Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 ноября 2021 PRO

Діана

Адміністратор, менеджер, 10 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Официант

с 04.2019 по 05.2020 (1 год 1 месяц)
Ресторан, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Насамперед зустріч гостя, комунікація з гостем , адже, кожний гість особливий і має свою манеру спілкування і поведінку. Вирішення конфліктних ситуацій , складання меню на певну подію . Також виконувала обов'язки адміністратора.

Образование

УжНУ

Туризму і міжнародних комунікацій, готельно- ресторанна справа, Ужгород
Высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

Спеціальність готельно-ресторанна справа є цікавою і дуже популярною в сучасному світі. Адже , набуває різкого зростання ресторанів та готелів в нашому місці. Завершеня навчання передбачає керувати закладами ресторанного і готельного господарства. Займати головні посади менеджера і адміністрації закладу. Також, розвивати навики HR -manager. Але , потрібно завжди вчитися і йти вперед , вдосконалюватися і проходити курси для підвищення кваліфікації.

Знание языков

Русский — выше среднего

Дополнительная информация

Проходила практику в рестораній сфері та працювала в ресторані близько 1 року. Також проходила курси для підвищення кваліфікації та навичок в м. Львові. Знаю знайти підхід до кожної людини ,та виконувати роботу якісно. Також я є цікавою та веселою. Маю водійські права категорії В. Відповідально відношусь до роботи , охайна і швидко навчаюсь новим навикам.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: