Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 мая 2024 PRO

Андрій

Керівник підприємства, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор( власник)

с 11.2021 по наст. время (2 года 6 месяцев)
Туристичні агенція " Треба їхати", Київ (Туризм)

при зарубіжному представникові

с 05.2014 по 08.2021 (7 лет 3 месяца)
ТПП, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Налагодження відносин, пошук бізнес партнерів, проведення переговорів с директорами та власниками компаній, виведення українських компаній і товарів на ринок Близького Сходу , вирішення питань з логістикою товару. Організація та проведення міжнародних бізнес- форумів.

Власник

с 08.2010 по 07.2014 (3 года 11 месяцев)
ФОП, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Комерційний директор

с 04.2006 по 06.2009 (3 года 2 месяца)
ООО "СИТИ СТРОЙ СЕРВИС", СП (Нерухомість)

Розробка концепції та організація відділу продажу ( маркетинг, реклама) з нуля, підбір, навчання та контроль за роботою менеджерів з продажу, проведення переговорів з VIP клієнтами, виконання плану продажу, проведення тендерів на підрядні роботи, контроль заборгованості клієнтів.

Перший заступник генерального директора

с 02.2005 по 03.2006 (1 год 1 месяц)
ООО " ТРОЙКАЛОГИСТИКЦЕНТР", МС (Транспорт, логістика)

Відповідав за злагоджену роботу усіх підрозділів компанії; управління фінансовими показниками, зокрема продажами, валовим прибутком, операційними витратами, чистим прибутком; контролював і домагатися своєчасного досягнення цільових показників від керівників відділів.
Підтримував відносини з основними орендарями комплексу. Організував роботу митного посту на території комплексу. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами

Заступник генерального директора

с 10.2002 по 02.2005 (2 года 4 месяца)
ООО " МАЗК -СЕРВИС'", МС (Автобізнес та автосервіс)

Пройшов шлях від менеджера АЗК до заступника директора мережі з 25 комплексів АЗК "EPetrol".Організовував ефективну роботу персоналу, спрямовану на забезпечення високоякісного обслуговування Клієнтів; брав участь у підборі персоналу на АЗК та навчанні співробітників застосуванню стандартів компанії. Відповідав за експлуатацію та відкриття нових АЗК, виконання вимог з охорони праці, техніки безпеки; ведення технічної та облікової документації, контролював дотримання касової дисципліни.
http://www.sovazs.com/showcontest.phtml?id=35 ( це одна з наших МАЗК)

Керуючий філії

с 04.1999 по 09.2002 (3 года 5 месяцев)
ТОВ " Відродження Поділля', Житомир (Сільське господарство, агробізнес)

Управління господарською діяльністю підприємства з банком землі 6000 га. Вибудувати ефективну роботу на всіх етапах роботи с / г підприємства: ремонт с/г техніки та обладнання, обробка земель, внесення добрив, обробка гербіцидами та фунгіцидами, вирощування, збір врожаю, зберігання та продаж с/п. Великий досвід роботи з пайовиками та органами місцевого самоврядування. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами.

Образование

Горлівский автомобільно-дорожній інститут Донецького національного технічного університета

Інженер - механік, Горлівка
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 8 месяцев)

Інженер-механік автомобільного транспорта

Дополнительное образование и сертификаты

Проходив професійні курси, тренінги та був учасником конференцій з продажу, маркетингу та менеджменту

2003-2009рр.

Був учасником бізнес- форумів та курсів підвищення кваліфікації при ТПП України.

20015-2020рр.

Закінчив Курси 1 С Бухгалтерія + Головний бухгалтер

2021 рік

Знания и навыки

Ведення управлінського обліку Користувач 1С Адміністрування офісу Ведення CRM Управління командою Ведення документації Контроль збереженості ТМЦ Стратегічне планування Управління підприємством Систематизація бізнесу 1С:Підприємство Фінансове планування

Дополнительная информация

Вміння працювати в команді на результат; здатність самостійно приймати нестандартні управлінські рішення; досвід підбору та навчання персоналу; досвід управління великою кількістю людей; вміння делегувати повноваження; вміння налагодити контроль за виконанням доручень та завдань ; досвід ведення переговорів на різних рівнях; впевнений користувач ПК; водійське посвідчення "В,С".
Особисті якості:
Відмінне здоров'я, активна життєва позиція; прагнення досягати високих результатів; розвинуті організаторські та лідерські якості; аналітичні здібності; здатність установлювати контакти; відповідальність;; стратегічне мислення; прагнення до самореалізації і успіху.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: