Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 августа 2020

Олег

Спеціаліст з закупівель, ЗЕД, 16 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Спеціаліст з закупівель/ЗЕД

с 09.2019 по наст. время (4 года 8 месяцев)
OLH Trading, Київ (зовнішньоекономічна діяльність)

Починав займатись ЗЕД самостійно, тобто шукав на міжнародних торгових платформах і соціальних мереж (LinkdeIn) постачальників, я орієнтувався на ринок електроніки (смартфони, ноутбуки , гарнітурі і інше) , в основному це були товари попереднього використання товари, тобто не нові.
На протязі цього часу знайшов декілька надійних постачальників зі Кореї , Сінгапуру, Японії і США, а також інших країн. Покращив свої знання зі англійської мови (оскільки багато часу приділяв веденню перемовин). Достатньо глибоко ознайомлений з INCOTERMS 2020 і митним оформлення товарів (електроніка) та митним законодавством і сертифікацією (ЄС , США).
З початку карантину співпрацюю з багатьма організаціями в закупках засобів індивідуального захисту, робота моя полягала в перекладі текстів для документів (SPA, LOI, POF, ICPO NCNDA etc), а також інколи безпосередньо в конференція з міжнародними постачальниками. Ознайомився з сертифікацією засобів індивідуального захисту, та іншими нюансами в міжнародній торгівлі тобто в ЗЕД.

Образование

НУБІП

Менеджмент, Київ
Высшее, с 2014 по 2018 (4 года 6 месяцев)

Дополнительная информация

Доброго дня !
Мене звати Олег
Я спеціаліст у сфері ЗЕД, розпочав працювати у цій сфері безпосередньо на себе , тобто створення власного бізнесу. Починав з того що на міжнародних торгових майданчиках знаходив найвигідніші пропозиції як для себе так і для закордонних замовників. Починаючи від збору документації на товари і отримання відповідних сертифікатів і оформлення митної документації.
.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: