- PRO
Ірина
Директор ресторану
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6182811/
Опыт работы
Обліковець в ресторан
с 11.2024 по наст. время
(9 месяцев)
Bar&breakfast community, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ведення внутрішнього обліку, касових операцій, проведення інвентаризацій, внесення первинної документації, проведення касових змін, нарахування заробітної плати, рух грошових коштів. Робота з програмою Syrve
Директор ресторану
с 06.2024 по 11.2024
(5 месяцев)
Козацький, ресторан-паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка до відкриття другого закладу, запуск роботи закладу з нулю.
Оформлення всієї документації до відкриття нового закладу, комунальні послуги, режими роботи, відкриття Фоп, внесення всієї первинної документації в програму, підбір персоналу та їх навчання, підписання договорів з постачальниками, оплата накладних, комплектування меню на платформі Choice.
Менеджер ресторану
с 08.2023 по 10.2024
(1 год 2 месяца)
Козацький, ресторан-паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання та підбір персоналу, контроль якості продукції, інвентаризації, організація свят та підготовка до їх проведення, запуск власної доставки їжі ресторану на платформі Glovo, Bolt та Choice, оформлення документації з цими платформами та контроль роботи. Участь в розширенні закладу, прорахунок потрібного інвентарю. Нарахування заробітної плати та бонусів для працівників, декорування закладу відповідно до свят, доповнення винної карти, розробка меню сезонних напоїв разом з барменом, підготовка до літнього сезону тераси, проведення атестації працівників, проведення дегустацій. Створення посадових інструкцій щодо посад працівників. Робота зі зміною ФОП, підвищення договорів з постачальниками, робота в програмі Syrve.
Директор ресторану
с 09.2021 по 08.2023
(1 год 11 месяцев)
Ресторна Fugazzeta, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
с 08.2020 по 09.2021
(1 год 1 месяц)
Технології розваг, ТОВ / Ferenc, hotel & restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
с 10.2019 по 07.2020
(9 месяцев)
Ресторан Панорама, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, бронювання столиків, проведення та контроль заходів, інвентаризація продукції, контроль роботи персоналу, контролювання касової дисципліни.
Директор ресторану
с 04.2015 по 01.2019
(3 года 9 месяцев)
ТОВ МБМ- Поле, Винники (Готельно-ресторанний бізнес)
( Декретна відпустка з січня 2019 року) директор ресторан-пабу "The Pole" на території спорткомплексу МБМ, у місті Винники. Запуск роботи закладу з нуля ,оформлення договорів, співпраця з постачальниками, складання графіків персоналу, підбір та навчання працівників, проведення тренінгів, святкове оформлення до свят, зміна сезонного меню, контроль та налагодження господарської частини, замовлення продукції на усі підрозділи, ведення фінансової звітності, організація заходів, та ще багато іншого.
Адміністратор ресторану
с 12.2013 по 05.2015
(1 год 5 месяцев)
Готель Nobilis, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, бронювання столиків, проведення та контроль заходів, інвентаризація продукції та інвентарю, складання графіку персоналу, контролювання закриття зміни та касової дисципліни.
Бармен
с 02.2010 по 05.2015
(5 лет 3 месяца)
Swiss Hotel, ресторан Valentino, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювати на посаді бармена ресторану "Valentino" при готелі "Швейцарський". Обслуговування гостей, дотримання касової дисципліни, замовлення та контроль продукції, навчання роботи нових працівників, бронювання столиків, інвентаризація.
Бармен
с 06.2009 по 02.2010
(8 месяцев)
Citadel Inn, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей, дотримання касової дисципліни, замовлення та контроль продукції, навчання роботи нових працівників, інвентаризація.
Офіціант/бармен
с 10.2006 по 06.2009
(2 года 8 месяцев)
Split club, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей закладу, замовлення та контроль продукції на підрозділі,дотримання касової дисципліни.
Образование
ЛНУ ім. Івана Франка
Журналістики, аудіовізуальна журналістика, Львів
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Управління рестораном Олександра Мусатова
2016
Mopisschool/ школа декораторів
2018
Знания и навыки
- Водійські права кат. B
- Syrve
- MS Excel
- MS Word
- R-Keeper
- SERVIO
- Організація заходів
- Комунікабельність
Знание языков
- Английский — средний
- Польский — начинающий
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
Була членом учнівської організації, працювала волонтером з дітьми -інвалідами та сиротами, відвідувала курси по продуктивності роботи ресторану та школу декораторів.
Відповідальна, організована, чесна, щира, комунікабельна, захоплююсь святковою флористикою та декором.
При потребі можу надати контакти керівників для рекомендацій.
Похожие кандидаты
-
Директор, адміністратор
45000 грн, Львов -
Керівник готельного комплексу
Львов, Ивано-Франковск , еще 2 города -
Керуючий мережею закладів харчування
Львов, Житомир , еще 6 городов -
Адміністратор кав'ярень
Львов -
Директор з продажу
Львов -
Керівник закладу харчування
Львов, Мостиска , еще 2 города