Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024

Николай

Інженер з буріння, капітального ремонту свердловин, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

контактний тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Робота, яку я виконував і можу виконувати.
-Робота по реалізації інвестиційного закордонного проекту відповідно до концесійної угоди на проведення нафтової розвідки та експлуатації між Арабською Республікою Єгипет і ДП «ЗАКОРДОННАФТОГАЗ» НАК «Нафтогаз України». Робота по підготовці договорів, кошторисів для заключення з підрядниками на виконання робіт по будівництву та дослідженню свердловин. Аналіз об’ємів і кошторисів виконаних робіт по будівництву свердловини. Робота з англомовною документацією.
-Розробка та підготовка документації для подання комерційних пропозицій на участь у тендерах електронної системи публічних закупівель України ProZorro, на будівництво і капітальний ремонт свердловин (розрахунок добових ставок – робочих і простою, тривалості і вартості будівництва і капітального ремонту свердловин) заявлених компанією Укргазвидобування, та тендерах заявлених компаніями ДТЕК, Регал Петролеум, Укрнафтобуріння. Складання планів робіт на будівництво та капітальний ремонт свердловин. Робота з Сервісними компаніями Watherford, Shlumberger, Halibarton і iнш., що надають послуги з кріплення, долотних програм, програм бурових розчинів, ГДС, вибійних двигунів, обладнання для оснастки обсадних колон і інш.
-Розробка техніко-економічних обґрунтувань проектів (розрахунок інтегрованих, дисконтованих грошових потоків, термінів окупності). Роботи по економічному аналізу, оцінка фінансово-економічного стану підприємства (баланс, дебіторська і кредиторська заборгованість, основні засоби, амортизація і інш.).
-Збір, обробка та аналіз геологічних матеріалів для проектування свердловин.
Розробка проектно-кошторисної документації на будівництво свердловин (розробка всіх розділів проекту та кошторису), проекту оцінки впливу на навколишнє середовище при будівництві свердловин. Розрахунок бурильних і обсадних колон та тисків їх опресовки. Розрахунок кількості, типів і параметрів бурових, цементних розчинів і необхідної кількості матеріалів для їх приготування. Розрахунок і побудова профілю свердловин.
-Складання кошторисів з використанням кошторисної програми АВК5.
-Розробка комп’ютерних програм для оптимізації проведення інженерних розрахунків розділів проекту і кошторису, робіт з економічного аналізу.

Досвід роботи.
2018- на даний час – ДП «ЗАКОРДОННАФТОГАЗ»
Посада- головний фахівець відділу реалізації зокордонних інвестиційних проектів
2016-2018р – ТОВ «Енергофінанс»
Посада- керівник проектно-кошторисної групи по бурінню і капітальному ремонту свердловин.
2013-2016р – ТОВ «Бурова техніка»
Посада- провідний інженер проектно-кошторисного відділу по будівництву свердловин.
2011-2013р – НДПІ ПАТ «Укрнафта»
Посада-інженер відділу проектування будівництва свердловин.
2007-2011 – ЗАТ «Нуково-дослідне і конструкторське бюро бурового інструменту» Посада-провідний інженер відділу проектів і кошторисів на буріння.
1988-2007р – ВАТ «Український нафтогазовий інститут»
Посада-головний спеціаліст відділу проектування будівництва свердловин.

Освіта.
1983-1988 – Івано-Франківський інститут нафти і газу (ІФІНГ)
Спеціальність- буріння нафтових і газових свердловин.

Курси.
Бухгалтерські курси. Складання кошторисів з використанням кошторисної програми АВК5.

Знання мов.
Українська, російська – вільно; німецька, англійська – середній (інтермедіате), працюю з технічною англомовною документацією.

Володіння комп’ютером.
Word, Excel, Autocad, 3Ds Max, Matcad, FoxPro, Fotoshop, Складання кошторисів з використанням кошторисної програми АВК5.
Шукаю роботу.
Інженер по бурінню, капітальному ремонту свердловин. Інженер по кошторисах, плануванню і економічному аналізу. Фахівець по роботі з інвестиційними проектами.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: