Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6089595

Головний спеціаліст по комунікаціям із громадськістю, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

КНИШ ВОЛОДИМИР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
Тел. моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Професійний досвід

2021
Офіс Омбудсмена України. Головний спеціаліст відділу захисту прав підприємців. Інформаційно-аналітичне забезпечення роботи відділу, а також профільного управління.
2020
Державна екологічна інспекція України. Головний спеціаліст відділу зв'язків із громадськістю та роботи зі ЗМІ. Громадська рада, активісти, заповнення сайту, підготовка й редагування публікацій, контакти з представниками ЗМІ.
2018 - 2019
Державна служба морського та річкового транспорту України, провідний консультант сектору взаємодії з громадськістю та роботи зі ЗМІ, Наповнення офіційного вебсайту, адміністрування сторінки адміністрації в FACEBOOK, у робота з Громадською радою при райдержадміністрації, контакти з медіа, брифінги, прес-релізи, іміджеві матеріали, громадські організації, інформаційна безпека, підготовка аналітичних матеріалів.
2011 – 2017
Дніпровська районна в м. Києві державна адміністрація. Головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю. Наповнення офіційного вебсайту, адміністрування сторінки адміністрації в FACEBOOK, у робота з Громадською радою при райдержадміністрації, контакти з медіа, брифінги, прес-релізи, іміджеві матеріали, громадські організації, інформаційна безпека, підготовка аналітичних матеріалів.
2006 – 2011
Держкомнаркоконтроль. Головний спеціаліст відділу міжнародних та громадських зв’язків. Сайт, Громадська рада, інформаційна безпека, контакти з медіа, брифінги, прес-релізи, іміджеві матеріали.
1991- 2006
Центральний друкований орган МО України (газета) «Народна армія»
Редактор відділів: новин, інформації, з питань реформування, розвитку та підготовки військ
- Планував і координував роботу відділу;
- Редагував авторські матеріали;
- Проводив аналітику публікацій у пресі та її огляди;
- Писав і готував до публікації інформаційно-аналітичні матеріали з різної тематики (в тому числі, з проблем військово-технічного співробітництва, розвитку оборонно-промислового комплексу України (ОПК), банківської справи, науки і освіти, економічної, інформаційної, екологічної безпеки, міжнародного співробітництва та миротворчих операцій, педагогіки і психології, економіки, соціальні, іміджеві, спортивні, з питань культури тощо);
- Інтерв'ював вищих чиновників різних рівнів, парламентарів, керівництво компаній, банків, підприємств вітчизняного ОПК.
- Брав участь в організації та проведенні круглих столів, брифінгів, прес-конференцій (у тому числі міжнародних) з профільної тематики;
- Підготовка аналітичних публікацій по різних сегментах ринку та за напрямками;
- Моніторинг публікацій в мас-медіа, програм TV-каналів.
Освіта
2006
BUSINESS-LINK, UA, Advanced Management Course for senior officers. Спеціальні стаціонарні курси програми НАТО для підготовки старшого офіцерського складу, що звільняється з лав Збройних Сил України, з метою адаптації та підготовки для роботи на різних посадах в держслужбі та бізнесі (спеціалізація: громадські зв’язки, інформаційна безпека, PR-менеджмент і редакторська справа в медіа).
2003 – 2005
Національна академія оборони України. Факультет «Інформаційно-пропагандистське забезпечення Збройних Сил (магістр соціального управління).»
1986
Інститут журналістської майстерності при Київській організації Спілки журналістів (редакторський факультет).
1982
Львівське вище військово-політичне училище. Факультет журналістики.
ПК: Office вільно (з більшістю прикладних програм). Інтернет, електронна пошта.
Мова: українська – рідна, російська – вільно, англійська (середній рівень).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты