Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 марта 2024

Олеся

Помощник юриста, адвоката, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Секретарь судебного заседания, Менеджер по кредитованию

с 07.2016 по 06.2022 (5 лет 11 месяцев)
Амур-нижньрдніпровський районний суд, А-Банк(м.Одеса), Сучасні фінансові рішення (м. Дніпро), Днепр (Юриспруденція)

Добросовісна, працелюбна, швидко навчаюсь новим здібностям.
3 2016-2018 працювала в Амур Нижньодніпровському районному суді м. Дніпропетровська, на посаді Оператора комп'ютерного набору, фактично виконуючи обов'язки Секретаря судового засідання. Після закінчення строку судових повноважень судді, працювала вцивільній канцелярії фактично Секретарем суду. 3 2018-2019 року працювала в банківській сфері, а саме: Абанк у м.Одеса) та кредитним брокером в торгівельній мережі «Фокстоот» від фінансово компанії, звідки и пішла у декретну відпустку. В період з 2020-2022р перебувала у декреті, після працювала помічником юриста, але з початком повномасштабного вторгнення, компанія закрилась.
Освіта бакалавр на факультеті «Право» у Київській Національній академії внутрішніх справ м. Кива. Закінчила академію у 2021р
Шукаю роботу, звʼязану з юридичною діяльністю, є навички: підготовка матеріалів для подання до суду, виконавчі документи та заяви на видачу виконавчих листів, рішень, складати запити або відповідь на запити, адвокатські запити, вміння працювати з договорами,
працювати з ПК, робота з реєстром, написання заяв, клопотань, грамотна мова, вміння знаходити компроміси, вміння домовлятись Розгляну пропозиції: помічником адвоката, помічником юриста, судова влада, держ служба. Шукаю роботу звʼязану з юридичними навиками де знадобляться мої сильні комунікативні навички й здатність брати на себе відповідальність. На даний час розглядаю віддалену роботу , або на неповний тиждень 3-4р на тиждень (та додатково віддалено)

Образование

Київська національна академія внутрішніх справ м. Київ

Право, Днепр
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: