Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Дмитро

Сушеф, кухар, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Хуст

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сушеф

с 03.2023 по 02.2024 (11 месяцев)
Apartel Rikka Khust | Ресторан Карась, Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка страв, скаладання меню, координація та оптимізація роботи кухні. Прийом продуктів у постачальника та контроль якості.

Сушеф | Кухар універсал

с 03.2022 по 02.2023 (11 месяцев)
Ресторан Яхта | Ресторан Саксаганський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного процесу/ сушист

с 05.2021 по 01.2022 (8 месяцев)
Pari match hall, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості продукції, норми видачі страв, заявки на закупівлю продуктів!

Хоспер

с 09.2020 по 03.2021 (6 месяцев)
П’ятниця, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, контроль замовлення/прийом продукції у постачальників. Участь у розробці нових страв(загальне меню), дотримання санітарних норм, контроль якості.

Старший кухар

с 03.2019 по 09.2019 (6 месяцев)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості та дотриманням технології приготування страв. Замовлення та прийом продуктів ну кухні. Координація роботи кухні, участь у розроботці меню.

Су-шеф

с 10.2016 по 01.2019 (2 года 3 месяца)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення та прийом продуктів у постачальників. Розробка страв, складання меню, складання технологічних карт. Обслуговування банкетів. Підбір та організація навчання персоналу, координація та оптимізація роботи кухні.

Шеф Кухар

с 05.2015 по 09.2016 (1 год 4 месяца)
Шеф Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення та прийом продуктів,контроль якості. Контроль за дотриманням технології приготування страв. Координація та оптимізація роботи кухні, участь у розроботці нових страв та складання сезонного меню

Кухар-універсал

с 09.2012 по 05.2015 (2 года 8 месяцев)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, участь у розробці нових страв, дотримання санітарних норм, прийом продуктів у постачальників та контроль якості.

Образование

КНУКіМ

Готельно-ресторанна справа, Киев
Высшее, с 2014 по 2020 (6 лет)

Бакалавр та Магістр готельно- ресторанного бізнесу.

Дополнительная информация

Знання української, італійської, американської,європейської та частково розбираюсь у японській кухні.
Маю часткові знання про молекулярну кухню.
Досвід проведення банкетів до 150 людей.
Вміння працювати з кухонним знаряддям.
Досвід керівництва колективом до 15 людей.
Вміння підбирати персонал і організовувати його роботу.
Відповідальність та акуратність в роботі,дисциплінований та стрессостійкий.

Рекомендації можу надати додатково від власника.

Похожие кандидаты

Шеф-повар
32000 грн, Хуст, Львов , еще 3 города

Повар
Хуст

Шеф-повар
Хуст, Ужгород , еще 2 города

Помічник на кухню
Хуст

Кухар
Хуст

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: