Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Олена

Головний бухгалтер, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
53 года
Город проживания:
Балаклея
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу

с 03.2023 по наст. время (1 год 2 месяца)
Савинська селищна рада, Савинці (Державні організації)

Забезпечення на території селищної територіальної громади держаної політики:
- економічного і соціального розвитку;
- регіональної, цінової промислової;
-у сфері інвестиційної діяльності та державно - приватного партнерства;
- з питань розвитку підприємництва, регуляторної політики;
- у сфері торгівлі та побутових послуг;
-у сфері сільського господарства;
Проходження навчання по написанню проєктів для отримання грантів. Складання проєктів міні- ініціатив для отримання грантів. ( в складі робочої групи), в складі робочої групи приймала участь у написанні " Плану відновлення та розвитку " за підтримки уряду Великої Британії в рамках проєкту " Надання експертної та технічної оцінки уряду та регіональним адміністраціям у розробці й імплементації планів відновлення". Отримані сертифікати: треніг за темою " Проєктний менеджмент" навчання організовано Програмою розвитку Огрганізації Об"єднаних Націй ( ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, сертифікат за успішне проходження тренінгу в рамках проєкту " Людський вимір", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції ( МОМ).

Головний бухгалтер

с 03.2021 по 02.2022 (11 месяцев)
ФГ « Агрослобода», м. Богодухів (Сільське господарство, агробізнес)

Налаштування ведення обліку в бухгалтерських програмах з нуля, організація ведення обліку господарства, контроль за відображенням на рахунках всіх господарських операцій.
Подання податкової та статистичної звітності. Робота в програмі BAS, M.E.DOC, Ліга, Excel,Word.

Економіст. головний бухгалтер

с 05.2008 по 03.2021 (12 лет 10 месяцев)
ТОВ « Савинці – Агро», ТОВ « Агросвіт Савинці», смт. Савинці (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення ведення бухгалтерського і податкового , обліку господарства, організація роботи бухгалтерії, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій. Розроблення систем і форм внушньогосподарського (управлінського обліку та правил документообігу, звітності і контролю господарських операцій. Удосконалення автоматизованої системи оброблення даних бухгалтерського обліку з урахуванням особливостей господарства, забезпечення достовірного обліку витрат виробництва та обігу, виконання кошторисів витрат, складання економічно обгрунтованих калькуляцій собівартості продукції, здійснення економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності, складання статистичної та фінансової звітності. Маю досвід ведення переговорів, підготовки та підписання контрактів. Досвід закриття підприємва. Підприємство входило до складу Агропромхолдинг ТОВ « Астарта- Київ». Робота в рамках реорганізації бухгалтерської служби ( впровадження роботи через « Обліковий центр»).
успішне проходження перевірок контролюючих органів та внутрішнього аудиту. Досвід приєднання ( реорганізація сільськогосподарських підприємств).Робота в цьому напрямку з контролюючими та перевіряючими органами.

Бухгалтер,Головний бухгалтер

с 06.2001 по 06.2007 (6 лет)
СТОВ Агрофірма « Маяк», смт.Савинці (Сільське господарство, агробізнес)

На посаді бухгалтера -бухгалтер по заробітній платі та розрахунки по паях( кількість працюючих 600 чоловік, кількість пайщиків 700 чоловік)
Нарахування заробітної, прийом контроль і аналіз табелів обліку заробітної плати, ,нарахування та перерахування податків , зборів, підготовка даних для складання звітності.
На посаді головного бухгалтера : Організація діяльності підприємства , ведення бухгалтерського і податкового обліку.

Економіст 1 категорії

с 04.1996 по 02.2000 (3 года 10 месяцев)
ДП ДАК « Хліб України» « Савинський елеватор», смт.Савинці (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка бізнес- планів, робота з первинною бухгалтерською та планово- обліковою документацією, аналіз роботи підприємства, планування руху грошових коштів, робота з борговими зобов'язаннями, складання калькуляцій.

Образование

ХДАУ ім « Докучаєва В.В.

Економіка та управління в галузях АПК, Харьков
Высшее, с 1988 по 1994 (5 лет 8 месяцев)

Знания и навыки

Постановка обліку підприємства Аналітичне мислення Наполегливість Комунікабельність Уміння вирішувати конфлікти Уважність до деталей Гнучкість Старанність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Комп’ютерні навички

Користувач Windows, MS Office, "Ліга-закон", податкова звітність, ,1С8.3 "Бухгалтерія сільськогосподаського підприємства для України,BAS, М.Е.Док , уміння працювати в системах « Клієнт – Банк» та « Інтернет- Банк»
Водійське посвідчення категорія В
Захоплення: економіка, психологія, люблю подорожувати.

Особисті якості

Акуратність, цілеспрямованість, орієнтація на результат, робота в колективі, аналітичний склад розуму, мобільність, комунікабельність, вміння швидко адаптуватись, вміння самостійно приймати рішення, працювати в стресових ситуаціях, ініціативність, прагнення до підвищення професійних знань.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: