Дмитро
Сушеф, кухар, 40 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город:
- Хуст
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6081993
Опыт работы
Сушеф
с 03.2023 по 02.2024
(11 месяцев)
Apartel Rikka Khust | Ресторан Карась, Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка страв, скаладання меню, координація та оптимізація роботи кухні. Прийом продуктів у постачальника та контроль якості.
Сушеф | Кухар універсал
с 03.2022 по 02.2023
(11 месяцев)
Ресторан Яхта | Ресторан Саксаганський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар холодного процесу/ сушист
с 05.2021 по 01.2022
(8 месяцев)
Pari match hall, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості продукції, норми видачі страв, заявки на закупівлю продуктів!
Хоспер
с 09.2020 по 03.2021
(6 месяцев)
П’ятниця, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, контроль замовлення/прийом продукції у постачальників. Участь у розробці нових страв(загальне меню), дотримання санітарних норм, контроль якості.
Старший кухар
с 03.2019 по 09.2019
(6 месяцев)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості та дотриманням технології приготування страв. Замовлення та прийом продуктів ну кухні. Координація роботи кухні, участь у розроботці меню.
Су-шеф
с 10.2016 по 01.2019
(2 года 3 месяца)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення та прийом продуктів у постачальників. Розробка страв, складання меню, складання технологічних карт. Обслуговування банкетів. Підбір та організація навчання персоналу, координація та оптимізація роботи кухні.
Шеф Кухар
с 05.2015 по 09.2016
(1 год 4 месяца)
Шеф Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення та прийом продуктів,контроль якості. Контроль за дотриманням технології приготування страв. Координація та оптимізація роботи кухні, участь у розроботці нових страв та складання сезонного меню
Кухар-універсал
с 09.2012 по 05.2015
(2 года 8 месяцев)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв за технологічними картами, участь у розробці нових страв, дотримання санітарних норм, прийом продуктів у постачальників та контроль якості.
Образование
КНУКіМ
Готельно-ресторанна справа, Киев
Высшее, с 2014 по 2020 (6 лет)
Бакалавр та Магістр готельно- ресторанного бізнесу.
Дополнительная информация
Знання української, італійської, американської,європейської та частково розбираюсь у японській кухні.
Маю часткові знання про молекулярну кухню.
Досвід проведення банкетів до 150 людей.
Вміння працювати з кухонним знаряддям.
Досвід керівництва колективом до 15 людей.
Вміння підбирати персонал і організовувати його роботу.
Відповідальність та акуратність в роботі,дисциплінований та стрессостійкий.
Рекомендації можу надати додатково від власника.
Похожие кандидаты
Шеф-повар
32000 грн, Хуст, Львов
,
еще 3 города
Повар
Хуст
Шеф-повар
Хуст, Ужгород
,
еще 2 города
Помічник на кухню
Хуст
Кухар
Хуст