними матеріалами.
Виконував виробниче та економічне планування діяльності підприємства. організовував ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів. Виконував контроль роботи лабораторії, приймання, сушки, очищення та зберігання зернових. Збереження продукції і матеріально-технічних цінностей.
Робота з підрядними компаніями, укладення договорів.
Проведення переговорів, підписання договорів з замовниками, узгодження проектної, кошторисної документації.
Оптимізація витрат компанії.
Аналіз проектно-кошторисної документації, запланованих витрат.
18.08.2015р.-29.06.2016р
ТОВ «Божківський комбікормовий завод»
Посада: головний енергетик.
Планування роботи служби, розробка графіків ППР. Безперервне забезпечення підприємства енергоносіями. Перевірка засобів обліку, контролю, захисту та автоматики. Обробка інформації про витрати паливно-енергетичних ресурсів. Подача в певний час заявок і розрахунків на придбання енергетичного устаткування, матеріалів і запчастин, необхідних для експлуатації енергогосподарства.
Розробляв технічне завдання для субпідрядної організації по зміні в програму АСУТП. Та контролював хід виконання завдання.
Реконструкція та модернізація енергетичного господарства.
25.05.2010р.- 15.04.2015р.
ВАТ «Уманьавтодор»
Посада: головний енергетик.
Керував науково-технічною та технологічною підготовкою енергозабезпечення підприємства.
Організував технічно правильну експлуатацію і своєчасний ремонт енергетичного та природоохоронного устаткування і енергосистем.
Керував плануванням роботи енергетичної служби.
Забезпечував підготовку заявок і необхідних розрахунків до них на придбання енергетичного устаткування.
Брав участь у розробці планів перспективного розвитку енергогосподарства, підвищення ефективності виробництва.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: